Gecmis gitmis olsun. Dikkat et kendine. Yine dukan gordum menude
Sağol canım..
Henüz içmedim
Amma mecburum, artıyı görmedin mi
Az içeceğim ama, akşamla yormasın beni, gerçi ödem atıyor da beni pek fazla wcye koşturmuyor..
Baklagilden ziyade tursu korkuttu gozumubakarim,
unutursam fisilda
baklagili genelde pazartesi-carsamba arasina koyuyorum. haftasonu yemekleri daha cok esime yaptiriyorum, o da et cop yapmayi seviyor.
bakarim,
unutursam fisilda
baklagili genelde pazartesi-carsamba arasina koyuyorum. haftasonu yemekleri daha cok esime yaptiriyorum, o da et cop yapmayi seviyor.
Gordum de ilaclardandir diye dusundum. 2 gune gercek kilonu gorursunSağol canım..
Henüz içmedim
Amma mecburum, artıyı görmedin mi
Az içeceğim ama, akşamla yormasın beni, gerçi ödem atıyor da beni pek fazla wcye koşturmuyor..
Yaprak bile sarmisligi var benim eriminYemek yapan eş candır
Ben göremedim pek öyle birşey
Gordum de ilaclardandir diye dusundum. 2 gune gercek kilonu gorursun
Saglik bu, elden baska turlusu gelmezDoğru ya, ben ilaçları unutmuşum ama hala içmek zorundayım.. Nasıl olucak bilemedim
Yaprak bile sarmisligi var benim erimin
Bugun valiz toplama, isyerine ugradim ve babama ugradim. Ciktim sankiNasıl titizse artıkk
Napıyorsun? Tatil havasından çıktın mı?
Cumartesi veya pazar alalim. Calisanlari unutmayalim
Hangisinden?
Cuma , cumartesi ve en gec Pazar diyoruz herzaman
Cuma , cumartesi ve en gec Pazar diyoruz herzaman
Pof is kokusu basimi nasil agritti. Gelir gelmez once cocuklari yika sonra kendim. Sanki hala ustumde is kokusu.
Direk dinlenmeye geciyorum kizlar.
Kusura bakmayin. Yarin 14.30 da cikiyorum Ama yogunum yine. Goruncemi hastaneye yatirdilar. Dogum icin. Haftaya yogun basladik
Gozunuz aydin. Allah saglikli bir dogum nasip etsinCuma , cumartesi ve en gec Pazar diyoruz herzaman
Pof is kokusu basimi nasil agritti. Gelir gelmez once cocuklari yika sonra kendim. Sanki hala ustumde is kokusu.
Kusura bakmayin. Yarin 14.30 da cikiyorum Ama yogunum yine. Goruncemi hastaneye yatirdilar. Dogum icin. Haftaya yogun basladik
Olmayanda can yawYemek yapan eş candır
Ben göremedim pek öyle birşey
Sildikten sonra aklıma geldiKizz hali yikanacakmis zaten bide elle siliyor
Bir avazda çıksın kolay doğum olsun. Görümcen de Danimarka’da mi ?Cuma , cumartesi ve en gec Pazar diyoruz herzaman
Kolay doğum olur inşaAllah.. Sağlıkla alsın bebeğini kucağına..
Sana da çok kolay gelsin canım..
Saolun kizlar.Gozunuz aydin. Allah saglikli bir dogum nasip etsin