Afiyet olsun çok sağlıklı görünüyor.Bitkisel yogurdu bir türlü sevemedim her şeyin doğalını seviyorum sanırım. Mesela badem sütünü de sevmiyorum. İnsanlar bayılıyorlar kahvelerine falan koyuyorlar ben bir türlü alışamadım.
Bizim ailede herkesin laktoz sorunu var hatta bir aralar eşim sadece bezelye sütü falan tüketiyordu ben alışamadım yapamadım laktozsuz süt alıyorum onu kullanıyorum yine de biraz midemi bozuyor ama yapacak bişey yok.ben bu tarz seylerde bitkisel yogurdu daha cok seviyorum,
bir de aksama cacik yapacagim, o yuzden degisiklik olsun diye de dusundum.
sut cok fark ediyor ama, ozellikle laktoz hassasiyeti olanlar icin. ben cok sut tuketemiyorum sevsem de, o yuzden bitkisel sute gectik gibi. Yine arada degisiklik olsun diye aliyorum hayvansal olarak da, ama cogunluk bitkisel oldu artik.
Teşekkür ederim.Dun alintlari silmisim Ama simdi yine gozume takildi..aksam yemegin cok guzel
Afiyet olsun
Sarap icin puan kiracagim
Cok az yemissin
Afiyet olsunherzamanki gibi dort dortluk
Biraz daha birseyler yiyebilmissin. Iyi misin Bari ?
Gecmis olsun veram. Doktora gorun bence
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Yine cok az. Gidecegini biliyordun, hazirlik yapsaydin keske
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Kizina cok gecmis olsun. Bu gece nasil gecti ?
En başta Milli Mucadele'mizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bütün kahramanlarimizi minnet ve saygıyla yad ediyorum. Mekânları cennet olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.
Oooh haftaya eksilerle başladık bile
Yol gelmiş olmana rağmen 100 gramcık artı hiçbir şey
Kilo azaldıkça vermesi de zorlaşıyor ama eminim istediğin gibi olacak
Kesinlikle çözülebilir bir artı
Kuzum sen bi dukan birası yap en iyisi bu ödem hastalıktan hep
Geçmiş olsun kreş/anaokulu dönemi böyle olur genelde. Bağışıklık güçlendiriciler kullanıyor musunux, su bazlı propolis öneririm özellikle. Birde her yemeğe sarımsak koymaya çalışın. Ben çok faydasını gördüm çocuklarda.Teşekkür ederim.
Ahh hiç sormayın yaa , o kadar korumama rağmen bebeğe de bulaştı.Zor bir geceydi , zor bir dönem..Sıkıntıdan kendimi yemeğe veresim de var , hiç yemiyesim de
Kızım 4 yaşına geldi , önceden hiç hasta olmadı desem yeridir.Ama bu yaz kreşe de başlamasıyla tepetaklak olduk.Belimizi doğrultamaz olduk.Herkes çocuk büyütürken böyle olur , onlar çok savunmasız , güçleniyorlar diyor ama bir anne olarak bu hallerine dayanmak çok zor.Allah dermansız dert vermesin tabii geçecek inşaallah ama üzülmeden edemiyorum ..
Çok teşekkür ederim.Soğan sarımsak ve zencefili kullanmaya gayret ediyorum.Geçmiş olsun kreş/anaokulu dönemi böyle olur genelde. Bağışıklık güçlendiriciler kullanıyor musunux, su bazlı propolis öneririm özellikle. Birde her yemeğe sarımsak koymaya çalışın. Ben çok faydasını gördüm çocuklarda.
Çok teşekkür ederim.Soğan sarımsak ve zencefili kullanmaya gayret ediyorum.
Ya bir kaç gündür araştırıyorum bu takviyeleri.Propolis , çörekotu yağı , udi hindi yağı , kantaron yağı vs bunları herkes çok öneriyor.O kadar çok çeşit var ki bilemedim ne alacağımı da.Yurtdışındayım , burda aktarlarda kapsül felan satıyorlar.İnternetten bakıyorum şimdi , bir an önce temin etsem iyi olacak
4 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var.Takviyeleri soruyorsanız kızım için araştırıyorum.Bebeklere kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum , o da ayrı sorudaha bebek degil miydi seninki ?
4 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var.Takviyeleri soruyorsanız kızım için araştırıyorum.Bebeklere kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum , o da ayrı soru
Balık yağını da tavsiye ediyor musunuz peki?tamamdir,
bebekken ben sadece balik yagi kullanmistim.
H3RA_ nin tavsiyesi uzerine bu sene propolis de aldim, deneyecegim bakalim.
benimkiler de 4 ve 7 ler.
Balık yağını da tavsiye ediyor musunuz peki?
Su bazlı olanını aldın dimitamamdir,
bebekken ben sadece balik yagi kullanmistim.
H3RA_ nin tavsiyesi uzerine bu sene propolis de aldim, deneyecegim bakalim.
benimkiler de 4 ve 7 ler.
Su bazlı olanını aldın dimi
benimde 3 şişe hazır bekliyor dolapta
eylül itibariyle kullanmaya başlayacağız
Bende de valiz boşalttım, çamaşır yıkıyorum bir yandanaksama mercimekli bulgur pilavi yapiyorum,
mercimegini bol tutucam.
yanina cacik, tursu ve biraz yesillik ile tamamlayacagim.
gece de salona gidecegim, ama nedense gitmeyip su size gonderdigim dans videosunu da yapasim geliyoricimde kalmasin mi acaba
sizler naparsiniz ?
Bende de valiz boşalttım, çamaşır yıkıyorum bir yandan
Eşim evi temizlemiş ben yokken, evle uğraşmıyorum pek bi mutlu oldum.
Çocuklar arkadaşlarını özlemiş dışarı çıktılar.
An itibariyle eşimle deniz kenarına geldik, eniştenizin balık tekne hobisi var, açılalım biraz dedi.
Akşama balık salata var sanırım