Oncelikle hayırlı olsun bizim kızımız da 2011 Mart doğumlu biz bu sene vermediköncelikle merhaba;
anaokulu hakkında bilgi almak istiyorum konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum.
4 yaşında oglum var 2011 dogumlu agustosta 4 yaş olacak.
Ben çalışıyorum ogluma annem bakıyor.(anneanne)
Geçtiğimiz hafta devlet anaokuluna kayıt yaptırdım.
Yani tam 48 aylık oluyor okullar açıldıgında yaşı tutuyor.
Oglum aktif bir çocuk okula gitmeyi çok istiyor.
Aslında bende öyle ama yine de yapabilecek mi diye düşünüyorum.
4 yasında anaokuluna gönderen arkadaşlardan yaşadıkları deneyimlerle ilgili tavsiyeler almak istiyorum.varsa karşılaştıgınız sorunlar,çocugunuzun geçirdiği uyum süreci vb...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Oncelikle hayırlı olsun bizim kızımız da 2011 Mart doğumlu biz bu sene vermedik
teşekkür ederim...siz neden vermediniz?
Biraz erken diye düşündüm besbucuk yaşında anasınıfı altibucuktada ilkokul olurki bence daha sağlıklı ,kizimda sosyal bir cocuktur ortama çabuk uyum sağlar ama çabuk bikmasinida istemiyorumteşekkür ederim...siz neden vermediniz?
umarım bizimki de koşarak gider :)Oğlum da 2011 Ağustos doğumlu. Geçen seneden beri özel bir kreşe gidiyor. Bu yıl 4 Yaş grubuna geçecek.
Ağlayarak gitti ilk 1 hafta sonra Koşarak gitmeye başladı :)
Kreşe gitmeden önceki çocukla gittikten sonraki çocuk Arasında dağlar kadar fark var.
Disiplin,paylaşma,yardımlaşma vb bir Sürü konuda daha uyumlu bir çocuk oldu.
Biraz erken diye düşündüm besbucuk yaşında anasınıfı altibucuktada ilkokul olurki bence daha sağlıklı ,kizimda sosyal bir cocuktur ortama çabuk uyum sağlar ama çabuk bikmasinida istemiyorum
Inşallah faydali olur maksat bu dönemde okuldan bikmamasi çünkü ilerisine yansıyor bu durum örneklerini yakinlarimdan gördüğüm için çekimser kaldim benben aslında çalıştıgım için de gitmesini istiyorum.hafta içi annem bakıyor.küçük ama çevremdeki herkez göndermemden yana faydalı olacagını söylediler.umarım öyle olur...:)
Inşallah faydali olur maksat bu dönemde okuldan bikmamasi çünkü ilerisine yansıyor bu durum örneklerini yakinlarimdan gördüğüm için çekimser kaldim ben
Bağımsız anaokuluna vermenizi öneririm
2 yıl gideceği için ikinci yılda normal bir anaokuluna verirsiniz
bağımsızlar daha kreş ortamı gibi oluyor
4 yasında anaokuluna gıttı sorun yoktu alısır dıye dusunuyorum
4 yasında ozele, sımdı ıse devlete verdım hadı hayırlısı dıyorum
Hayır devlete bağlı bina olarak ilk okuldan ayrıBağımsız derken özel mi?