Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende zuzum ondan size sordum :))...
herkese günaydın fıstıklar zuzu ismir yakaladım sis :roflol:...
günaydin kizlar nasilsiniz bakalim oyun degilmi bende baslkadim oynamaya dövüsüp duruyoz dün sahnur basladi maslllah 7 seviyeye gelmis bilem herseyi yapmis valla ortaligi yakip kavurmus valla sizde oynayabilsenizkeske öyle vurdulu kirdili degil misalen dövüsüyon saldiriyon saldir diyon saldiriyon gercekte yaptigin bisey yok hususi yani öyle paralar geliyo sana saldiriyolar ben bi geldim saldiran saldirana yenilmisim hepte yani
ben de ağır yaramalardan anlamadım kimi yaraladım amaya kizlar hapse girdim ya korsan yazilim satarken iyimi simdi iki saat hapuis cezasi
valla ben internet cafe aldım daha o kadar param olmadı benimahleyar ben snaa gardiyana verecek 200,00$rın bi köşede dursun rüşvet gerekir didim ya mala mülke yatırmayın kısım o ka aç gözlü olmayın ben gidemde 15,000,000$dalırsa hayalimdeki alışveriş merkezini alam :roflol:...
canım autocad kursu açarsanız ben giderim bi kaç kişi daha bulurum gidecekhadi bana yarım edin acil,
kurs açılacak autocat vs eğitim verilecek ve isim aranıyo aklın aorjinal bişey gelen varmı...
serapcım hoşgeldin tatlım şükürler olsun iyiyim sen nasılsın...
hadi bana yarım edin acil,
kurs açılacak autocat vs eğitim verilecek ve isim aranıyo aklın aorjinal bişey gelen varmı...