- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.501
Geçmiş olsun canım,bir elini yüzünü yıka istersen açılırsın...
Gel sana bir yeşil çay ısmarlıyım içelim beraber :içelim:
cnm sende bi kilo çizelgesi yapsanda kaçtan kaça düştüğünü takip etsek boyun kaçtı cnm senin bu arada
Valla canım 3-4 gündür içmiyorum çay.
Ne zaman böyle başım ağrısa çikolata yada pasta falan yerim geçer.
Ama şimdi yiyemiyorum. Yememek için kendimle savaşıyorum dolayısıyla daha çok ağrıyor gibime geliyor.
Özge sen regli olmıyorsun değil mi?
Hasta iken evde yatarken kadın prog.larında ibrahim saraçoğlu regli dönemini gergin geçirenlerin mutlaka tatlı yemeleri gerektiğini söyledi, tabi ki sütlü tatlı...
Bu arada çağlayan ve özge size excel listesi gönderdim. Bir bakın kızlar kesin değil ama cumada olmama ihtimalim var
Yasemincim doğum günün kutlu olsun, şok diyetlerden sonra 63 de tutunman bile iyi bir durum. Türkiye heyecanını hissediyorum, inşallah çok güzel geçer. Ama şu 10 gün senin için zor gececek sanırım.
Günaydın kızçelerim hayırlı sabahlar hepinize
Dünkü Menümü yazıyorum ;
Kahvaltı Öncesi
2tane Kivi
Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,salatalık,domates,kk peynir
Yeşil çay
Ara
4 erik + yeşil çay
Öğle
1 tabak nohut yemeği,salata,ayran
Akşam
4 erik+1 bardak ayran+yeşil çay
Gece
1 kayısı,1tek kiraz
(Akşam yemeğimi iş yerinde böyle geçiştirmek zorunda kaldım bütün gece dışardaydım hiç eve gitmedik bile,gece 11 gibi eve gelince sadece gece arası yapıp yattım.)
Su:2.5lt + 3 kupa yeşil çay
cnm dışarıda bari bişeyler yeseydin ne bu böylelmaz:
açlık durumun ne şimdi?dengelersin gerçi cnm sen...bu arada hayırdır neden bütün gece dışardaydın kötü bişey yoktur umarm
GÜnaydın canım dün eşimin ailesinin yanına gittik tekrardan,pazar'da vardı bende yiğeni alıp çıktım evden hiç eve bile girmedim,görümceminde misafirleri varmış,sonra arkadaşımın yanına falan uğradım saat9:30-10 arası olunca birşey yiyemedim açıkçası 1 saat falanda yol sürünce bu şekilde hallettim,açlık krizim tutmuyor canım çok şükürkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
sabahtan beri acayip yağmur var burda elk.bir gitti çat diye kapandı pc (güç kaynağım yok) bütün yazdıklarım gitti
yeniden özetleyim
yasemincim doğumgünün kutlu olsun şekerim
dünkü menüm
kalkınca sirkeli su sandoloz ve 1 kuru kayısı
kahvaltı t,b,ekmeği yağsız beyaz peynir söğüş
öğle kabak yemeği ayran domates söğüş
ara kuru kayısı 2 tane
akşam fırında sebze kızartma spagetti sarımsaklı yoğurt
3 yeşil 1 form çayı bol su 30 dk spor
benden bu kadar
üzerinize afiyet bugün dökülüyorum sanırım soğuk algınlığı başlıyor
yarın da tatilim görüşemezsek perşembeye burdayım
öpüldünüz
cnm bu hafta senin kilonda bayaa bi hareketlenme olucak diye düşünüyorum :hooray:
günaydın kızlar
geçmişe çok bakamadım.
çağlayan menün güzel ama akşam çok hafif olmuş.gerçi açlık hissetmedim diyorsun o zaman sorun yok bence.
benüm menüm
kahvaltı öncesi
bir dilim ananas
kahvaltı 2 dilim k.ekmek kk kadar peynir,yarım domates,3 zeytin,şekersiz çay
ara elma
öğle yayla çorbası makarna
ara yeşil çay
akşam ezogelin çorbası hamsi tava
ara yeşil çay
2 litre su
hayatım sen baya bir aştın kendini bu ne güzel bir menü böyle afiyet olsun tatlım :lepi:
Günaydın canım,menün güzel afiyet olsun.
Dikkat et kendine sakın hasta olma bol bol vitaminli şeyler ye canım opuyorumnanaktan
Cumadan pazartesi 400 gr vermiştim hayatım bakalım bende güzel birşey bekliyorum ama inş.kırarım bu hafta zincirlerimi..
Hani senin menün nerde yoksa bugün birşey yemiycekmisin bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?