Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla bu adamlara yaranılmıyor ... şmdi seni kıskanıordur güzelleştin diye ondan öyle diyordur sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap valla kendimiz için yaşıyalım ....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eski tanker aplam :roflol:
babam pek kiloma bişi demezdi ben zayıflayana kadar sadece karnım için zor eritin dedi :roflol:,
bende didim karbonatlar sıyırırım(hani işkembeyi karbonatla temilerlerya,karında işkembe yeri diye)(bizim köyde işkembem böyük derler haha)
aneyde karbonatlar sıyırırımı duyunca ha bi halt kaldı bi karbonatın eksikti tutuştu benle kavgaya babam yanında booow:))) ne laflar,
kardeşlerim anladı şaka yaptığımı ne anlamda dediğimi başladılar gülmeye yerlere yatıyolar,
aney hafta sonu sabah kaldırıken gelip karındaki karların birini tutar sıkardı nasıl acır bilirsiniz:))
zayıfla zayıfla şiştin gene falan ne laflar sayardı,
şimdide yeter diye faha ne kadar zayıflayacan dio,
babam her akşam hemen hemen her akşam,
( özellikle sauna beld bağlayınca,yeşil çay içerken vb zayıflama ilgili bilimum faaliyetlerimde :roflol:)
dioki ebeme döndün yüzüne bakale bi bakacak yüzünde kalmadı gerçi ya gebercen gidecen falan sayıp duruyo:))),
gecen eve gittim saunayı bağladım hemen öğlen yemeği kaçırdım akşam yemeyim dedim belimde görünce gene dolamış yastığını kızım ruh hastasımısın dengesiz olduna kadar saydı bana :roflol:
dedim la yeter kilo alınca zayıfla verince hasta ne yapcam lan şaştım kalan karışmayın be dedim annem güldü,
babamda sen hastalan ben sana soracam dio haha:roflol:
yah apla böle işte anlıyorum seni...

pınar benimki beni en son 105 gördü sonra geldiğinde ben 100 falandım beni gördü hayat beni bırakmaycan demi zayıf olunca dedi:roflol:
sona istanbula geldim mayısta 96 falandı kilom otobüsten indim gülüm süpersin didi,güzeldin daha güzel olmuşun hayat bilion demi sen benim kızımsın dedi bende didim he evet biliom,
anam kıskanıyolar tabe,
alışverişe falan gidince biz benimki artık ne gösterse deniyorum bunun bana olanı yoktur bitti şükür oda mutlu oluyo ama kıskanıyoda he:roflol:...

ayyyyyyyyy okurken yoruldum kısım sen yzarken yorulmuyonmu ...bak bana geziyom mu orda burda aaaaaaaaaaaaa sengözlerimebaksanab

bide bana hep derdi askerden önce gülüm 80 ol yeter çok zayıflama gerek yok die,
75 olcam deyince ii heissetceksen olur diodu ama zorlamak yok diodu,
sonra ben 75 olcam deyince tamam der oldu hatta 70 deyince bakarız gülüm olabilir demeye başladı,
65i zorlamayı düşünüyorum deyince sesi yükseldi hayat saçmalıyon ama diyo :roflol:...

pınar tek yorgun hissettiğim yerim ağrıyan bacaklarım,
ve hafiften sızlayan karnım yavrııım :roflol:
daha derse bakamadım böğün sınava az kaldı oy telledim birden...

valla bizimkide şişko dyip dururdu bana telefon açardım şişko nbr falan dalga geçiyordu .... geçen gün diyorki yaaaa sen yemek ye yarasın ben kime şişko diyecem ahahahahhaah ...bu arada yazdan beri kendisi 7 kilo aldı göbek yaptı fln artık yerleri değiştik diyor .... koca göbekli taktım bende onun adını ahahahahah çok zevkli yaaa .....

evet pınar kesinlikle öle:)))
benimkide bana ye diye yalvarıyo akşam olunca soruyo ne yedin hayatım sölüyorum hayatım ii ol ne olur bana nasıl olursan ol sen lazımsın falan diyo sağlıklı ol ye azcık falan dio:roflol:
askerde 4 kilo vermişti annem dio aldı gibi die(kaynanam)
buda azcık daralsa ben senin gibi yapamıyom falan başlıyo,
yada benim sevdiğim bişeyi yerse ben yemeyince üzülüyo deli aşkom
Allahım bozmasın amin:)
pınar engin yakında senin yanından ayrılmaz o zaman kız...:roflol:...

benim eşimin akrabalarıda beni gördüklerinde ayrı ayrı soruyorlar sen hastamısın bi derdinmi var diyorlar gülerek öyle bişe olmadığını istiyerek zayıfladığımı söylüyorum yinede yüzüme bakıp imalı imalı süzmüyorlarmı önceleri kızıyodum bu anlamlı bakışlara ama şimdi gülüyorum ya onlara göre sağlıklı ve varlıklı insan kilolu oluyor zayıf olanda hasta ve yemeye bişe bulamayan gariban zannediyorlar neyse kayınvalidem bizde bikaç gün kaldıda durumu anca idrak edebildi şimdi soranlara benden önce o cevap veriyor
aslında kayınvalidem bi yandan niye bukadar zayıfladın diye kızarken içten içe görümcelerede beni söylüyormuş sizde zayıflayın diye birgün ağzından kaçırdı küçük görümceye zayıfla demiş görümcede dayanamıyorum açlığa midem kazınıyo demiş aslında içten içe çekemiyorlar demekki zayıfladığımı ama inadına kilo almıyacam genç kız gibi olmuşsun dediklerinde duyduğum hazı terk etmeye hiiiiç niyetim yok :1hug:a.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol:
fakir apla kocişi yimek vermi acından süzüldü :roflol:,
aman aplam ya bak ne güzel arkandada olsa birileri senin için ii şeyler sölüyo ve çekemiyolar belliki çekebilen yüze söler zaten :roflol:,
mahallede kadınlarda beni görünce öle tip tip bakıyolar içimden gülüyorum onlara,
konuştuğpum muhabbeti sağlam olanlar soruyo yada sölüyo ne güzel oldun ii gittin falan diye,
muhabbeti olmayanlarda anama soruyo :roflol:
ne yapıyo büyük kızın küçükten küçük duruyo diolar :roflol::roflol:...

aplam böyle şeyler duyunca insana daha bi hırs geliyor deilmi kuzum zayılamak irade -yetenek -başarmak işidir herkes becerebilseydi dünyada kilolu insan kalmazdı boşveeer eeelim biz daha çok verip dahada güzelleşelim -tatlicadiarzu-

aynen aplam az kaldı inş kalanda gitcek bende daha seksü çıtır çıtır olcek hıh deycem,
sen zaten nerdeyse dedim apla maşallah:)...

meraba arkadaşlar...dün hiç giremedim gün boyu evdeydim ve akşamlara kadar temizlik yaptım evi yerleştirmeye çalışıyorumÇok üzgünüm çoooko kadar yorgunum ki ve çok stresliyim..niye bilmiyorum hiç keyfim yok
yarın nöbetçiyim ve sabahtan yogun oluyorum..giripte yazmayabilirim die bu sabah kilomu tartıldım..ve şu anki kilom 69.3
öpüyorum hepiniz geçmişi okuyup geliyorum

inşallah canım sende bu kadar başarmışsın geriye ne kalmışki
ya aplam be bugün hertarafım ağırıyor didsin hareketlerine dün başladımya hamlamışım ki yerimden kalkarken resmen inliyom bugünde yaptım ama zar-zor azda olsa bide incelsem tam olacak ama bakalım düzenli yaparsam faydalı olur inşallah hadi öptüm canım

Uzun zamandır gelemedım takıma napıyorsunuz kızlar nasıl gıdıyor hala tombık mısınız var mı bır gelıŞme zayıflama falan:))))

yellow işler yormuştur tatlım seni ice çok geçmiş olsun Alahım şifa versin,

aplam hamlamışsındırki hemde nasıl ilk başladığımda ben karnımdan gülemedim acıyodu,kollarım kalkmıyodu resmen acıyodu,
bi kaç devem et geçer aplam hem yenide başladın ya bu hafta dikkat et yemene falan süper gider bende öle olmuştu spor yapmaya başladığım hafta ii vermiştim...

Uzun zamandır gelemedİm takıma napıyorsunuz kızlar nasıl gİdİyor hala tombİk mİsİnİz var mı bİr gelİŞme zayıflama falan:))))

ne tombikmi ben burda o tarifte kimseyi görmedim yasakkelime yok yok yanlış adres burda öyle birileri yok şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…