• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

17 mart
1. yürüyüş /en az günde 30 dk
2. bacak esnetme / 10
3. yere yat bacak kaldir /20
4. yerimde / 200
5. ters mekik /
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /
7. merdiven çıkma /en az günde 7 kat
8. yarım mekik /30
9. çapraz mekik / 10
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 50
12. çömelme /20
13. görünmez sandalye /
14. yerde pedal çevirme / 10
15. geri tekme / 10
16- kibrit toplama /
17. mekik /10
18. yanlara eğilme /40
19. stepper /
20. body shaper /
6.dk video hareketlerinden bazıları /
Oryantal /

valla benim kiz tam 2,5 yasinda benimkinin laflarini duysaniz sankim kücülmüste büyümüs ne cevaplar veriyo görseniz suan bizim yatgin altini üstüne getiriyolar görseniz hoplayarak

jujum sabret anam belirli korunmadan sonra zaman aliyo hamile kalmak ben ilk hamileligimde baya hamile kalamamistim 8 -9 ay bekledim olsun diye doktorada sorduk hatta esimde kontrol olmustu rabbim isteyince veriyo jujum sen sabret ok canim

ahleyarım öle tabi,
benim kan kardeşim izmire gelin gitti önce istemedi sonrada askere gitcekti eşi bana yoldaş olur dedi hadi yapalım dediler,askere gitmeye az kala sonra olmadı aman olmuyo taktı kafaya,
dr. dr gezdi psikolojik olur dedi drlar ama yok bu olmuyo taktı bi kere,
en sonunda ameliyat olcam yumurta çatlattırcam falan taktı kafaya,
derken idrar yolalrında iltihap çıktı tahlile gitti tahlil sonucunda iltihap değil bebk çıktı 11 ağustosta öğrendik çok sevinmiştim azcık kaldı doğuma yok gözlüyoruz hayırlısıyla,
Allah yazmıştır onu yazdıysa ne zaman derse o zaman olur sıkmayın kendinizi be güzeller,
Allahım hepimize sağlıklı nasip etsin inş...

günaydın güseller regl oldum yaw anam cok bacaklarım arıyo ama mutluyum ba:),
bu arada betüş sanırım ii ben henüz aramadım aşe aradı beni merak etme haber mesaj çekcem dedi şükür ii sanırım...

kılzar özür dilerim hepinizden çok özür dilerim betüş ile ilgili verdiğim haber için ama bunu onun yanına koymayacağım bizim takımda kalsın açıklama yapcakmış hanım,
iyiymiş çok kızgınım büyük üzüntüm kızgınlığa dönüştü resmen...

fundam pınarım sanırım eşek şakasına geldik ama böle şaka olmaz dünden beri mahvolduk ya,
kaza varmış sanırım ama ciddi bişey yokmuş bende net bilmiyorum,
kendi gelince anlatcakmış sölerim size,
çok kızgınım ya çok,
gerçi şükür iyiymiş ya...

hadi yaaa şakamıymış yani bukadar olay...... yuh yaniiiiiiiiiiiiiii hoş sevindirici de bişi olmaması güzel ama ii kazık yedik desene... sabah güne betüşden haber vardmıdır die aklktım habere bak

4. TAKIM * *96.etap * *
*JUJU* ( 63,40 / 62,80 / 0,60 / % 0,95 )
Esmeralda ( 68,60 /
open_sea ( 72,00 /
toplight ( 65,10 / 64,70 / 0,40 / % 0,61 )
nurcanogretmen ( 74,75 /
hayal_gözlü ( 79,50 /
sebnemselayfurkan ( 71,60 /
ahleyar ( 60,00 /
fguler ( 84,80 /
kuzuzuzubambino ( 70,50 /
simiryna ( 74,40 /
yellowdaisy ( 69,60 /
4.TAKIM TOPLAM KıLO ( 854,25 /

listeyide ekleyim bariiii....... kıslar çok güleceksiniz ama ben bu günü cuma sanıyorum .... tabi yeni öğrendim cuma olmadığını... sabah kalktım tartıldım 62,8 çıktım ve dedim bugün cuma bari adam gibi kahvaltı yapim ... şöle zengin bir kahvaltı yaptım rahatım ya önümde 7 gün var diğer bildirim için ... bir haftanın acısını çıkartim dedim anaaa işe bir geldim pekşembeymiş bugün şok oldum valla içime oturdu yediklerim ..

hadi yaaa şakamıymış yani bukadar olay...... yuh yaniiiiiiiiiiiiiii hoş sevindirici de bişi olmaması güzel ama ii kazık yedik desene... sabah güne betüşden haber vardmıdır die aklktım habere bak

bende jujum bende dedim saat biraz daha geçsin arayım insanları rahatsız etmeyim falan aşe haber verdi,
sanırım kaza doğru ama ciddi bişey yokmuş,
ya kızıyorum bi yandan mutluyum şükrediyorum ii diye karma karışık etti beni mannak :mymeka::mymeka::mymeka:...

listeyide ekleyim bariiii....... kıslar çok güleceksiniz ama ben bu günü cuma sanıyorum .... tabi yeni öğrendim cuma olmadığını... sabah kalktım tartıldım 62,8 çıktım ve dedim bugün cuma bari adam gibi kahvaltı yapim ... şöle zengin bir kahvaltı yaptım rahatım ya önümde 7 gün var diğer bildirim için ... bir haftanın acısını çıkartim dedim anaaa işe bir geldim pekşembeymiş bugün şok oldum valla içime oturdu yediklerim ..

jujum e ne güzel bak kilo vermişsin işte :roflol::roflol::roflol:,
bi gün öncedende kutlamışsın kıs yarına kadar beklesen belki 50gr-100gr bişi daha giderdi belki :roflol::roflol:,
geçen haftada benim öleydi günler girdi birbirine yarın burdan çekeriz biz bende bendeki listeyi güncelleyim ii oldu :))),

izmir afiyet bal şeker olsun bende dün gece evde sucuk bulaydım yada bakkal kapanmamış olaydı varya bi kangal sucuğu kızartıp yiyecedim o kadar dönmüştü gülüm :utangac::utangac::utangac::utangac:

dün akşama kkadar 3 bardak lahana çorbası,
2 elma 1 greyfurt yedim eve giderkende soya kıyması aldım deneyim faydalıymış die ilk kez eve girdi bizim,
ama şunu söleyim artık sık sık gircek:roflol:,
yarım çay bardağı soyayı ısladım içine bi yumurta kırdım kıymalı yımırta gibi yedim sırf lahana yemek istemiyorum bunun çorba bitimide var verince geri almak zoruma gidiyo o yüzden bi öğün bişey yemiş olmak için yedim ascık salatayla...

oooooooooy bacaklarım sızliiii...

anam hayal hala şaşıyom o lahanayı nası içiyon die.... neysem soya kuyması ile ödüllendirmişin kendini.. soya kıyması ben yedim valla yenilebilir bişi hatta görümcem vejeteryan die ona mantı ve içli köfteyi soya kıyması ile yaparız biz ....

regli olmana da sevindim heeeee en azından bugün şişliğinin birazını atan oda yeter..

yav bilsem bugünün perşembe olduğunu heç yermiyim .... du bakem akşama kadar diğer öeğünleri dengelersem belkim göçççük bir ihtimal 62,7 olabülürüm... aslında 62,5 olsam süper olcek emmeeee düşük bir ihtimal... yürüyemicem de bugün burası acayip soğuk ve yağışlı heçççç kendimi yoramam çekmişim yüksek ökçelerimi şakkıdı şakkıdı yürüyom

jujum olun inş tatlım,
kıs kalorisi azmış dün markette baktım hem sağlıklıda bişi bu sürekli diyet yapanlar soya yeyin deyip duruyorlar artık arada şişirip yerim napam:)
kız dün onu ödül olsun diye değil hafif bişey yemiş olayım diye yedim,
lahana bu sfer çok ağır olmamış jujum şükür,
bardağa alıyorum üzerine sıcak su koyup ılıtıyorum bi bardağı bi dikişte içiyorum 2.dikmeye bırakırsam ağzıma götüremiyorum :)),
havalara gelince anam bizim burda sabah rüzgar yeri göğe göğü yere kattı gece kar yağmış eridi,
evden çıktım yağmur göz açtırmıyodu,
ankaraya bindim yağmur kızılayda çıktım dışarı yerin yüzüne lapa lapa kar göz gözü görmüyodu gene anam şaştık ne giyincez nasıl çıkcaz dışarı:))),
hayırlı yağışlar olsun bizim sular içilmyio belki sular düzelir o iğrenç kokusu gider yağışlarla az su olurda inş.,
jujum şişlik içinde şunu diyebilirim bugün daha iyiyim evet şükür en azından bu karnım dünkü kadar 9 aylık doğuma yakın hatun karnı gibi durmuyo,
hamile olunca nasıl olcam gördüm gibi bişey:))),
lahanamdan içem bi bardak geliyom geri,sabah 2 dilim domatis yedimdi içmedim:)...

Valla hayalim ben yüyüş işini biraz artırmayı düşünüyorum kendi adıma sonrasında bölgesel çalıştıracağım ... Sona yaklaştım ben artık vucudumu tam şekillendirmem lasım...

şükür ki 63 barajınuı aştım artık sorun çıkmaz die düşünüyorum ... Sende 80 barajını aştın hayalim sana da durmak yok...

Havaları sorma anam mart hakakten kapıdan baktırdııı da bizim buralar sisinki gibi değil...

Back