- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
nurcanım maşalalah ne yaptın anlat hmn ....
hayal kısss yaz bakım şu çayı yapayım valla ne kadr ot varsa ne varsa içcem bu hafta ....
hayalim ben bi haftadır diyet modunda değilim kızma ama gelsin pilavlar gitsin makarnalar tatlılar epey bi yedim ama almadım çok şükür
bu hafta yine karbonhidrat diyetini yapıcam met.hızlandırıcı çayımı yapıcam bu ikisi iyi verdiriyor bana anladım sirkeyi de bıraktım bana yaramıyor.insanın kendini tanıması anlaması çok güzel bişey.
kızlar doğadan form çayının kayısılı olanını şiddetle tavsiye ederim...
ya hayalcim tartılma imkanım yok maalesef Çok üzgünüm çoook
bu hafta böyle oldu napimmmm :çok üzgünüm:
jujum amway işine çevrende satabileceğin bi kesim olması gerekiyo bide insanlara sürekli anlatman uğraşman gerekiyo gel sen bulaşma o işe bende bi bulaştım bi sürü ürün kaldı elimde:))
hayalim sirkeye başlamanı şiddetle tavsiye ederim. tok tutuyo . yağ yakıyo ..
he kız valla hava düzeliyor yürümek için.. ben aslında şu alerjik olayımın geçmesini bekliyom anam burun akıyor hapşuruyom cebimde tomarla peçete taşımam lasım ozaman... neysem işte bu haftaki planlarımda yürümek var inş başarırım da şöle süpriz yaparım size 62 kilo oldum die.. ay ne güzel olur......kısım hava 14 derce sizin orda sabah özellikle baktım türü hade kaldır gali totoyu bi...
hayalcim he biliyom bu hafta verdi ama önceki hafta aldıklarının tamamını veremedi ondan yedi pınarım aslında pınarıma nazar değdi vallamaaaaa ne güzel gidiyordu .. hade anam toparlan görecem seni....jujum valla bu hafta çok sıkcaz diyecem ama bütün bir hafta akşamları saddece salata yedim ,ama yinede uyarıyı yedim bizim metobolizmayı şaşırtmamız lazım ama nasıl bilmiorum.... bir çözüm üretelim yaaa valla böyle klınca sinirlkerimde bozluluo gerçi almadığımıda seviniyoeym ama offffffffff .....
kıs nurcannnnnn anam sen çoştun çoştun tutabilene aşkolsun vallmaaaaa... kız bu gidişle püskütün analizlerinden de yırtacaksın hade görem nurcanım benim....4. TAKIM * *96.etap * *
*JUJU* ( 63,40 / 62,80 / 0,60 / % 0,95 )
Esmeralda ( 68,60 /
open_sea ( 72,00 / 71.8 / 0.2 / % 0.28 )
toplight ( 65,10 / 64,70 / 0,40 / % 0,61 )
nurcanogretmen ( 74,75 /73,0/1,7/%1,7)
hayal_gözlü ( 79,50 /79,5 / 0,00 / 0,00 % )
sebnemselayfurkan ( 71,60 /70,9/0,7/%0,97)
ahleyar ( 60,00 /60,00/0,0/0,0)
fguler ( 84,80 /84,70 /0,10 /0,12 )
kuzuzuzubambino ( 70,50 / 70,80 / -0,30 / %-0,43
simiryna ( 74,40 / 74.5/ -0.1 / % -0.13 )
yellowdaisy ( 69,60 / 69,30 / 0,30 / % 0,43 )
jujum amway işine çevrende satabileceğin bi kesim olması gerekiyo bide insanlara sürekli anlatman uğraşman gerekiyo gel sen bulaşma o işe bende bi bulaştım bi sürü ürün kaldı elimde:))
hayalim sirkeye başlamanı şiddetle tavsiye ederim. tok tutuyo . yağ yakıyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?