Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yettim gariiiiii :roflol:kız izmir her gün herkesten önce düşüyon buraya bildirim günü yoksun cadı nerdesin gel gali:)...
anam herkeş vermiş..... ben almışım hasbinallahhhhhhhhhhhhhhh.... ayrobiğe mi başlasam napsam bilemeyom.. ama yeme konusuna gelince hayalim slamam kısarım ama salamam yok 2. uyarı yer giderim ozaman.
Valla jujum ne diyim hakkaten verir bu hayalkaydirigubbakcemile3 bence hayal 70-60 bu şekilde gider..Ahhh ahhhhhhhhhh bu cadı hayal o dokuzuda vİrİr ben bİr 3 kİloyu vİremem
Hııııııııııııh:dilcikar: şimdide gözü bana dikti.. yandık vallaki hemde ne yandık:roflol:1 aya izmiri geçip başlara doğru yanamam lazım yav benim :)))...
şahnurcum diyatisyenine sor beraber yapalım lahanayı bende ge.en hafta yaptığımı 1,5 gün içtim akşam döktüm çorbayı bende düzenli yapayım sende yap haberleşelim olurmu
hatta katlanabilirim diyenler takımca beraber lahana yapalımda şoklayalımmı bi takılanlar mutlaka kımıldar yerinden ne dersiniz bu hafta lahana çorbasına varım diyenler lütfen renkli olatak yazsın mesajını varım diye olarmı...
allah rahmet eylesin fatunuz dün okudum fatihayı babana ve tüm ölmüş yakınlarımızakızlar
yarın babamın sene-İ devrİyesİ 21 yıl bİtecek onu kaybedelİ...
Sİzden İsteĞİm bİr fatİha okumanız...
Hepİnİzİ sevİyorummm
Günaydın kızlar....
Ben pek iyi değilim kriz nedeniyle 20 kişiyi birden bu ay sonu itibariyle işten çıkarıyorlar... Muhasebeden de iki eleman çıkacak...İki kişiyi de belirlemişler.. 4 kişinin yaptığı işi şimdi iki kişi yapacağız nasıl olcak bilmiyorumm.. arkadaşlarıma mı üzüleyim.... kendi durumumuma mı üzüleyim.... napıcağımı şaşırdım.. Bundan sonra aktif olarak yazamayabilirim bakalım zaman ne gösterecek... Hakkımız da hayırlısı.......
İyi bir hafta diliyorum herkese....