- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
cerencim fotoğraftaki senmisin tatlım cok güzel görünüo :lepi: :lepi: alkisalkisalkis
evet canım bırazdan koyucam fotolarımı zaten canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cerencim fotoğraftaki senmisin tatlım cok güzel görünüo :lepi: :lepi: alkisalkisalkis
evet canım bırazdan koyucam fotolarımı zaten canım
koy koy canım gözümüz güzel görsün yerimseniben
yalnız yuzumu kapatmak zorundayım canım eşim arıza yapar onları ayarlıyrum sımdı tatlım
tamam canım bencede yüzünü karala aile faciasına sebebiyet vermeyelim opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar.
Çiçeke geçmiş olsun haftasonu dondurma mı yedi acaba şişti boğazları :) Şaka bi yana umarım kısa zamanda düzelir.
Benim haftasonum beterdi kızlar. Dün babaannemin mevlidi vardı. Pilavları götürdüm valla.
Günaydın kızlar.
Çiçeke geçmiş olsun haftasonu dondurma mı yedi acaba şişti boğazları :) Şaka bi yana umarım kısa zamanda düzelir.
Benim haftasonum beterdi kızlar. Dün babaannemin mevlidi vardı. Pilavları götürdüm valla.
Ceren yok olmuşsun güzelim resmen :) Maşallah maşallah
78 kılodan 62 yeeeekaydirigubbakcemile5
saol canım bu hafta mezun oluyorum seboya soledım mutluyum valla:lepi:
cerencim sen simdi 16 kilomu verdin sen şimdi hemde 3 ayda muhteşemsin canım yaa imrenilecek birisin :1hug:
mezun olunca nolcak bizi bırakıcakmısın :gitme:
yooo seboya soledım mezun olduktan sonra ugrayabılırmıyım dıye ama cevap atmadı izin verırse ben yıne hergun burda olurum
bencede uğra hatta mezun olmasan kilonu korsan bi 3 ay en azından ondan sonra mezun olsan ozamna kadar bizde biraz zayıflarız bezimde zayıf halimizi görürsün olmazmı :icecream:
ben senın pesındeyımm unutma senıde gorucem canım gelır gıderım ben sen merak etmekaydirigubbakcemile5