Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sizde nasıl yapmak gerekse öle yapın fıstık nurcanım üzmeyin kendinizi bu bebükler bi ömür emcek değil ya sizi,
sonra devreye inekler gircek sona siz istediğinizi yapın ba:)...

herkese merhabalar a.s.
hayalim ısırgan çayını nasıl içiyosun canım yeşilçay gibi demleniyormu tadı nasıl bide neye iyi geliyoki gamyoncuiremsu:uhm: bilgi verirsen bu aplanı mutlu edersin tatlım şimdiden teşekkürler a.s.

sağol nurcancım betüşün durumundaki karışıklık yanındaki kızın paniklemiesiyle olmuş gerçekten kaza yapmışlar ciddi bi kazanın eşiğinden dönülmüş ama şükür ii bunlar kızada panikten arayan anlatmış betüş çok üzgün neyseki şükür ii...

he ne güzel özetledim dimi:)

evet hayalim şimdilik yeşil içemicem ama bi ara elmalı metabolizma çayı yapıyodum tadı güzeldi ondan yapcem sanırım

öğle yemeğim yoooooooooooooooook(
cnm hiç bir şey istemiyor yaaaaa... hani herşeyi önüme koysalar şuan hiçbirindne bi lokma tatmam nedne böyle oldum bilmiyorum...
neyse kızlar birşey sorcam.. kullanıcı paneline girdiğimde böyle yazılar görüyorum mesela juju birşey yazmış hayal bişi yazmış onlar banamı yazılmış oluyorfisfisfis
ve eğer bana yazılmışsa ben nasıl cevap yazabilirim.. kaç haftadır sorcam unutuyorum hep...

canım onlar repler... o repler sana puan olarak dönüveriyor....

yazdığımız mesajların sağ üst köşesinde terazi varya o teraziyi tıklayınca yorum kutucuğu çıkıyor ister biş yaz ister yazma onu okyerlersen rep vermiş oluyon yazdıklarınıda bizler görüyoz...

doğal olarak o yazılanlar sana yazıldı anam

aplam sölemem mi sen iste yeter,
şöle söleyim ben önce poşet aradım bulamadım bakmadığım market kalmadı,
en sonunda aktardan yeşil çay gibi açık aldım,
aynen yeşil gibi demleyip içiyorum apla,
iltihap söktürüyormuş,hücreleri yeniliyormuş,saçları besliyormuş,yeşil gibi zayıflamaya yardımcı oluyormuş,
vücudun su tutmasını önlüyomuş te oka:)...

replerin daha ne işe yaradığı kimse tarafından görülmedi:)
sadece puanın çok görünüyo
2000 puandan sonra özel üye oluyosun (şimdi dicen ki özel üye ne oda rep gibi neye yarar bilen yok):)
vermek için
mesela jujuya vercen onun yazdığı mesajın üzrüne gidip kenardaki terazi işaretine tıklıyosun sonra açılan yere yazını yasıyon ok diyon ama dikkat et ii rep ver katılıyorum dicen ,
katılmıyorumu işaretlersen puan vermek yerine siliyon...

aynen toprak aplacım :)
ma şunuda deyim tezesinin tadı daha tatlı ama kokusu daha hafif:)
yeşille kıyaslanmayacak tek yanı kukusu bu daha kötü aplaaaaa:)...
Şeniz...

aynen toprak aplacım :)
ma şunuda deyim tezesinin tadı daha tatlı ama kokusu daha hafif:)
yeşille kıyaslanmayacak tek yanı kukusu bu daha kötü aplaaaaa:)...
Şeniz...

:roflol::roflol:
o zaman ben almayım be aplam yeşilçayı zor içiyom desene onu heeç içemem
ya denemediğimiz ot çöp kalmadı Allah sonumuzu hayretsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nurcancım daha dikaatli olurum yeşil konusunda bir bilemedin iki içiyordum artık biri geçmem kuzucuğum emsin bol bol....

heyyy çıtılrar naparsınız..... nurcanımda gelmiş valla özlettin cnm yaaa... çok tşk ederim yorumlar içinde şımardım iyice sırnaşık şey

neyse betüşün iyi olmasına sevindim ... allah bir daha göstermesin inş ...
yaa ben uzun zamandır hiç bitki çayı içmedim mate içiyordum birde yeşil bitince bir türlü alamadım ...bugün alayım inş unuttmam ...

cadı soya kıyması bende denemedim hiç ,demek güzel oluoyr ...denemek lazım sen yeni tariflerde üret bana gelince sen yapcan yemekleri ....

hanifemde gelse özledikkkkkkkkkkkkkk kısım bir selam var bare ....

hepinizi öpüyorum takımcım ....

boooow funda ben alıştım ota çöpe koku falan demeyim içeyim vallah :roflol:
aplaaa vallah papatyadan,kekiğe,mısırın püskülünden,moydonuzun sapına,zahterinden,meyan köküne,
öllüğün köründen (köri oluyo bu:)) )yeşil çayına,
bahçede bacaklarımı dalıyan ısırgana oy oy babam çok kızınca gebrcen dio bana :roflol:
kaldımı yeryüzünde içmediğin ot çöp diyo hahahaha,
apla düşün gı halimi bak bugün
1 bardak lahana çorbası
1 bardak yeşil çay
1 bardak ısırgan içtim
apla yasık değelmi bana ben zayıflamayımda kim zayıflasın apla ben zayıflayım gali bu kadar eziyet bi arada çekilirmi,
insan evladına bu ka eziet yapıldığı nirde görülmüş,
e buna rağmen şişlik olunca benim metoya neler diyom apla bilsen:))),
yeşili içemiyosan onu sanmam içebilsin ben yeşili çok rahat içiyorum ama bu kokuyo,
soğuk biraz daha ii gidiyo sıcağa nazaran hatt bi lahana daha içem ben senağlama...

anaaaaaaaaaaam la misafire yemekmi yaptırcan sen pınar cadısı:))),
tamam valla pınar süper kardeşim aldı dün normal kıyma sandı ot didim nasıl ot didi :roflol:...

:roflol::roflol::roflol::roflol:

vallah i be aplam benim kocişde akşam aynen babanın dediğini söylüyor bana geberecen ama ben karışmayacam diyor kuruttun kendini diyor ya azıcık kiloluykende bu adam bana tanker gibisin diyodu ne yapam şimdik bu adamı :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…