:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eski tanker aplam :roflol:
babam pek kiloma bişi demezdi ben zayıflayana kadar sadece karnım için zor eritin dedi :roflol:,
bende didim karbonatlar sıyırırım(hani işkembeyi karbonatla temilerlerya,karında işkembe yeri diye)(bizim köyde işkembem böyük derler haha)
aneyde karbonatlar sıyırırımı duyunca ha bi halt kaldı bi karbonatın eksikti tutuştu benle kavgaya babam yanında booow:))) ne laflar,
kardeşlerim anladı şaka yaptığımı ne anlamda dediğimi başladılar gülmeye yerlere yatıyolar,
aney hafta sonu sabah kaldırıken gelip karındaki karların birini tutar sıkardı nasıl acır bilirsiniz:))
zayıfla zayıfla şiştin gene falan ne laflar sayardı,
şimdide yeter diye faha ne kadar zayıflayacan dio,
babam her akşam hemen hemen her akşam,
( özellikle sauna beld bağlayınca,yeşil çay içerken vb zayıflama ilgili bilimum faaliyetlerimde :roflol:)
dioki ebeme döndün yüzüne bakale bi bakacak yüzünde kalmadı gerçi ya gebercen gidecen falan sayıp duruyo:))),
gecen eve gittim saunayı bağladım hemen öğlen yemeği kaçırdım akşam yemeyim dedim belimde görünce gene dolamış yastığını kızım ruh hastasımısın dengesiz olduna kadar saydı bana :roflol:
dedim la yeter kilo alınca zayıfla verince hasta ne yapcam lan şaştım kalan karışmayın be dedim annem güldü,
babamda sen hastalan ben sana soracam dio haha:roflol:
yah apla böle işte anlıyorum seni...