Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya hayalcim tartılma imkanım yok maalesef Çok üzgünüm çoook
bu hafta böyle oldu napimmmm :çok üzgünüm:

jujum amway işine çevrende satabileceğin bi kesim olması gerekiyo bide insanlara sürekli anlatman uğraşman gerekiyo gel sen bulaşma o işe bende bi bulaştım bi sürü ürün kaldı elimde:))

hayalim sirkeye başlamanı şiddetle tavsiye ederim. tok tutuyo . yağ yakıyo ..

nurcanım maşalalah ne yaptın anlat hmn ....
hayal kısss yaz bakım şu çayı yapayım valla ne kadr ot varsa ne varsa içcem bu hafta ....

gülüm hemen,
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane kara biber
1 tane kabuk tarçın
1 parça zencefil
1 limon
2 elma
hepsini at tencereye 3 lt su koycan içecen alma ve limonları bölo 4 e at içine çekirdek falan ayıklama,
elmelar yumuşayınca hemen süz biberin acısı çıkıyo yoksa,
sabah akşam iç bi bardak soğuk sıcak fark yapmaz bebük,
ilk pişince aşure gibi kokuyo,

funda ben epeydir yapmadım eksik malzeme varmı fıstık...

gülayda dedi ou bende bitince ondan alcam yaw:)
fundacım karbonhidrat diyetini, unut önce biz eski usul devam yavrum unut onu,
kızmicam regl haftandı normal ama bu hafat yarıştayız napan bilmem...

ya hayalcim tartılma imkanım yok maalesef Çok üzgünüm çoook
bu hafta böyle oldu napimmmm :çok üzgünüm:

sağlık olsun...

he eden akşama kadar hem içimden hemde dişlerimin dib,nden kokusu geliyo,
bi şişe evde bi şişe büroda var bana bakıp duruyolar...

kısım hava 14 derce sizin orda sabah özellikle baktım türü hade kaldır gali totoyu bi...
he kız valla hava düzeliyor yürümek için.. ben aslında şu alerjik olayımın geçmesini bekliyom anam burun akıyor hapşuruyom cebimde tomarla peçete taşımam lasım ozaman... neysem işte bu haftaki planlarımda yürümek var inş başarırım da şöle süpriz yaparım size 62 kilo oldum die.. ay ne güzel olur......

hayalcim he biliyom bu hafta verdi ama önceki hafta aldıklarının tamamını veremedi ondan yedi pınarım aslında pınarıma nazar değdi vallamaaaaa ne güzel gidiyordu .. hade anam toparlan görecem seni....

kıs nurcannnnnn anam sen çoştun çoştun tutabilene aşkolsun vallmaaaaa... kız bu gidişle püskütün analizlerinden de yırtacaksın hade görem nurcanım benim....

anam o işe beni kayınvalde sarıyor... aslında satıcı modunda değil yakın eş dost bizden indirimli alıyordu ben karışmıyorum bilmiyorum da görümce ist. gidince kayınvalde sen bilgisayrla haşırneşirsin sen halledersin sana devredelim ben sparişleri sana sölerim dedi ama bilemiyom ki anam.. yarın gidecez bakalım bana devir için sölerim orda yok şukadar limit alışveriş şart yok böle felan dicekseniz baştan girmem ben satış için değil çevredekiler faydalansın die giriyom der çıkarım anam bne satamam mümkünatı yok.... ama kayınvalde bana fırın temizleyicisini getirmişti ben onu firtözde kullandım anam o süper bişi yaaaaa sürdüm 30 dk sonra yağ mağ bişi kalmadı ki benim fritözüm yağı acayip katman yapmıştı temizleyemyince şimdi süper oldu... diğer ürünlerini bilmiyom o bile bana yeter.. amannn bakcez işte....

ya bu arada hanife nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyasakkelime

jujum nurcana maşallah deyek kıs:),
benide bekle jujum bu hafta süper gelcem söz sana hülya sözü,
CANın HAYATı sözü,
4. takımın hayaleti hayal sözü...

jujum polene falanmı alerjin var...

kıslar ksılar ben geldimmmŞeniz
nasılsınız bakim...NURCAN cımmm tebrik ederim cnım...çok güzel kilo vermişsin bu haftaa.s.
mesaide oldugum için sayfaları çok net okuyamadım..ama sanırım sirkenin faydasını görmüşsün dimi nurcancım...öyleyse bende içmeliyimkaydirigubbakcemile5

valla hayal neye alerjim var bilemedim yaaa.... genzim acayip kuruyor burun akıntısı hapşurma krizi.... farkettiğim durumlarda polen pek etkili değil... deterjanın tozu ve her türlüsü... yün yorgan.... iş yerinde de nüksetmesi a4 kağıtların üzerinde o koku yada toz die düşünüyorm.... mağazalarda gezerken yeni ürünlerin kokusu.....

keşke polen olsa anam evden çıkmam ama bunlar benim hergün yaptığım şeylerin içinde... dün mesela gittim elyaf yorganda yattım ... sabaha kadar dondum anam dondum ama sabah yün yorganda yattıntan sonraki şikayetlerim olmadı..... ama dondummmm nolcek şimdiiii..

juju senin bu alerji için bir doktora görünmen lazım...
kendimizi hep ihmal ediyoruz kendine vakit ayırabilirsen bir gün git bakalım ciddi birşey olmasın canım...

jujum benim patronun böle şeylerde bilgisi var büronun yolunu bulabilirse sorarım ona oda bi ilaç almıştı geçti o durumu,
hanifeye ulaşcak kisme yok bildiğim pınara didim ondada yok...

valla ben bir aydır doktora gideceğim .. güyaaaaaaaaaaa ama hep bişiler çıkıyor erteleniyor... zati devletten de gene kazığı yedik onuda yeni öğrendim millete yeşil kartı verip beleş tedavi ettiriyor ben paramla rezil opluyorum.....

ilaçlardan %20 sini biz ödüyordum tamam dedik artık hastane tedavisininide %20 sini biz ödücekmişiz atıyorum çokkk hastalandım ameliyat oldum vs 3000 hastane fautarsı tuttu.. ee memurum devlet ödücek yok öle diyor devlet 600 sen öde gerisini ben ödeyim diyor .. yuh diyorum başka bişi demiyorum.

jujum yeşil kartlar herkeste var artık ilacada para yok gibi bişey onlarda bizdede sskda çok farklı değil,
annem benim üstümde sigortada annemden 20 lira musayene parası alıyolar benden 10 lira önceden ebnden alınmıyodu 5 lira falandı alanda özel hastaneler,...

kızlar ben cuma olduğunu unuttummm bizim depodaki hassas kantarda tartıldım

esmeralda ( 68,6 / 68,2 / 0,4 / % 0,58 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…