hadi yaaa şakamıymış yani bukadar olay...... yuh yaniiiiiiiiiiiiiii hoş sevindirici de bişi olmaması güzel ama ii kazık yedik desene... sabah güne betüşden haber vardmıdır die aklktım habere bak
bende jujum bende dedim saat biraz daha geçsin arayım insanları rahatsız etmeyim falan aşe haber verdi,
sanırım kaza doğru ama ciddi bişey yokmuş,
ya kızıyorum bi yandan mutluyum şükrediyorum ii diye karma karışık etti beni mannak :mymeka::mymeka::mymeka:...
listeyide ekleyim bariiii....... kıslar çok güleceksiniz ama ben bu günü cuma sanıyorum .... tabi yeni öğrendim cuma olmadığını... sabah kalktım tartıldım 62,8 çıktım ve dedim bugün cuma bari adam gibi kahvaltı yapim ... şöle zengin bir kahvaltı yaptım rahatım ya önümde 7 gün var diğer bildirim için ... bir haftanın acısını çıkartim dedim anaaa işe bir geldim pekşembeymiş bugün şok oldum valla içime oturdu yediklerim ..
jujum e ne güzel bak kilo vermişsin işte :roflol::roflol::roflol:,
bi gün öncedende kutlamışsın kıs yarına kadar beklesen belki 50gr-100gr bişi daha giderdi belki :roflol::roflol:,
geçen haftada benim öleydi günler girdi birbirine yarın burdan çekeriz biz bende bendeki listeyi güncelleyim ii oldu :))),
izmir afiyet bal şeker olsun bende dün gece evde sucuk bulaydım yada bakkal kapanmamış olaydı varya bi kangal sucuğu kızartıp yiyecedim o kadar dönmüştü gülüm

dün akşama kkadar 3 bardak lahana çorbası,
2 elma 1 greyfurt yedim eve giderkende soya kıyması aldım deneyim faydalıymış die ilk kez eve girdi bizim,
ama şunu söleyim artık sık sık gircek:roflol:,
yarım çay bardağı soyayı ısladım içine bi yumurta kırdım kıymalı yımırta gibi yedim sırf lahana yemek istemiyorum bunun çorba bitimide var verince geri almak zoruma gidiyo o yüzden bi öğün bişey yemiş olmak için yedim ascık salatayla...
oooooooooy bacaklarım sızliiii...