- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #493.961
Günaydın canım sağolasın. Daha iyi gibiyim bugün. Tek öğün yapmaya çalışacağım. Çünkü Cuma'dan bu yana sadece 200 g gitmiş.sanırım benden artık gitmeyecek daha fazla.
Rahatsimiydin canin ?Günaydın canım sağolasın. Daha iyi gibiyim bugün. Tek öğün yapmaya çalışacağım. Çünkü Cuma'dan bu yana sadece 200 g gitmiş.sanırım benden artık gitmeyecek daha fazla.
Sana herzaman var kuzumGünaydınlar herkeslereee
Kaptanım takımda yer var mı size sormadan ben daldım ama.
Teşekkür ederim
Agrili degil Ama kasintili. Iltihapli sivilce gibi birsey. Tamda burnunda cikti.Çok geçmiş olsun kaptanım çocuk yarası nedir ağrılı bişey mi
Günaydın canım sağolasın. Daha iyi gibiyim bugün. Tek öğün yapmaya çalışacağım. Çünkü Cuma'dan bu yana sadece 200 g gitmiş.sanırım benden artık gitmeyecek daha fazla.
Iki ogunde pilav olmamis. Maras tarhanasi birkac gundur tuketiyorsun. Pazartesi de buyuk bir artidaydin. Emzirdigini biliyorum. Onu dusunerek yazmaya calisiyorum . Iki ogun pilav olmasa guzel derdim18 Ağustos menum
Sabah kahvaltı öncesi, 3 incir bir dilim kavun
Kahvaltı 11 civarı
Karabaş otu iki yumurta kavurması, bir domates 3 zeytin.kk peynir bir dilim ekmek
2 civarı 3 YK domates li pilav ayran ve 2 turşu
3 civarı çayın yanına bir avuç fıstık avuç içi kadar bestil,
Akşam 7 buçuk gibi
3 YK dogmeli etli pilav ,3yesil biber bir bardak ayran
Akşam komşularla otururken üç parça Maraş tarhanası
2 buçuk litre su
sporum yok maalesef
Kuchisabishii
Anaaam kıyamam ben divamaRahatsimiydin canin ?
Az az gitsede dert etme derim
Sana herzaman var kuzum
Agrili degil Ama kasintili. Iltihapli sivilce gibi birsey. Tamda burnunda cikti.
Eki Görüntüle 2902780
ay sorma kaptanım ya fındığa taktı eşim benitelefon da çekmiyormuş bi türlü girip haber veremedim.Eve geldim duşa yine gidicem perşembe gelicem.Ben bu cuma mezun olayım en iyisi giremiyorum bi türlü
Adet mi yakin? Sinir deyince aklima ilk o geliyorAllah acil şifa versin canım..
Bilmem.. Aşırı sinirliyim bu aralar, nedenini de bilemedim, stres de vardır belki de
Bugün biraz iyi gibiyim şimdilik çok ağrımıyor.
Afiyet olsun canım, güzelmiş menün.
Çok geçmiş olsun canım..
Bugün nasılsın?
Aleykum selam..
Hayırlı olsun emekliliğiniz
Agri yapiyor 1-2 gun. Gecmis olsunPfizer /biontech olduk ,aksi gibi cocuklarinda uyumayasi geldi halsizlik dışında iyiyim kolum sismis biraz yarina gecer sNjrim
Cuma tarti sonrasina saklasak onuReglciler bitterler hazir mi?
Ben stokladim, yarin vericem coskuyu
Hos geldinHoşbuldumm. Ne güzel herkes gezmelerde. Ben ev ve iş arasında mekik dokunmaktan şizofren oldum. Ayy ben çok zor günlerden geçtim ne depresyonlardan geçtim geldim sonunda özümü bulmaya. Takımdaki herkese en büyük tavsiyem sporu asla bırakmayın spor en başta mental sağlık demekmiş ben bunu öyle iyi anladım ki. İşe girince spor yapamadım ve depresyon sürecim de böyle başladı. Şimdi diva gibi kendime gelicem Allah allaaaaah inşaaaallah.
Gozunuz aydin hayirli olsunselam kızlar nasılsınız? tatil yaptım mı bilmiyorum ama eve döndüm. yine aktif olamayacağım yeni bir taşınma bizi bekliyor . emekli olduk bizzzz.
Rutin kontrol mu?Ben de ev işlerimi halledeyim, geç kalktım bu sabah da hiç birşey yapmadım daha..
Oğlumu kontrole götüreceğim doktora..
Uyanmadım hızlı bur toparlama yapayım bari :)
FarRkindayim kaptan hiç eksilmez de oldum. Bugün sahada dikkat li olacağım. İrademe hakim olacağım.bir kendime gelsem iyi olacak.yapabili4sem spor da yapmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim kaptan. Uyarman iyi oldu iyi geldi banaIki ogunde pilav olmamis. Maras tarhanasi birkac gundur tuketiyorsun. Pazartesi de buyuk bir artidaydin. Emzirdigini biliyorum. Onu dusunerek yazmaya calisiyorum . Iki ogun pilav olmasa guzel derdim
Cuma tarti sonrasina saklasak onu
Kızlar kahvaltıda neler yediniz?
Ben bir minik parça peynir 2 zeytin 1 karabuğday patlağı ve 1 şişe portakal suyu 100 kalori ilavi şeker içermeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?