• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah yapcaz jujum başkda yol yok yapcaz,
şükür halimizede,
tatlım bende kar yağmur dinlemeden yürüyorum akşam dün o kadar soğuktuki kabanın furmuarı gırtlağıma kadar çektim kapşonu başladım kafama geçirip ama burnumdan aldım nefes burnumun içini dondurdu resmen...
evet artık bizim şeklede girmemiz gerek yazlıkları giycez yakında,ankarada kış bitcek gibi durmuyo ama :)...

ay dünden belli belim nasıl ağrıyor bir bilseniz benimde regli yaklaşmış haberim yok bugün yarın olcam herhalde ay bir ne çabuk geçti... regli olmayı unutmuşum resmen...

önceden benim şiddetli karın ağrım olurdu belim hiçmi hiç ağrımazdı
geçen ay ilk olduğumda karnım fazla ağrımadı ama belim kopacak gibi oldu kaç gün...
artık regli ağrısı belime vuracak herhalde
ben en son salı tartıldım durum vahimdi nasıl moralim bozuldu sizede söylemiştim..
meğersen tartı 1,5 kilo kadar fazla tartıyormuş... ayyyy kaç gün sinirilerim bozulduuu
tartı benim kuzunun eline geçmiş e tartı dijital, maymun bozdu tartımı....
hemen hayalin taktiğini uyguladım aldım 5 litrelik suyu 6,5 litre tarttı ohhh be dedim hemen akabinde bir kere daha tarttım yine 6,5 çıkardı sonra üçüncü tartmamda düzeldi.... ama yinede 1,5 kilo olmasa da almışım :( bakalım yarın sabah nolcek....

zuzum yarın sabah ne olursa olcak ama bi daki hafta tartısı fazla gösterenler haftaya sıkacak bu olcak,
fıstık ben o şişlikleri falan görünce resmen ürküyorum tartıya çıkmaya :(
senin kilo çizelgen nerde anaaaaaaaam hiç birimizin yok ne oldu nan bizim çizelgelere boooow:)))...

Valla hayalim tahminim bizde bir haftaya kadar havalar ısınır kabanlar giyilmez ceketle çıkarız dışarı hatta ince bir hırka ile bile olabilir... Onun için ben şanslıyım yürüyüş yapmak için daha elverişli hava şartlarım olcak.......

Kuzum moral bozmak yerine şokla kendini bak hayal moral bozmadan hemen şoklamaya başladı ...

moral bozulsada durmak yok yola devam yürüyüşler kesintisiz devammm
bugün sadece işim var yürüyemicemm zaten havada yağmurlu ve soğuk bugün...

zuzum seni çok ii anlıyorum işte ben ünlerdir o ağrıyı çekiyodum bide şişince heryerim kafayı sıyırıyodum...

jujum valla burdada değil soğuk ne olursa olsun Allah sağlık verdiği sürece yürüyecem,
akşam gülay dio ne oldu lan sana diye halsiz bitkin perişandım ya,
hafta sonu ii olsa bari burda sona bi hafta karda yürümeye razıyım ben :),
hayal şoklamalı juju aşkı gelcek diye pantıl aldı daha göremeden pantıl büyük geldi hayale şişince denemeye bile cesaret edemedi hayal:)...

Bugün biras inişe geçtim, kaç zamandır direniyordu.
Akşam küçük bir tabak kuru fasulye, 3 kşk yoğurt yedim.

Sabah 1 top kepek ekmek, domatisss peynir.

Şimdi 3 minnak çik. parçası boluda geldi akşam , akşam yemedim yanıma aldım. :) Arayı onla yapmış oldum.

şebom kolay gelsin tatlım,
hava şuan olduğu gibi devam ederse akşamda yap hade o hareketleri seni kazısınlar o parklardana nam ne soğuk yav:)...

jujum ben aralara hiç dikkat edemiyorum gene bu ara ara deyince aklıma çikolata tatlı geliyo:),
regl bitsin haftaya pazartesi dönüşüm inş muhteşem olcek apla:))),
şimdide diyorum aralarda lahana içem bi kaç gün:))),
bugün çorba menüsünde sebze günü ma büroda sebze yok ne yapsam şaştım,
sanırım akşama kadar çorba yicem akşam yanlış biliom ama sebze yicem...

ben geldimm kızlar sabah 2 dilim ekmek peynir 1 bardak şekerli çay içtim
o haylim gelöiş topik almış yürümüş okuyamda gelem:)

nurcanımda hoşgeldim sefalar getirmiş nasılmış,
hade bi koşu oku gel,
fundam 5 lt tatlım ben bakkalrda olan hassas tartıyla denedim :)))
ısırgan çayı yaptım uzun zamandır yapmıyodum anam kokusundan aklım bayıldı içsem nolcem bilmişom haber alamazsanız ısırgandan bayıldım haberiniz olsun:))))...

sağol jujum unuttum içmeyi soğudu haliyle diktim içtiğm evet öle daha kolay :)))
sağol fıstık,ne yicem ben ya çorba içem sadece oyy...

hayalim sizin şirket için çok üzüldüm canım . inşallah bi hale yola girer
pınarr gözlerime inanamadım hayatım süper olmuşsun . çok yakışmışsınız enginle . Allah bozmasın canım
jujum canım bugün perşembe:) kriz bi an önce bitsin de inşallah eşinin düzeni bozulmaz
kuzu çok takma canım her iş yerinde dengesiz biri oluyo . sen işini yap geç git bide sen yeşil içiyodun dimi sen damadımı emzirmeye devam ediyosan 1 çay bardağından fazla içmiycekmişsin aktar dedi . verdiğiniz süt bi işe yaramaz dedi:( bende bi hevesle almıştım yağ yaksın diye ama hayal kırıklığına uğradım
kamercim kızına ne dediler gözümdenmi kaçtı göremedim

fundacım eşin kısa zamanda iş bulur inşallah

şebo izmir hanife inşallah iyisinizdir şekerler

Back