• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınnnn millet...

şahnurcum hayal o oyunda haneye tecavüz bilem ediyomuş dikkatli ol :roflol:
bende oynamak istiyom ama işyerinden açamıyoz evdeki interneti iptal ettirdim oynayamıyorumm :mymeka:

kuzuuuuuuuuuuu günaydın.. bugünde sen erkencisin tatlıım:))
herkeseee günaydın buarada..
hemen bi geçmişe gidip geliyorum.. tabii hayalcim gene bol bol konuştuysa gelemeyedebilirim:))

iyi yapmışsın güzelim.. bende hıslı hıslı hemen okudum geçmişi...
ayy nedir bu oyun düşkünlüğü hayaldekiiiikaydirigubbakcemile3
asıyo kesiyo biçiyoooooooo.. yetmio bütün 4.takıma bulaştıracak, toplu cani grubu olucaskaydirigubbakcemile3

valla ben çatlıyom izmirlim ama açamıyorum açabilseysim hayal görürdü asmayı, kesmeyi, biçmeyi... :jeyyar:

(içimde canavar varmış da benim haberim yokmuş :roflol: )

o içindeki canavardan bizim gruta herkeste var sanırım, ilgi bayaa yoğun çünkü..
:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın
esracım şebocum inşallah en kısa zamanda düzelir hayırlısıyla çok zor ancak yaşayan bilir

akşam benimki elinde baklayvayla gelmiş eve inat gibi akıllı dedim niye aldın bunu sırıtıyor bir de bi lokma bile yemedim ama sinir oldum çok

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim oyun degilmi bende baslkadim oynamaya dövüsüp duruyoz dün sahnur basladi maslllah 7 seviyeye gelmis bilem herseyi yapmis valla ortaligi yakip kavurmus valla sizde oynayabilsenizkeske öyle vurdulu kirdili degil misalen dövüsüyon saldiriyon saldir diyon saldiriyon gercekte yaptigin bisey yok hususi yani öyle paralar geliyo sana saldiriyolar ben bi geldim saldiran saldirana yenilmisim hepte yani

1.yürüyüş / akşam 50 dk - sabah 20 dk
2. bacak esnetme / 20 kez
3. yere yat bacak kaldir / 30 ar kez
4. yerimde adım / 50
5. ters mekik / -
6.merdiven çıkma 200 basamak (sabah)
7. pilates mekik benzeri hareket -
8. mekik / 25
9. çapraz mekik / -
10. derin nefes / aklıma geldikçe uyuyana kadar devam
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 20
13. görünmez sandalye / -
14. ayaklari kaldir-indir / 25
15. geri tekme / 30 kez...

ahleyarim hoşgeldin gülüm,
kısım süper gidiyonuz he hadi maşallah maşallah benim mülklerden 5,850,000$ gelmiş sabah attım bnakaya :roflol:
şahnur fena sardırdı kamuflajlar çakılar ooo :)))))...

ahleyar ben snaa gardiyana verecek 200,00$rın bi köşede dursun rüşvet gerekir didim ya mala mülke yatırmayın kısım o ka aç gözlü olmayın ben gidemde 15,000,000$dalırsa hayalimdeki alışveriş merkezini alam :roflol:...

ben dün akşam ki raporumu vereyim hemen

17:30 1 kase yayla çorbası
18:30 1 tabak taze fasulye 2 dilim kepek 2 kaşık yoğurt
20:30 1 portakal yarım elma
yatarken 1 bardak light süt....

akşam:

annem tavuklu pilav yapmış
2 kaşık pilav nerdeyse 1,5 but kadar haşlanmış tavuk yedim
2 kaşıkta patlıcan oturtma(annem sağolsun tencereyi yan eymiş bütünyağı akıtmış bi tarafa bana dio üstten al diye:))))

sabah:

yarım dilim tam buğday ekmek
1 tane sunta (eti form olor kendisi:)
bi yımırta
2 zeytin
şimdide form yapmaya kalkıyorum saygılar :)))...

Back
X