4 yaş anneleri anaokulu hakk.. bakar mısınız..?

Evet çok güzel bi sistem ama bizim okulda ve civar okullarda yok bu sistem
Istanbuldayız biz siz nerdesiniz?

bende istanbul avcılar
benim göndereceğim okulda önceki senelerde küçük çocuklar yani 4 yaş gurubu uyum sağlayamamış.
o yüzden iki senedir küçük geup olarak 4 yaş gurubu olusturmuslar.(çok da iyi olmuş)
bazı okullarda da katılım sayısına göre (ögrenci sayısı fazla olursa) küçük grup yaptıklarını duydum çevremden...

anladım canım 300 tl iyiymiş...
ama eksta giderler mutlaka olur dediler...500 tl yi bulur ortalama....ama sanırım yarım gün vereceğim ....15 20 kişinin içinde uyumaz benim kızım ....sırf o nedenle ve çişini de yaptırmaz kimseye ne yapacağımı bilmiyorum bende....en azından sosyalleşsin diye vermek istiyorum yarım gün ...fakat dün bi form doldurmuştuk acaba bugün arayıp yarım gün vermek istediğimi belirtmelimiyim?

ekstra gider devlet okullarında da alıyorlar bize de söylediler...
yarım gün derken saatleri ne şekilde ?

bu arada istanbulun neresinde oturuyorsun ?

Burda bazı okullarda grupları ayırıyorlar

Hatta bağımsız anaokulunda tam ayrı gruplar var

Oğlum karışık gruba gidiyor özelde onlar tam karışık 36 aydan ilk okula kadar yaklaşık 80 aylık bile oluyorlar

Arkadaşlar sorum hepinize olacak bende sınıf öğretmeniyim ama yinede tecrübelerinizden faydalanmak isterim yaşadığım ilçede bağımsız anaokulu var fakat 36-47 aylık grup yok sınıflar 47 aydan başlıyor benim oğlumda eylülde 42 aylık olacak sizce oğlum etkinliklerde diğer öğrenciler arasında ezilir mi?ay olarak küçük olduğu için sosyallik yönünden aşırı sosyal korkum el beceri yani motor gelişimi eksikliği yaşarsa..? Şahsen bu eksikliği ben sınıf öğretmeni olarak küçük öğrencilerimde yaşıyorum Ama anaokul nasıl bilemiyorum acil yorum yazarmısımız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…