• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eyvahhh hayal iyic kaptırdı kendinii işte böle alışkanlık yapıyor bu oyunlar...

sabah
2 dilim kepekli ekmek arası peynir, domates, salatalık, ve çay
ara 2 kutu kayısı
ara 1 burçak bisküvi
öğlen
1 kase yayla çorbası
1 kase taze fasulye
iki dilim kepekli

geldim kizlar doktora gitmistim benim kizin kene asisi icin ondan giremedim nevarneyokbaya kaynatmisiniz bakiyorumda

hayalim valla nedeyim süpersin anam

sahnur kiz bomba gibi gidiyon sen ha bendaha 4 deyimyaa geride kaldim oturamiyomki basina sunun

haylim arabayla ilgiliyse sana bir önerim isim önerisi DRIVER olabilir yada almanca FAHRER olabilir degisik isimler ilgi cekici olsun degilmi olmazsa ben baska isimlerde bulurum tam ne üzerine bu kurs canim

hayalim anonim diye biri bana saldırıp duruyor yalnız face çok yavaş ya da işyerindeki net kafayı yedirtecek bana
sormayın kuzum jujum kamerim kaptırdık idiyoruz

selam kızlar..nasılsınız?umarım keyifleriniz ve kilo durumlarınız iyidir..Şenizkaydirigubbakcemile4

sol gögsümde kaç gündür bir ağrı var..içime dert oldu internetten onu araştırmaya geldim..adet ağrısına benziyor yazılanlara göre ama yinede doktora görüneceğim.açıköğretim sınavlarıma çok az kaldı kızlar benim için dua edin eşimin kardeşi yüzünden derslerimi çok aksattım son bir haftadır kafamı kaldırmadan çalışıyorum ya bakalım neler yapacağımmirmirmirmirfisfisfis

hepinizi öpüyorum kocaman kocaman..hep iyi ve mutlu kalmanız dileğiyle..Şeniz

Aman ders deme reyha bende aksattım hep...

Anam burdan araŞtırma gıt doktora baksınlar mutlaka

canım şuanda ders odaklıyım.sadece yemek yapmak için kalkıyorum başaından baya ilerledim..o yüzden doktora gitmiyorum moralim bozulur diye..sınavları atlatınca mutlaka görüneceğim.Allahım korusun tüm kötü hastalıklardan hepimizi

hosgeldin reyhancim nasilsin canim benim
aksatma canim benim erkenden git hemen iy<isi kötüsünü ögren erken teshis herzaman iyidir sinavlari gecersin senin sagligin önemli degilmi ama

ne oğlu ne oyu yav ne kaçırdım ben boow ben yokkenden topikte sayfalar dönüyomuş bakın zuzu ismir :roflol:

patronlar falan vardı benim biraz gelmedim kıslar,
den bakem ne oliii...

Allah ıılıĞını vırmesın anam ... Ne lan bu suÇ ve ceza baŞka bıŞı yok...
Neysem ben kaÇıyom lısteyı yarın eklerım oke bebekler babay

Back
X