Gorumcelik yapiyomusun kiz gaddar?Saskinlik ile gorumce yazmisim. Gelindanimarkali gelin. Ben gorumceydim
Gecmis olsun ,sagsalim kavussunlar .genelde dogumdan sonra degerler yavs yavs dusmeye basliyor diye biliyorumSaolun kizlar.
Hayirlisi ve saglikli ile alsaydi bi kucagina.
Son 10gundur zor geciyordu m türkcesi hamilelik zehirlenmesimi emin degilim. O riski var. Hic hesapda yoktu bugun yatis isi. Persembe diye bekliyorduk. Tansiyon yukselip degerleri yukselince yatis verdiler
Malesef çözülmedi, bu sabah servisi aradık. İnşallah yarın gelirler.Ne yaptiniz, cozuldu mu sorun? Ben de oturma odasindaki tv de yasiyorum net sorunu. Yukseltici aldim ama hala 5 dk da bir dusuyor
cok enerjikler yaaaa
yapicam bunu bigun
Iyi geceler
Olmayanda can yaw
Yok kiz. Asla. Zaten gelin demek garip
Arkadas gibiyiz
Yok kiz. Asla. Zaten gelin demek garip
Arkadas gibiyiz
Kaydedildi bamyamAy görmeyenler icin yeniden paylasayim.
Ba yil diiiiim
Cok eglendim.
Yüzde yüz tavsiye edilir.
sende gelinlik yapmiyon, gorumcelik yapmiyon geliyon butun hincini bizden aliyon. Gaddar reis
Kaydedildi bamyam
KAHVALTI ÖNCESİ
1 adet z.yagli kuru incir, 400 ml su
KAHVALTI
44 Gr t.bugday ekmek, 50 Gr beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, marul, salatalık, kapya ve yeşil biber, kuşburnu çayı
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
ÖĞLEN
300 Gr ev yoğurdu, 15 Gr çiğ çerez, 1 orta boy şeftali
Yeşil çay
AKSAM
200 Gr menemen, 200 ml kefir
200 ml süt+1 tatlı kaşığı tahin
3.5 lt su
+20 dk yoga
Eki Görüntüle 2908553
Sabah menü:
1 dilim ekşi mayalı tahıllı ekmek tereyağlı ve ballı
1 yumurta
Yarım salatalık
Ara:
1 ekşi yeşil elma
Öğlen menü:
1 dilim ekşi mayalı tahıllı ekmek üzerine 3 dilim avokado, hindi füme ve bol yeşillik. Tabağıma ejder meyvesi de koydum ama çok doydum yiyemedim
Ara:
Yeşil Salata yağsız ve 1 avuç sarı leblebi(canım çekti)
Akşam menü: (Henüz yemedim ama önceden planlayınca kendimi şartlıyorum başka bişey yemiyorum. Çok disiplinliyimdir)
BolYoğurtlu domatesli makarna. (Ayranlı desem daha doğru olur çünkü sulu çorba gibi seviyorum)
2 litre su (bitirmeden yatmıyorum)
A Arrietty_
Normal makarna yediğini düşünemiyorum nedense :))
Ben hep normal doğum yaptım çok zordu. Allah yardımcısı olsun kolaylık versin inşallah.Saolun kizlar.
Hayirlisi ve saglikli ile alsaydi bi kucagina.
Son 10gundur zor geciyordu m türkcesi hamilelik zehirlenmesimi emin degilim. O riski var. Hic hesapda yoktu bugun yatis isi. Persembe diye bekliyorduk. Tansiyon yukselip degerleri yukselince yatis verdiler
Bu ne kizz? Bizde 1 tane entel dantel vardi simdi oldu 2Haklısın, sıradan bir makarna değil zaten
100 gramında 12 gr protein varmış. Ben birde bol yoğurt ekliycem.
tesekkur ederim paylastiginiz icinben bebekliklerinden beri duzenli kullaniyorum cocuklara,
her siseden sonra bir ay kadar bosluk veriyorum, yazin kullanmiyorum.
Kisaca diger mevsimlerde 1 ay kullan 1 ay kullanma seklinde gibi oluyor.
Ben her aldigim takviyede kutu bitince 1 ay ara veriyorum acikcasi, tamamen takviyeye bagimli kalmasinlar diyerek. Bir de marka degistiriyorum ara ara.
uykusuzluk mu?Hic duymamistim neden ki acaba?Cumaya 65 leri goruruz insallah
Uykusuzluk, wc ve sut
tursu da mi dusmanimiz?:))Baklagilden ziyade tursu korkuttu gozumuEnistenin damak tadi bana yakin o zaman
Hahhahahah aynı kız kardeşim gibi konuştun o da benimle çocukluktan beri hep dalga geçerBu ne kizz? Bizde 1 tane entel dantel vardi simdi oldu 2sansa bak ikiside 50 kilolarda
Hem entel hem süslüsünHahhahahah aynı kız kardeşim gibi konuştun o da benimle çocukluktan beri hep dalga geçer
Entellikle alakası yok bence içten gelen bişey. Öyle entel bir aileden gelmiyorum çünkü. Ailem tam bir Anadolu ailesi.
Yalnız çok kınama sonra başına gelir. Benim kız kardeşim benden 10.000 km uzakta yaşıyor doğru düzgün görmüyoruz birbirimizi ortanca kızı aynı bana benziyor. 6 yaşında ama bir süslü, bir kahve içişi var yıkılırsınız