şebnemcim bu hafta sana şanş vermiom hıhhhh .... 70 'i görürüm ben ,sen haftaya artıylada başlamışsın buda bana artı kazandırdı :roflol: cnm rakibem benim Şenizşebom heh o hacer işte ben hacer diye kouşuyorum ya niki tam emin değildim,
tatlım bende benden az kilşodakileri yakalaşam bi hatta şu pınarım omzuna atlasam bi off...
BOY KADIN ERKEK
1.55 43-48 53-59
1.58 44-50 55-61
1.60 46-51 56-62
1.63 47-53 57-63
1.65 48-54 59-65
1.68 50-55 61-67
1.73 52-59 64-71
1.75 54-61 66-72
1.78 56-63 68-75
1.80 58-65 70-77
1.83 60-67 72-79
1.85 62-69 73-82
1.88 63-71 7 6-84
Bu ortalama değerler kas, kemik ve genetik yapılara
bağlı olarak 3-5 kg. arasında (+) ve (-) olabilir.
Anam ben sezon 5 bölüm 9 dayım yani sn sn takiğteyim. Hayalim valla sürükleyici bağımlılık yapan bişi bu lost
ooooooo kuzum sendemi bürütüs dicem vallaa.... yok anam yok hemen toparlanıyoz ve artıları eksilere çeviriyoz mazeret yok oke mi.....tünaydınnnnn kızlar ben geldi nihayet...
biri tartıda artı mı dediii tartılmadım ama kesin artıyımdır...
cuma yürüyüşümü yarıda kesmek zorunda kaldım belimin ağrsından anca yarım saat yürüdüm..
cumartesi pazarda yürüyemedim.... üstüne de abarttımmm... ama sıkıcam dişimi %1,5 uğu yakalamam lazım yaaa eğer yakalayamazsam yuh bana yuhlar bana...
şebocum üzme kendini canım... neyin ne olcağı belli olmaz....
jujum senin vücut artık isyan ediyor yeter artık yeter artk diye kendini korumaya alıyor benimkine noluyor acepppp...
hayalcim hadi gözün aydın CAN'ına kavuşmuşsun hasret gidermişsin.
nurcanım tebrik ederim senide canım
ahleyarım sana da geçmiş olsun...
izmirim canım seni de tebrik ediyorum maaşallah gayet iyi gidiyorsun
yellowww kuzum sen nerdesin.. şahnur zati izinli...
pınar, hanife ikisinden de ses yok...
hepinize iyi bir hafta diliyorum kızlar
he bu arada toprak aplam gelmiş gitmiş... onada iyi bir hafta diliyorum...
şahnurum hoşgeldin canımcım bol bol yürümen inş sana tartıda gülen bir yüz olarak yansır güzelim...günaydınlarrr kızlar cuma gece geldim ama bi türlü yazamadım acaip fazla yürüdüm ama yediklerime de dikkat etmedim haftasonu accık kaçırdım sanırsam o yüzden tartıya çıkmadım bakalım cumaya kadar verey,im öyle çıkayım tartıya diyom kızlar tek tek yazamayacam kusura bakmayın çok yorucu geçti istanbul oğluş da çok özlemiş şimdilik benden bu kadar
şebnemcim bu hafta sana şanş vermiom hıhhhh .... 70 'i görürüm ben ,sen haftaya artıylada başlamışsın buda bana artı kazandırdı :roflol: cnm rakibem benim Şeniz
sanırım 65 benim tam idael kilom olcak şuan sınırdayım yaniiii artık kilolu konumdan çıktım :sm_cool::sm_cool:
lostt valla bende bayılıyorum jujumm 5.ci sezonun 3.cü bölümündeyim bende bu aralar çok yoğunum izleyemedim ....ama aklım hep orada izlesem izlesem diye ...
kamerim çok geçmiş olsun ,kayınpederinde geliomuş allah bir daha göstermesin balımm ...
nurcanım tebrikleer başarılarının devamını bekliyoruz ...
hayalll süpper bir hafta sonu geçirmişsin seni iyi motive eder şimdi hadi bakalım ...
ben hafta sonu hiç kaçamak yapmadım ...hatta dün enginin doğum günüydü onun pastasından bile sadece bir çatal aldım ...bu hafta 70 i görcem kesinilkle .... artık altılı rakmaları görmek istiyorum ... yaa ama valla şaka gibi 6 kilo fazlam var şuan bu nasıl bir zevkkk yaaaaaaaaaa harika kendimi çok iyi hissediyorum ...valla gelip geçip aynaya bakıyorum :sm_cool::sm_cool: şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?