Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

juju dün ben de seni andım şekerim yokluğun hemen belli oluyor ama sık giremiyorum bu günlerde yoğun işler, sensiz olmaz bunu bil kaptan

fundam sağol gülüm anam bende diyete ilk başladığımda böle yiyodum 4 ayda 20 verdimdi genemi başlasam haha:)...

hayal o zamanlar ki listen duruyomu kız ya da aklındaysa benim koçum olsana şeker

olmamı kız,
tatlım ben liste değil kendi kafama göre yapıyodum gene öle yapmaya başladım 2 gündür inş gene etkili olur...

e napıyosun mesela anlatsana
akşam spor yapamadım ben moralim bozuktu
moralim bozuksa hiç bişey içimden gelmez ve hıncımı yemekten alırım yemekte abartmadım ama sonrasında nutella ekmek yedim sonra kendime kızdım daha da bozuldu moralim spor yapayım derken uyumuş kalmışım

nutella yedin de ekmeği niye yedi bi kaşık alsaydın ağzına ya be gülüm
gerçi bende senden farklı olmıuyom ya işte
umarım seni sıkan nsyese önemli değildir gülüm,

tatlım sabah:
1 dilim veya2 ekmek,
az paynir bi kaç zeytin

arada bi yulaflı büsküviş veya2-3

öğlen çorba vs abartmadan ye,

akşamda evde ne varsa az az yiyodum o kadar ekstra bişey değil yani yapmamız gerekip yapmadığımız gibi beslnemk diom ben buna:)))...

ara öğünüm 2 tane yulaflı büsküvi 1 fincen nescafe,
saat 2 -3 gibide yoğurt yiyecem bi kase arayı daha yeni yaptım canım istemedi öğle yemeği şimdi...

sabah kalsik kahvaltı yaptım az ekmek peynir(keşke yumurta haşlasaydım akşamdan dedim kendi kendime)
arada 3 kepekli altınbaşak
öğlen bi tabak dolusu lahana çorbası az ekmek
şimdi yeşil içiyorum

yemekte 1 kepçe sebze çorba ve bir tavuk but yedim.....

45 sabah yürümüştüm 35 dk anneme gittim 10 dk oturdum sonra 35 dk geri geldim yürüyerek.. parça parça yürümüş oldum ama napam en azından hereket bereket.....

he heeeeeeeeeeeeeeee acık naza çekt,im kendimi pohpohlattırdım size de ister istemez....

afiyet bal şeker olsun yaramasın kilo olarak h-jujum
kılzar ahleyaride çeteme kattım süper gidiyo,
şuanda korsan yazılım satıyo hahahah...

Öğle yemeğim: kaşarlı pide yedim (tekpidenin yarısını) ve salata ayran yedim..
Aaaaay nasıl çok geldi anlatamam.. acayip şişkinlik hissediyorum...

jujum varya keşke gelme imkanın olsa bizim bu cadı kamer valla hemen anladı süper gidiyo seviye falan dayanmicak buna:)))
izmir kız cadı sende benim gibi doydum ama yiyesim var deyim yeme krizlerine girme,
ya kızlar şaka bi yana benşim bazen doyduğum halde yemek geliyo içimden hahahaha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…