• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ii kısdır o cadı apla idare ediyos böle ramısda,
bi görse bunları hem facede hem burda rezil eder beni cadım apla:)...

kıslarrr hanifenin çok selamı var çok yoğunmuş haftaya rahatlıcam inş diyor ....
özgecim biz mezun oluyoz nerdeyse hıhhhhh.....

evet severiz biz o cadıyı :)
aplam şaka bi yana harbi severim ben bu cadıyı geleceğinden değil deminden laf dokundurdum takımında ondan geldi cadı:)))...

kim mezun oluyo laaaaaaaaaaaaaaaaaaaayn yakarım yıkarım buraları ben :))),
a.s pınar sağol gülüm inş dahada çabuk rahatlar cadı...

oooooooooooooooooo döktürmüşünüz valla hayal-toprak-open......

anam hayal gül gül öldüm kız sizin aile valla tam avrupa yakası gibi komedi dizisi olacak türden anam.... valla ananı babanı görmeden sevdüm ben o ne laflar öle ...kaydirigubbakcemile3

bu arada sarışeker senin kilonu ben not ettim güzelim senin işlerin vardır giremeyebilirsin ben seni şahnuru kendimi ekler öle son halini koyarım....

ben hep gülüyorum onlar benim kilo verme işine sarınca jujum sizde gülün diye yazdım kıs:))),
yellowu bende yazdım jujum sen akşam çıkmadan son listeyi eklede öle çık emi tatlışım gı sana zahmet...

hayal cadısı az kaldı dedim mezun olmaya şunun şurasında 2 kilom kaldı anammm önümüzdeki hafta sıksam veririm .... jjujummm ben kilomu 65 yapmak istesem nasıl yapcaz mezun olup gerimi gelcem yoksa bu hedef idirek mi değiştircez....

4. TAKIM * *96.etap * *
*JUJU* ( 63,40 / 62,80 / 0,60 / % 0,95 )
Esmeralda ( 68,60 /
open_sea ( 72,00 /
toplight ( 65,10 / 64,70 / 0,40 / % 0,61 )
nurcanogretmen ( 74,75 /
hayal_gözlü ( 79,50 /
sebnemselayfurkan ( 71,60 /
ahleyar ( 60,00 /
fguler ( 84,80 /
kuzuzuzubambino ( 70,50 /
simiryna ( 74,40 /
yellowdaisy ( 69,60 / 69,30 / 0,30 / % 0,43 )
4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 854,25 /

yoooo benim gibi direk çizelgeyi aşağı çekcen olcek bitcek ha önce mezun olayım diosan gitcen geri yer bulursan gelcen pınar cadısı hıh :))))

pınarcım mezun olacağın kilo sana bağlı çizelgeni istediğin gibi değiştirir istediğin kiloda da mezun olursun....

Amway (tr) -

anam böle çok zengin ürün çeşidi var...... görümce yapıyordu şimdi üyeliği sana devredim deyip duruyor ... nana ben satamam diyom olsun ben senden alırım diyor ..

ben duymuştum....
jujum ilgilenemeyeceksen girme hiç bence....
müşteri bulmak lazım
ama bende potansiyel var dersen ayrı tabi....

hayal cadısı geldi sayfaları oku oku bitiremiyoz :roflol:
anam ya bu ne nasıl bir hızdır herkese yetişiyor cadı ya bak.... şakkıdı

Back