- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.343
- 598
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Aynen 5 TL ye süt yok. Markette 17 18 TL sütün litresi.450 ye servis..5 tl ye süt de yok üstelik
Gerçekler bunlar hanımefendi ! Neyini yakıştıramadınız ?Çok alakasız ve niyet okumacı bir yorum olmuş. Yakıştıramadım size
Diyorum ya en ucuz sütü alsa iki dakikalık yolu olan servise verse , konu sahibi min yaşıyor ya biz lüks yasiyirmusuz450 ye servis..5 tl ye süt de yok üstelik
Kinetix diyor bayan olmus 200 250 tltl iki itane alacam kreste ve parkta giyinsin diye 400 tl gitti 2 3 ay omur var hemen yirtiliyor kinetix .kinetix resimi cekip atayim bayana 2ayda yırttı bu cocuk cinim yirtik ayakkabi ilemi dolassin hala anlamiyor devir o devir degilOrtalama marka fiyatı nedir Bilgin var mı ? Pazar malı T shirt bile lcw ürünlerinin outlet fiyatına satılıyor !
aynen öyle... birde kıyafetlere ben çok iyi bakan biriyim ama ne kadar bakarsam bakayım tekstilin eski kalitesi yok ben yıpratmıyor olmama rağmen ağzı gözü yamuluyor kıyafetlerin yıkanınca... yıpranmasın bir kaç sene daha giyebileyim diye daha iyisini almak zorunda kalıyoruz, yani ucuz olsun diye kalitesize kaçınca daha çok masraf çıkıyor , çocuk giyimde zaten en uygun olanı alıyoruz ki yırtılır lekelenir hızlı büyür aynı sene içinde küçük gelmeye başlar diye ,kızım o kadar hızlı boy attı ki yaşından büyük almama rağmen 1 seneyi dolduramadan kıyafetleri küçüldü... dediğin gibi bir şort 200 en az 4-5 parça birşeyler almak lazım fiyat ortadaDe factodan yaz basında cocuga kot şort aldım.
200 TL .
Konu sahibi 10, 20 TL zannediyor herhalde.
işte aslında senin gibiler çocuk yapmamalı. çocuk yapıyorsunuz sonra ne de olsa rızkı veren allah, bomboş bir eğitim hayatıyla hobisi olmadan ortalama altı üniversite okuyacak sonra işsiz kaldım diye ağlayacak. hayat bu.Arkadaşlar çocuğunuza gerçekten aylık 6 bin masraf yapıyorsanız siz ne yiyip içiyorsunuz cidden merak ediyorum ana babaya ne kalıyor geriye,? Ben yeni evlendim. Eşimde bende asgari ücretle çalışıyoruz. Evimiz kira gerçekten 6 bine çocuk büyütüyorsa bizim gibilerin çocukları nasıl oluyor
hakkıyla büyütmekten kasıt nedi
r? Ortalama markalarla standart bir hayat yaşanamaz mı?
Arkadaşlar çocuğunuza gerçekten aylık 6 bin masraf yapıyorsanız siz ne yiyip içiyorsunuz cidden merak ediyorum ana babaya ne kalıyor geriye,? Ben yeni evlendim. Eşimde bende asgari ücretle çalışıyoruz. Evimiz kira gerçekten 6 bine çocuk büyütüyorsa bizim gibilerin çocukları nasıl oluyor
Evet kinetik öyle maalesef ama fiyatında sözde en makulü …. Ahhhh lcw de dandik pijamaya 120 verdim yahuKinetix diyor bayan olmus 200 250 tltl iki itane alacam kreste ve parkta giyinsin diye 400 tl gitti 2 3 ay omur var hemen yirtiliyor kinetix .kinetix resimi cekip atayim bayana 2ayda yırttı bu cocuk cinim yirtik ayakkabi ilemi dolassin hala anlamiyor devir o devir degil
Lcw mi diyorki iyi giyinmek herkesin hakki
pazarda bile fiyatlar uçmuş lcw den defaktodan daha pahalı olduğunu gördüm bazı ürünlerin gittim defaktodan aldım tshirtleri ... 250 ye iyi bulmuşsun kışlıkları ben yazın alıyorum daha uyguna gelsin diye yine de pahalı...Biz ailece lcwdan giyiniyoruz ha orası da artık çok pahalı.
Eşime gömlek baktım 250 tl idi.
Daha ucuz bir şey kalmadı.
Kızıma mezuniyet için basit bir elbise aldım.
379 tl idi.
Al işte :)
Hala marka diyor yaaaa.....bacım sokakta satılan yarısı şarbonlu yarısı sulu pis sokak sütünün bile kilosu 10 lira olmuş...ne markasından bahsediyosun sen?hakkıyla büyütmekten kasıt nedir? Ortalama markalarla standart bir hayat yaşanamaz mı?
Aynen öyle .aynen öyle... birde kıyafetlere ben çok iyi bakan biriyim ama ne kadar bakarsam bakayım tekstilin eski kalitesi yok ben yıpratmıyor olmama rağmen ağzı gözü yamuluyor kıyafetlerin yıkanınca... yıpranmasın bir kaç sene daha giyebileyim diye daha iyisini almak zorunda kalıyoruz, yani ucuz olsun diye kalitesize kaçınca daha çok masraf çıkıyor , çocuk giyimde zaten en uygun olanı alıyoruz ki yırtılır lekelenir hızlı büyür aynı sene içinde küçük gelmeye başlar diye ,kızım o kadar hızlı boy attı ki yaşından büyük almama rağmen 1 seneyi dolduramadan kıyafetleri küçüldü... dediğin gibi bir şort 200 en az 4-5 parça birşeyler almak lazım fiyat ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?