Evet çok güzel bi sistem ama bizim okulda ve civar okullarda yok bu sistem
Istanbuldayız biz siz nerdesiniz?
ama eksta giderler mutlaka olur dediler...500 tl yi bulur ortalama....ama sanırım yarım gün vereceğim ....15 20 kişinin içinde uyumaz benim kızım ....sırf o nedenle ve çişini de yaptırmaz kimseye ne yapacağımı bilmiyorum bende....en azından sosyalleşsin diye vermek istiyorum yarım gün ...fakat dün bi form doldurmuştuk acaba bugün arayıp yarım gün vermek istediğimi belirtmelimiyim?anladım canım 300 tl iyiymiş...
ama eksta giderler mutlaka olur dediler...500 tl yi bulur ortalama....ama sanırım yarım gün vereceğim ....15 20 kişinin içinde uyumaz benim kızım ....sırf o nedenle ve çişini de yaptırmaz kimseye ne yapacağımı bilmiyorum bende....en azından sosyalleşsin diye vermek istiyorum yarım gün ...fakat dün bi form doldurmuştuk acaba bugün arayıp yarım gün vermek istediğimi belirtmelimiyim?
ama eksta giderler mutlaka olur dediler...500 tl yi bulur ortalama....ama sanırım yarım gün vereceğim ....15 20 kişinin içinde uyumaz benim kızım ....sırf o nedenle ve çişini de yaptırmaz kimseye ne yapacağımı bilmiyorum bende....en azından sosyalleşsin diye vermek istiyorum yarım gün ...fakat dün bi form doldurmuştuk acaba bugün arayıp yarım gün vermek istediğimi belirtmelimiyim?
ben muğlada bir sahil kasabasında yaşıyorum....bu arada istanbulun neresinde oturuyorsun ?
ben muğlada bir sahil kasabasında yaşıyorum....
bende istanbulu nereden çıkardıysam öyle anladım galiba
Ne güzel ya. Sakin bir hayat. Eşim şimdiden emekli olup istanbuldan kaçmanın hayalini kuruyor :)ben muğlada bir sahil kasabasında yaşıyorum....
yoğun katılım istanbuldan olduğu için öyle düşünmüş olabilirsiniz.burası minicik bi yer ...iki özel kreş ve birde bağımsız anaokulu var:))
Canım devlet okulunda yaş gurubu yok 4-6 yaş bir aradalar malesef yani oğlum bu senede anasınıfına gidecek ilk kez gidenlerle bir arada olcakaynı etkinlikleri yapıcak civar okullarda aynı başka sistem yok Öğretmenin tayini belli değildi kayıt için pazartesi gidicem ozaman Öğrenicem gittimi kaldımı
Körşeytan ver 1.sınıfa diyor
Arkadaşlar sorum hepinize olacak bende sınıf öğretmeniyim ama yinede tecrübelerinizden faydalanmak isterim yaşadığım ilçede bağımsız anaokulu var fakat 36-47 aylık grup yok sınıflar 47 aydan başlıyor benim oğlumda eylülde 42 aylık olacak sizce oğlum etkinliklerde diğer öğrenciler arasında ezilir mi?ay olarak küçük olduğu için sosyallik yönünden aşırı sosyal korkum el beceri yani motor gelişimi eksikliği yaşarsa..? Şahsen bu eksikliği ben sınıf öğretmeni olarak küçük öğrencilerimde yaşıyorum Ama anaokul nasıl bilemiyorum acil yorum yazarmısımız lütfenİlkokulların ya da ortaokulların içinde bir sınıf gibi değil de ayrı bir binada sadece anaokulu olarak kuruluyorlar... İmkanlar fazla o yüzden... Onlarda devlet okulu... Sadece ana sınıfı öğrencileri olduğundan yaş gurubuna göre sınıflar oluyor... Satranç vb ek ders imkanları oluyor... Yaklaşık aynı fiyata daha kaliteli eğitim veriyorlar yani..