:1shok::1shok::uhm:Bende katılmak istiyorum,benim afacanları yarışmaya sokmak isterim,herkez katılabiliyormu:teytey::teytey:
Elbette herkes katılabiliyor..yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1shok::1shok::uhm:Bende katılmak istiyorum,benim afacanları yarışmaya sokmak isterim,herkez katılabiliyormu:teytey::teytey:
acaba birden fazla resimle katilabilirmiyiz tek resim yeterlimi
acaba tek çocuk mu olmalı fotoda:uhm:
Evet conema.s Millet bir tanesinin peşinde,sen bir kaçını bir arada nasıl bulacaksın?lülülülülülü
Evet conema.s Millet bir tanesinin peşinde,sen bir kaçını bir arada nasıl bulacaksın?lülülülülülü
:Roflol::Roflol::Roflol:
Peki yanında babaannesi de olsa olur mu:Roflol: Çok beğendiğim bir fotoğrafı var kuzumun ama kaynanam da varjeyyar
bersule ciddimisin illa tek cocukmu olacak?birden fazlada olabilir demi.(yoksa saka yaptinda ilk sazan benmi oldum)
Arkadaşlar
Sanırım tek çocuk olacak yanında akraba_ü talügattan ya da başka kimse olmayacak, başkasının çocuğu da olabilir yani sizin doğurmuş olmanız gerekmiyor..a.s.6 aylık da olabilir 5 yasında da..Erkek , kız farketmez. Ortam ,mekan,yüz ifadesi değerlendirmede önemli derecede rol oynayacak....a.s
Hadi bakalım kolay gelsin..:teytey:
Fikrim geldi..Sen kendini benim şevkatli kollarıma bırak,ben o çocuğu hem bulurum,hem yakalarım,hem fotosunu çeker bir de artist yaparım...Gazoz içer misin?jeyyar
Sanırım başardımmm.Cüvcüv çok sağol.Hotmailimin dili Almanca ne hikmetse uğraşıp duruyorum.Sanırım gönderdim.Berşule geldi miiii?
Resimlerimizi gönderirken;
1-Mail adresimizin yeni posta oluştur kısmına giriyoruz:
Önce "kime" kısmına yarisma@kadinlarkulubu.com yazıyoruz (Bu linke tıklamayınız kendiniz yazınız)
Sonra ekle kısmından "dosya ekleyi" seçiyoruz
2-Dosya ekle kısmında "gözat" butonuna tıklayıp bilgisayarımızda dosyayı kaydettiğimiz yerden resmimizi seçip tamam diyoruz.Ve yukarıdaki ataç resminin yanındaki "ekle" butonuna basıyoruz.
3- Resmimizin eklenmesi için biraz bekliyoruz daha sonra tekrar yeni posta sayfası açılıyor dosyamız eklenmiş oluyor böylece gönderiyoruz.
a.s.
Off ben makineyi 450x640 a ayarlamışım resmi öyle çekmişim.Ne çok kafanızı yordum özür dilerim.Resmi büyütüyorum ama kaydetmiyor.
Aman sen ellemejeyyar Kalsın olduğu gibi sakın elleşme anlaştık mı?Foto elimde..yerimseniben