- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #19.001
Zevcan canım bazı kuralları var takımın.
hergün katılım şart haftada üç gün girmeyen sarı kart alıyor. Bir kez daha yaparsa kırmızı yani diskalifiye.
Aylık %1.5 vermek zorunda herkes. Bunu ihlal edenler sarı ikinciye kırmızı yani diskalifiye.
kızlar yeni geldim gecmise söyle bi baktımda kart olayını pek anlayamadım bazılarmızın var bazılarımızın yok kartı avantajmı dezavantajmı olması :uhm:
bende bende yarışa katılmak istiom yarın monti ye başlicam geçicem hepinizi görceksiniz hahahahahahhaaaaa :roflol: :roflol:
4.TAKIM CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
sebnemselayfurkan ( 68,3 / 68 /0,3 / %0,44)
hasretim34 ( 63.5/63.4/ 0,10 / % 0.16 )
dilekruzgar ( 61.5 / 61,5 / 0 7 %0 )
semiha( 59.9/ 58.7 / 1.2 / %2.00 )
CaglayanCicek( 74.5/72.3/2.2/%2.95)
uaydın(70 /7 0 / 0 / %0)
pembepanter1 ( 60.5 / 60,5 / 0 % 0)
ceren06_35 (65,10/63 /2,1/%3,23 )
Applearzu ( 101,9 /101,5/ 0,4/%0,39)
İrem&Özge ( 72.7 / 72.0 / 0.7 / %0.96 )
meyvenull (62,6 / 61,7 / 0,9 / %1,44 ) (YENİ ÜYE)
4.TAKIM TOPLAMI 760,5 / 752,6 / 7,9 / %1,04)
kızlar sanırım bu hafta 1.biziz 6.takımın bu hafta pek şansı yok gibi -0.97% yüzdeleri
Gelen arkadaşlar olmuş kilo alıp hemde sanırım.Şimdi bu kızlara kızanlar bakalım bunuda gördükten sonra birşeyler diyebileceklermi
Özgem seni yarış çizelgesine ekler canım son tabloda sen de olursun.3.etaplada başlarsın sende...
vay vayyy vayyy takımın sizinle gurur duyuyorum ya...alkisalkisalkis
Şebnem ve Zevcan sizi eklicem kızlar p.tesi listeye. Ama siz bugün itibariyle yarışta sayın kendinizi.
Çiçek süper demek birinci biziz bu hafta. Oleyyyyyyyyyy oleyyyy oleyyyyy şampiyon 4.takımmmmmmm
Gel aeben ablayı kızdıralım azcık
Şebnem ve Zevcan sizi eklicem kızlar p.tesi listeye. Ama siz bugün itibariyle yarışta sayın kendinizi.
Çiçek süper demek birinci biziz bu hafta. Oleyyyyyyyyyy oleyyyy oleyyyyy şampiyon 4.takımmmmmmm
Gel aeben ablayı kızdıralım azcık
haftayada biz 1. olcaz taktım kafama ben bu konuyu çok hırslıyım cok :sm_cool:
Ceren hatta sende muhtemelen bireyselde birincisin :)
Hadi kızlar azim yapalım haftayada birinci olalım. Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın bu konuda.
Senin menüler düzene girdikçe kilo vermende güzelleşiyor farkındamısın semiha.
Bu haftada kırmışsın zincirlerini tebrik ediyorum arkadaşım seni kaydirigubbakcemile5
kızlar sanırım bu hafta 1.biziz 6.takımın bu hafta pek şansı yok gibi -0.97% yüzdeleri
Gelen arkadaşlar olmuş kilo alıp hemde sanırım.Şimdi bu kızlara kızanlar bakalım bunuda gördükten sonra birşeyler diyebileceklermi
Ceren hatta sende muhtemelen bireyselde birincisin :)
Hadi kızlar azim yapalım haftayada birinci olalım. Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?