selam arkadaşlar..2 gündür gelemedim yanınıza..su an annemlerdeyim ve alelacele girdim..evimde net yok malesef ve sizden uzak kaldım..yarın sabahtan giremiycem ..o yüzden kilomu yazayım..akşamdan beri stres yaptım nasıl bildiricem kilomu die..bu haftaki kilom malesef 70.3 (
günaydınlarr
kızlar istanbul beni mahvetti pazar gün 66,5 idim ancak bu kadar verebildim çok üzgünüm ama haftaya emin olun bu farkı da azaltıp en az 1 kilo vereceğim
kızlar üsgünüm neden böle bir kilo çıktı bende bilmiyorum.... sanırım bedenim bu kiloda mutlu ve terketmek istemiyor... şayet haftaya cuma gerekli kiloya inmezsem (62,3) takımdan mezun olup kilo verme serüvenime dışardan devam edeceğim... burada daha fazla yer işgal etmenin anlamı yok nasıl olsa hergün buradayım ha listedeyim ha değilim öle de devam ederim ben....
bu arada hayal canım tebrik ederim güzelim 1,5 kilo az değil bir haftada naptın nası ettin verdin gene sen ...
jujum bakalım bu hafta sen bence sal bi + - neyse olsun birdahaki hafta sıkarsın bence gider o zaman tatlım mezuniyeti unut bi şimdi du buluruz sana bi yol,
ben ne yaptım hepiniz biliyonuz işte tatlım ne yediysem yazdım...