• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah kahvaltım:
2 dilim ekmek 2çay kaşığı çökelek,4zeytin domates salatalık 1bardak çay

hemen bir geçmiş yapıp dünün acısını çıkartayım dün hiç okuyup yazamadım...:))

kız izmir her gün herkesten önce düşüyon buraya bildirim günü yoksun cadı nerdesin gel gali:)...
Yettim gariiiiii :roflol:
Dünde erkencikten gelmiştim ama hiç yazamadımkiii…
Dün yoğun bir günümdü… sayfa hep açıktı hep güncelleme yapıp duruyordum ama yazamıyordum, malum işler…
Biara baktım saat 10,30 civarlarında 11e geliyor, dedim kendi kendime” bildirim yap hemen yoksa onuda yapamıcaksın” O kadar yoğundum yani..

anam herkeş vermiş..... ben almışım hasbinallahhhhhhhhhhhhhhh.... ayrobiğe mi başlasam napsam bilemeyom.. ama yeme konusuna gelince hayalim slamam kısarım ama salamam yok 2. uyarı yer giderim ozaman.

Benim çook yakın bir iş arkadaşımda diyetinin son 2-3 kilosunda yani hedefine as kaldı bir türlü veremiyor..
Öğlen beraber yemek yiyoruz beraber yürüyoruz beraber spor yapıyoruz ama benden 100gr bile olsa giderken onda gram oynama yok:jeyyar:
Ben 1hafta dikkat etmesem aynı kilomda kalırken o dikkat etmediğinde kilo alıyor. O da çok dertli bu konuda ve bir karar verdi geçen gün.
Hiç yapmadığı bir spor yapma kararı aldı.. vücudunun hiç alışık olmadığı değişik bir spor dalıyla uğraşıcak. böylelikle vücud şaşırıp noluyo bana diyip fazlalıkları atıcak gibi bir düşünce geliştirdik kendimizce:1rolleyes:
O tenis oynamaya karar verdi lise döneminde çok kısa bi süre yapmış bu sporu.

Jujucum sende böyle bir karar alıp değişik bir şeyler yapıp vücudunu şaşırtabilirsin.. çünkü yemeklerimiz oldukça sağlıklı artık.. daha azı bize zarar verir. Bana çok mantıklı geldi tavsiye ederim yani..şakkıdı

Ahhh ahhhhhhhhhh bu cadı hayal o dokuzuda vİrİr ben bİr 3 kİloyu vİremem
Valla jujum ne diyim hakkaten verir bu hayalkaydirigubbakcemile3 bence hayal 70-60 bu şekilde gider..
Tıkır tıkır gidiyor kiloları yaaaa..
Kıskanıyorum:1closedeyes:
Ama maşallah maşallah süper süper devam etsin böylekaydirigubbakcemile5

1 aya izmiri geçip başlara doğru yanamam lazım yav benim :)))...
Hııııııııııııh:dilcikar: şimdide gözü bana dikti.. yandık vallaki hemde ne yandık:roflol:

şahnurcum diyatisyenine sor beraber yapalım lahanayı bende ge.en hafta yaptığımı 1,5 gün içtim akşam döktüm çorbayı bende düzenli yapayım sende yap haberleşelim olurmu
hatta katlanabilirim diyenler takımca beraber lahana yapalımda şoklayalımmı bi takılanlar mutlaka kımıldar yerinden ne dersiniz bu hafta lahana çorbasına varım diyenler lütfen renkli olatak yazsın mesajını varım diye olarmı...

ben VARıııııııııııııııIM vallaaaaa..

varım dedim ama lahana çorbası hiç içmedim ben hayatımda jujuuu asla içmem filen demiş okadarmı kötükiii...
suyunu içiyorudm ben ama çorbaıs çokmu iğrenç bişiiiiiikiiiiCADIARZU
tarifte yok bende ama dur.. hayal yazmıştı sanki gördüm lahana çorbasıydı heralde o geçmişi kontrol edim gene benkaydirigubbakcemile2

selam kızlarr
izmirim sen olmasan topik ölü resmen haftasonu
benim diyetisyen tek gıda rejimine karşı olduğunu söyledi istersen kabızlık için lahana çorbasını yap istediğin kadar iç ama o malum diyeti sakın yapma dedi bünye durduğu zaman yapmak üzere süt ağırlıklı bir diyet verdi az sonra dışarı çıkcezz ama dönünce ekleyeyim diyeti buraya 3 gün boyunca yapılacak bir detoks diyeti çok düşük kalorili değil ama calsiyum ve protein ağırlıklı bünyeyi şaşırtmaya yönelik olmazsa jujum sende bunu dene
bu arada kızlar benim diyetisyenin sitesi var oldukça güzel bilgiler var "kelebek diyeti" diye google dan aratırsanız bulursunuz sağlıklı beslenme ile ilgili bi sürü şey yazmış oraya tavsiye ederim
bu arada güzel haber dünşle bugün arasında 300 gr vermişim bu hafta uyarı almamak için 700 gr vermem lazım cumaya kadar benmim amacım 1-1,5 kg vermek pek bi heveslendim sabahleyin 1 saat diyetisyenle konuşunca resmen terapi gibi oldu
neyse çenem düştü şu ana kadar süper gitti haftasonum azıtmayacağım bu haftasonu ve güzel kilo vereceğim takdım kafayı anlayacağın
izmirlim valla ben lahana çorbasının tadını çok seviyom knor un kafkas çorbası var onu al bi dene eğer seversen emin ol lahana çorbasını da çok seversin çünkü nertdeyse aynı malzemeler var ikisindede

kızlar
yarın babamın sene-ı devrıyesı 21 yıl bıtecek onu kaybedelı...
Sızden ısteĞım bır fatıha okumanız...
Hepınızı sevıyorummm

Günaydın kızlar....

Ben pek iyi değilim kriz nedeniyle 20 kişiyi birden bu ay sonu itibariyle işten çıkarıyorlar... Muhasebeden de iki eleman çıkacak... :( ıki kişiyi de belirlemişler.. 4 kişinin yaptığı işi şimdi iki kişi yapacağız nasıl olcak bilmiyorumm.. arkadaşlarıma mı üzüleyim.... kendi durumumuma mı üzüleyim.... napıcağımı şaşırdım.. Bundan sonra aktif olarak yazamayabilirim bakalım zaman ne gösterecek... Hakkımız da hayırlısı.......

ıyi bir hafta diliyorum herkese....

günaydınlarr

kızlar
yarın babamın sene-İ devrİyesİ 21 yıl bİtecek onu kaybedelİ...
Sİzden İsteĞİm bİr fatİha okumanız...
Hepİnİzİ sevİyorummm
allah rahmet eylesin fatunuz dün okudum fatihayı babana ve tüm ölmüş yakınlarımıza

Günaydın kızlar....

Ben pek iyi değilim kriz nedeniyle 20 kişiyi birden bu ay sonu itibariyle işten çıkarıyorlar... Muhasebeden de iki eleman çıkacak... :( İki kişiyi de belirlemişler.. 4 kişinin yaptığı işi şimdi iki kişi yapacağız nasıl olcak bilmiyorumm.. arkadaşlarıma mı üzüleyim.... kendi durumumuma mı üzüleyim.... napıcağımı şaşırdım.. Bundan sonra aktif olarak yazamayabilirim bakalım zaman ne gösterecek... Hakkımız da hayırlısı.......

İyi bir hafta diliyorum herkese....

kuzum canım ne yapalım ekmek parası mecburen ne derlerse yapacağız sen arada iyi olduğunu haber ver yeter canım biraz yoğun çalışırsınız evde oturmak bu zamanda çok daha kötü canım sıkma hiç canını

kızlar fırsatım olmadı dün yazmaya sadece dün akşam yemeğe gitmiştik orada bir çatal kemalpaşa tatlısı yedim bir de arkadaş zorla pilav yedirdi ekmek yemedim bende 5 kaşık pilav yedim ama çok fazla geldi genelde 2-3 kaşık yemeye alışkın olunca bu hafta mutlu oldum abartmadım sayılır haftasonu ctesi 1 saat yürüyüş yaptım dün de magazalarda dolaştım 2 saat yavaş yavaş ama en azından oturmadım neyse çenem düştü görüşürüz

herkese günaydın hayırlı güzel ve çabuk geçecek bir hafta olsun inş hepimize...

sabah:

2kase çorba içtim
1 dilim ekmekle

şşimdiş ara öğünüm bitter çikolata yiyorum 40 gr.137 koori falan...

Günaydın.

Esracım üzüldüm arkadaşların için, maalesef kriz dalgaları sene sonuna kadar devam edecek. Sen yinede şükret tatlım daha çok çalışsanda işinin başındasın.

Şahnur sevindim h.sonunu iyi atlatmana. ınşallah verirsin 1-1,5 kg. Diyestisyenin sitesinede bakacağım bir ara .saol canım.

Benimde Cumartesi günüm vardı:( Biraaazz yedim tabi, akşamı hafif geçirdim. Cuma akşamı 45 dk. Cumartei yok, pazar akşamı 1 saat yürüyüşümü yaptım. Pazartesineye +200 le başladım. Geçen hafta +1000 le başlamıştım ama h.sonununu iyi getirdim. 200 den bugün kurtulursam bu hafta 6 lara merhaba demek istiyorum..

Funda, izmir sizlerden ne haber şekerler.

GÜnaydın kızlarr

kÖtÜ bı hafta sonu geÇırdımm oĞlan hasta hıÇ uyumadan ıŞe geldım ateŞı dÜŞmedı doktor 6 tane penısılın verdı onları vurdrmaya baŞladık ıŞte....bu gÜn bı geÇse baŞka bıŞı ıstmem walla

Kuzum walla zor durum haklısın..krız maleseff Çok kıŞıyı etkıledı.herkes ıÇın hayırlısı ne denırkı baŞka

Şebom nasılsın ..

Hayalll walla brova ben uĞramayalı epey kılo vermıŞssın arkadaŞım utandım kendımden

esmerim sağol gülüm kıs utancak ne var takılıyo hepimizin dönem dönem başım çatlıyo bugün yeminle kafam kazan gibi...

şebom sık bu hafta az gı:)...

nasılsınız fıstıklar...
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz...

günaydın güzellleeeeeer...
mutlu sabahlar... güzel huzurlu bir hafta olur inş:Saruboceq:

sabah kahvaltım: kepekli sandiviç ekmeğinin arasına domates peynir salatalık zeytin ezmesi ve marul koyup afiyetlen yedim...
1bardakta süt içtim

kızlar ben ders çalışcam malum hafta sonu sınavlarım var,
dün çalışcaktım güya sandıkta görev yıktılar başıma,
ysk ya dilekçe verdim görev istemiyorum die çıkmadı ama müşahitlik yıktılar başıma,
ders falan çalışamadım başım çalıyo ben bugün biraz çalışayım öptüm sizi gelerim öğlene
ha bide bi demlik çay yaptım onu içecem :))))...

Hanifem geçmiş olsun oğluna, peki neyi var?

Hayal çalış tabi bu hafta seni izinli sayarız:) Canımcım zaten iştakım hiçççç yok kesin gider bu haftada. Kardeşimin durumları(ailevi) kötüye gidiyor. Canımız çok sıkkın aklıma yemek falan gelmiyor. :(

Ya sabah sayfayı açtım tam yazıcam bilgisayar sorun çıkardı ve kapatmak zorunda kaldım.....

şahnurcum iniş yaşamana sevindim canımcım

simir sanırım bende arkadaşın gibi aynı durumdayım bende onun gibi dikkat etsemde alıyorum spor yapıyorum veremiyorum sanırım değişiklik bana da şart....

Back
X