- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.041
canım eşim geldi ben çıkıyorum kendine iyi bak iyi akşamlar,yarın görüşmek üzere
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım,ben bugün güne bomba gibi başladım inş.bütün hafta böyle devam eder.opuyorumnanaktan
Dün kü listemi yazıyım hemen
08:00
Kahvaltı
1 dl tam buğday ekmeği,domates,salatalık,peynir
13:00
Ara
1 adet yeşil elma
14:30
Öğle
Adana (pidesiz),salata,ayran
18:30
Ara
6 badem -8 fındık
20:30
Menemen,peynir,yoğurt,5 çilek
3lt su
50 dk yürüyüş,
20 dk aerobik hareketler
gunaydın canım .gune guzel baslaman cok ıyıkaydirigubbakcemile5 menun guzel canım zaten sana bısey soylemeye gerek kalmıyo tatlımşakkıdı
kızceler günaydın bugün bilgisayarımı geçici olarak değiştirdiler şimdi daha rahatım
geçmişi okuyacak pek zamanım yok fakat eminimki hepiniz bomba gibisinizdir
bana gelince
diyetim bozuldu tekrar motive olmaya çalışıyorum sanki hayat boş gibi geliyo hedefteki kilomadan en az 6-7 kg fazlayım napıcam bilmiyorum moralim çok bozuk
bugunkü menum :
sandoloz+sirkeli su
sabah : 1 dilim ekmek
1 haslanmıs patates
1 adet salatalık
ara :yesılcay
öğle :ızgara köfte + ayran + salata
ara : elma
akşam :tavuk sote + yoğurt +salata
gunde 2,5 lıtre su
Günaydın tatlım,akşamki yürüyüş baya bir iyi geldi.
sen nasılsın..
Günaydın güzelim,pcnin değişmesi iyi olmuş sende rahatlıkla gelirsin artık bize,bak buraya takılmazsan motivasyon düşer tabi,neden bozdun söyle bakalım diyetini,birşey mi oldu,6-7kg fazlalık nedirki sen onu 1 ayda halledersin yeterki moralini bozma canım bayanssulusmile
Gayet güzel cerenim menün afiyet olsun,bu hafta herkes güzel kilo vericek sanırım.çok güzel gidiyor listeler ve uygulamalar kaydirigubbakcemile5
banucum ne oluyor sana böyle canım ya dondurma yiyorsun üstüne sandwiç yiyorsun hemde sopa lazım sana ama bunun altında yatan başka bir problem yatıyor olmalı,akşamları dondurmaya başladım yine... mahalle bakkalının yanından geçerken dondurma alıyorum...akşam kızım uyuyuncada alıyorum dondurmamı elime ve kitabımı hem okuyorum hem dondurma yiyiyorum...
bide akşamları serviste midem bulanmaya başladı onun için servise binmeden bi sandwiç yiyiorum akşam yemeği yemiyorum ama sandwiç ve dondurma birleşiyor
karnım kazınıyor midem bulanıyor sanki hamile gibiyim ama hamile olmadığımı biliyorum 10 güna rayla regl oldum üstüne üstlük tedavim devam ediyor ilaçlarımı bile artık düzenli kullanamıyorum
ama nasıl kendime geleceğimi bilmiyorum dün öğlen şinitzel yedim mesela oysa ne güzel diyet yemekleri yiyiyordum ve çok mutluydum onu yiyince çok pişman ve mutsuz oldum kendime kızdım hala kızıyorum neden böyle oldum diye
6-7 kg 1 ayda hayal benim içinmafoldumben mafoldumben mafoldumben
kardeş takımım günaydın.
ara ara sizleri takip ediyorum hatta bazen motive olmama yardımcı oluyorsunuz.
son bir silkelenme ile 2 ayda 8 kilo verdim ama şimdi iştah patlaması yaşıyorum ve tekrardan 7 li rakamları görmek istemiyorum.
özellikle çağlayanın yaptığı montiyi merak ediyorum.
çağlayancım bana montide yardımcı olurmusun ben açıkcası pek bişey anlamadım.yediklerimi neye göre hesaplayacağım birde bununla sen ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin.
yardımların için şimdiden teşekkürler.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım,ben bugün güne bomba gibi başladım inş.bütün hafta böyle devam eder.opuyorumnanaktan
Dün kü listemi yazıyım hemen
08:00
Kahvaltı
1 dl tam buğday ekmeği,domates,salatalık,peynir
13:00
Ara
1 adet yeşil elma
14:30
Öğle
Adana (pidesiz),salata,ayran
18:30
Ara
6 badem -8 fındık
20:30
Menemen,peynir,yoğurt,5 çilek
3lt su
50 dk yürüyüş,
20 dk aerobik hareketler
bugunkü menum :
sandoloz+sirkeli su
sabah : 1 dilim ekmek
1 haslanmıs patates
1 adet salatalık
ara :yesılcay
öğle :ızgara köfte + ayran + salata
ara : elma
akşam :tavuk sote + yoğurt +salata
gunde 2,5 lıtre su
Menün güzel ama akşama sebze yemeği olsa daha sağlıklı olurmuş bol proteinli ama güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?