Zeki Müren de bizi görecek miiii?
Çocuk kendinin olacak januum,kendinin olduğunu ispatlayacan üstelik,nüfus cüzdanı sureti ve DNA testini de ekliycen mailine.Sokaktaki kadının çocuğu olmaz,kendi çocuunu yap tembel!!!:Roflol: :Roflol:
Zeki Müren de bizi görecek miiii?
Çocuk kendinin olacak januum,kendinin olduğunu ispatlayacan üstelik,nüfus cüzdanı sureti ve DNA testini de ekliycen mailine.Sokaktaki kadının çocuğu olmaz,kendi çocuunu yap tembel!!!:Roflol: :Roflol:
Sen beni varya yedin bitirdin cikcik..Dışardan olmaz,kendi canından olacak..Foto ile beraber,nüfus kağıdı fotokopisi,ikametgah kağıdı bide fotosunu çektiğin çocuğun aşı kartını da göndermeyi ihmal etme..sırnaşık şey
Al makinanı at kendini dışarı,hem bi çocuk yakala hem güzel anı..Çek fotonu yolla bana..jeyyar
Bana kendinizin yada kendinizin değil,anlamlı çocuk fotolarınız lazım hatunlar..
Sevgiler conem...
Kendi çocuğumu yapacam az bekle Tuliş hanım o zamana fotosunu sana gönderirim naniknanik
Bir sorayım dedim yani belli mi olur bir de afacan çocuk yarışması yapılmıştı ona katılanların çocuklarını tanıdık biz deşifre oldular çocuklara kılık değiştirtip resim çeksinler şakkıdı
Ne demek ..Sizin gibi bir divanın karşısında diklenmek namümkün..Saygılar efindim,hürmetler abla...
Kendi çocuğumu yapacam az bekle Tuliş hanım o zamana fotosunu sana gönderirim naniknanik
Bir sorayım dedim yani belli mi olur bir de afacan çocuk yarışması yapılmıştı ona katılanların çocuklarını tanıdık biz deşifre oldular çocuklara kılık değiştirtip resim çeksinler şakkıdı
Ben bunları önceden söylediydim sen yorulma diye Armağanım Çağlayanım...
Kızlar sizi çok seviyorum .Çok şekersiniz Şeniz
Lereenim ben de burada aklımdayken güzeller güzeli fotoğrafınla kazandığın birinciliğini tebrik edeyim,ne zamandır,ayıp etmiş durumdayım.Kocamaaan tebrikler canımın içi.
Her yere de yetişir maşallah...sen demin sir ağda kavanozunu kapatmakla uğraşmıyo muydun?:Roflol:
Hee çocuk da yaparım kariyer de şakkıdı
özelden atsam olmaz mı?
beceremedim e maille yollamayı?
bide boyutunu ayarlayamadım beceriksizim yahuuu
Ben de deniyorum beceremiyorum ya,hiç resim postalamamıştım,bir bilen buradan ayrıntılı anlatsın Allah rızası için.Kınamayın kardeşim bi el atın...özelden atsam olmaz mı?
beceremedim e maille yollamayı?
bide boyutunu ayarlayamadım beceriksizim yahuuu
Yap ta görem!Ama anne olunca,nickini tavuk yapıcan,tamam mı?:Roflol:
Bu arada o imzandaki arka plan dansçıların kim oliy?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?