• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadi bana yarım edin acil,
kurs açılacak autocat vs eğitim verilecek ve isim aranıyo aklın aorjinal bişey gelen varmı...

günaydınlarrrr

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim oyun degilmi bende baslkadim oynamaya dövüsüp duruyoz dün sahnur basladi maslllah 7 seviyeye gelmis bilem herseyi yapmis valla ortaligi yakip kavurmus valla sizde oynayabilsenizkeske öyle vurdulu kirdili degil misalen dövüsüyon saldiriyon saldir diyon saldiriyon gercekte yaptigin bisey yok hususi yani öyle paralar geliyo sana saldiriyolar ben bi geldim saldiran saldirana yenilmisim hepte yani

sorma kamerim yaa akşam evde eşim kıyameti koparacaktı başından ayrılmadım bi de hapis cezası aldım hapisten kaçarkene de yakalandım 2,30 dk içerde yattım

ya kizlar hapse girdim ya korsan yazilim satarken iyimi simdi iki saat hapuis cezasi
ben de ağır yaramalardan anlamadım kimi yaraladım ama
ahleyar ben snaa gardiyana verecek 200,00$rın bi köşede dursun rüşvet gerekir didim ya mala mülke yatırmayın kısım o ka aç gözlü olmayın ben gidemde 15,000,000$dalırsa hayalimdeki alışveriş merkezini alam :roflol:...
valla ben internet cafe aldım daha o kadar param olmadı benim
hadi bana yarım edin acil,
kurs açılacak autocat vs eğitim verilecek ve isim aranıyo aklın aorjinal bişey gelen varmı...
canım autocad kursu açarsanız ben giderim bi kaç kişi daha bulurum gidecek
siz hoca mı öğrenci mi arıyonuz

kızlar hepiniz sağolun,
CANın kardfeşi teknik öğretmen ve kurs açacak bana isim sordu adını e koyalım hülya diye bende sizden fikir alayım dedim ben özürlüyüm öle konularda biraz:)
eğitimi kaynım vercek...

kızlarr 9. seviyeye çıktım mağaza soyuyom ev soyuyom sormayın işi gücü bıraktım bunla uğraşıyom

şahnurum hah benden oldun yane iş güç hak getire,
kız benim çetenin kızlarına millet saldırmış hepiniz hasarlanmışınız ben hepsini ağır yaraladım merak etmeyin :)...

şahnur sana betüşe gülaya ahleyara saldıranlara grup dövüştüm hepsi ağır yaralandı hapis cezası aldım gardiyana 340bin dalırp rüşvet verdim çıktım betüşe saldırana grup daldım gene çete ağır yaralandı gene düştüm içeri vermiyom rüşvet ders çalıırım bu bahaneyle :roflol:...

Back
X