Hosbuldum canimÇok teşekkür ederim abla yarın sabah aile hekimine tahlil vericem bugün biraz daha iyiyim ama ilerlemesi için bi ilaç felan alırım
Çok haklısınız genelde az yiyenlerden biri de benim ama canım hiç istemiyor ya o öğünü öylesine yiyorum ya da o öğüne saldırıyorum dengeyi buluyorum ufak ufak
Hoş geldin evineee
Çok geçmiş olsun kaptanım
Eline sağlık kaptanım
Kuzum çok geçmiş olsun bir türlü gitmedi senden hastalıklar.
Aşkitoperipellam günaydın
Bugün daha iyiyim çok şükür dün yazamadım takıma doğru düzgün nasıl geçti 2 günün? Hemen geçmişi yapıp menüne bakıyorum
OhhBende de valiz boşalttım, çamaşır yıkıyorum bir yandan
Eşim evi temizlemiş ben yokken, evle uğraşmıyorum pek bi mutlu oldum.
Çocuklar arkadaşlarını özlemiş dışarı çıktılar.
An itibariyle eşimle deniz kenarına geldik, eniştenizin balık tekne hobisi var, açılalım biraz dedi.
Akşama balık salata var sanırım
Çok teşekkür ederim abla yarın sabah aile hekimine tahlil vericem bugün biraz daha iyiyim ama ilerlemesi için bi ilaç felan alırım
Çok haklısınız genelde az yiyenlerden biri de benim ama canım hiç istemiyor ya o öğünü öylesine yiyorum ya da o öğüne saldırıyorum dengeyi buluyorum ufak ufak
Hoş geldin evineee
Eline sağlık kaptanım
Bugün daha iyiyim çok şükür dün yazamadım takıma doğru düzgün nasıl geçti 2 günün? Hemen geçmişi yapıp menüne bakıyorum
Oooh haftaya eksilerle başladık bile
Yol gelmiş olmana rağmen 100 gramcık artı hiçbir şey
Kilo azaldıkça vermesi de zorlaşıyor ama eminim istediğin gibi olacak
Kesinlikle çözülebilir bir artı
Kuzum sen bi dukan birası yap en iyisi bu ödem hastalıktan hep
Menu
Sabah (8.00)
Salata (2 yumurta, cecil, domates, salatalik, kapya, zeytin) ve ayran
Ara
Sutlu nescafe
2 kuru kayisi
Aksam (18.00)
Kilis tava, marul salatasi, koz patlican ve ayran
Su:3 litre
Adim:22 bin —660
80 dk leslie —240
1 saat tempolu yuruyus— 150
Toplam: 1050
A Arrietty_H3RA_ sedulu
Eki Görüntüle 2908500
Kizz hali yikanacakmis zaten bide elle siliyorSelam kızlar
Ben spor diye kalkıştım işe sonra baktım koltuk kirli gözüktü gözüme bi sileyim dedim sonrasında da kendimi halı silerken buldumöyle böyle derken cam kapı dip bucak temizliğe giriştim. Hayır bi de haftaya halıları yıkamaya vereceğim manyakligim tuttu bugün
H3RA_ hosgeldin bebek. Kilo kaybettirmek bizim işimiz
Alys aksama bende zeytinyağlı barbunya yemeği pilav ve cacık olacak. Sıcakta canım yemekte istemiyor bol bol cacık tuketesim var.
Selam kızlar
Ben spor diye kalkıştım işe sonra baktım koltuk kirli gözüktü gözüme bi sileyim dedim sonrasında da kendimi halı silerken buldumöyle böyle derken cam kapı dip bucak temizliğe giriştim. Hayır bi de haftaya halıları yıkamaya vereceğim manyakligim tuttu bugün
H3RA_ hosgeldin bebek. Kilo kaybettirmek bizim işimiz
Alys aksama bende zeytinyağlı barbunya yemeği pilav ve cacık olacak. Sıcakta canım yemekte istemiyor bol bol cacık tuketesim var.
Sen nasil oldun?Çok sağol canım..
Bir türlü fırsat bulup yazamadım çocuktan, sen nasıl oldun, daha iyi misin??
Yapıyorum canım.. Öyle böyle artı değil malum
Afiyet olsun canım, her zamanki gibi
Kizz hali yikanacakmis zaten bide elle siliyor
Cumaya 65 leri goruruz insallahEki Görüntüle 2908289
Geçen cuma 66.8
Bugün 66.4
Fark 400 gram
Kader yüzüme güldü mü ne?
A Arrietty_H3RA_ sedulu
Uykusuzluk, wc ve sutCuma 70
Bugün 70.4
Fark+400
Niye böyle fazla çıktım ki?Stresten lavaboya çıkamıyorum afedersiniz , emzirmemiştim de daha baktığımda.Onların etkisidir umarım..
Cuma hedef 69.5
SevindimDaha iyiyim canım
Sen napıyorsun?
Ne yaptiniz, cozuldu mu sorun? Ben de oturma odasindaki tv de yasiyorum net sorunu. Yukseltici aldim ama hala 5 dk da bir dusuyorServis gelsin de...Sony bizimkisi, 7 yıldır ilk defa oldu.
Daha once de olmus muydu?Çok teşekkür ederim abla yarın sabah aile hekimine tahlil vericem bugün biraz daha iyiyim ama ilerlemesi için bi ilaç felan alırım
Hoş geldin evineee
Eline sağlık kaptanım
100 gr cikOooh haftaya eksilerle başladık bile
Yol gelmiş olmana rağmen 100 gramcık artı hiçbir şey
Kilo azaldıkça vermesi de zorlaşıyor ama eminim istediğin gibi olacak
Kesinlikle çözülebilir bir artı
Kuzum sen bi dukan birası yap en iyisi bu ödem hastalıktan hep
Gecmis olsun Allah sifa versinTeşekkür ederim.
Ahh hiç sormayın yaa , o kadar korumama rağmen bebeğe de bulaştı.Zor bir geceydi , zor bir dönem..Sıkıntıdan kendimi yemeğe veresim de var , hiç yemiyesim de
Kızım 4 yaşına geldi , önceden hiç hasta olmadı desem yeridir.Ama bu yaz kreşe de başlamasıyla tepetaklak olduk.Belimizi doğrultamaz olduk.Herkes çocuk büyütürken böyle olur , onlar çok savunmasız , güçleniyorlar diyor ama bir anne olarak bu hallerine dayanmak çok zor.Allah dermansız dert vermesin tabii geçecek inşaallah ama üzülmeden edemiyorum ..
SevindimCok sicakti bir kac gundur. Enerjimi dusuruyordu. Serinleyecek bu hafta umarim
Cumaya saklasaydin keske. Sabah kilona bir bakar misin? Ne kadar etkileyecek merak ettimaksama mercimekli bulgur pilavi yapiyorum,
mercimegini bol tutucam.
yanina cacik, tursu ve biraz yesillik ile tamamlayacagim.
gece de salona gidecegim, ama nedense gitmeyip su size gonderdigim dans videosunu da yapasim geliyoricimde kalmasin mi acaba
sizler naparsiniz ?
Gecmis gitmis olsun. Dikkat et kendine. Yine dukan gordum menudeAynen ya, grip kışın daha kolay, sıcaktan daha da fena oldum..
Cumaya saklasaydin keske. Sabah kilona bir bakar misin? Ne kadar etkileyecek merak ettim