- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Aynen aynenEvet canım böyle kardeşlik nasip olmaz herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynenEvet canım böyle kardeşlik nasip olmaz herkese
45 dk bisiklet surdum ama acikmadim . Ramazanda son 10gun bu sekilde beslenmistik.Sporla acligin artmasin canim ,afiyet olsun
Persembe kabak kardesligi yediklerinde guzel bu hafta en cok sen eksilcek gibisin
Afiyet olsun herseyin guzel❤
Masallah ne kadar erken ,acikmadin umarim
Stres yapma bu kadar. Haftayi guzel gecirdin. Sonucu da guzel olur insallahYeminle sabahtan beri yarin ni tartiyi düşünüyorum yaa yok boyle bisey allah hayirlisini versin sabah ola hayrola ak kara belli olcak sabah
19 aylik. Normalde 9 gibi uyur ama dis cikariyor sanirim. Cok zor daldiBizim bebeler de yeni uyuyacak .
Senin bebegin mi var ,Allah bagislasin ne kadarlik?
Ah ne tatlidir simdi. Kokularina doyamiyorum ben. Bol bol kokluyorum kucukken.19 aylik. Normalde 9 gibi uyur ama dis cikariyor sanirim. Cok zor daldi
Iyi gecelerIyi geceler , bebele yeni uyudu.
Mutfagi toparlayip camasir katlamam gerekiyor.
Hepinize iyi uykular.
Evet, yanlis yazmisim. Deneyecek misin tarifi?
Ben gelene kadar herkes dağılmış
Kayınvalidemdeydim ben de, iyi değil şu sıralar, doktorların da tatil zamanı, gidemedi bir tedaviye başlasın.. Sık sık gider olduk biz de..
Çok yorgunum, uykum var ama 1.5 lt su, 750 ml dukan içtim sadece, bitirmeden uyumak istemiyorum..
@Yzgt66 kaciyor. Yakalamamiz lazim
bitiricem diye gece surekli cise kalkma da
Teşekkür ederim mesajın için.Ben yeniyim.İlk defa kilo vermeyi deneyimliyorum.Sabah ekmek yemekten , akşam pilav makarna yemekten tamamiyle vazgeçmek benim için biraz gerçeklik dışı maalesef Geçen hafta katıldım bu gruba ve başlamadan önceki karbonhidrat alımımı görseydiniz ne olurdu bilemiyorumsen ABD de yasayan arkadas misin,
herkesn ismi degismis, cikaramiyorum, o da menulerini cok gec yazmak zorunda kaliyordu,
Menuyu begenmekle birlikte biraz fazla karbonhidratli geldi, 3 ogunde de oldugu icin.
geceki sut ise eger emzirme vs durumu yoksa bence fazla olmus, aciktigin icin mi icmek istedin?
Iyi geceler arkadaslar , ancak yazabiliyorum.Bugun bebegim zor bir gun gecirdi , dis cikarmaya calisiyor , hep atesli ve huzursuzdu spor yuruyus vs yapamadim.Oructum , iftarımı yazıyorum:
Bir porsiyon karnıyarık - kızartmadım fırınladım , ayran , 1 dilim karpuz , 2 dılım ekmek , 1 litre su
Teşekkür ederim arkadaşım.Kuzum,gecmis olsun
Erken dis cikaran cocuklar cok huzursuz oluyor. Oglum 3aylik iken 2dis birden cikardi. Her disk ayri dertdi.
Kizim 15aylikdi cok komik bir goruntuydu. Dissiz neneler gibi. Hicbir disinin derdi olmadi. Takip edemedim agrisiz olunca
Allah Kabul etsin orucunu
Su az olmus,sahursuzmu tuttun oruc?
Protein yok nerdeyse. Oldumu simdi bu ladymomadcilar tek ogunculer neredeler,
ben paylasayim, plani degistirdim.
12.30
Dunden kalan yarim porsiyon sebze yemegi
1 buyuk kase ile yesil mercimek salatasi
2 minicik seftali
Gunu kapatiyorum boylece,
aksam ogununde kahvemi icerim,
2 lt suyumu tamamlarim yiter.
Omad a yakisir ögün olmus:)Omadcilardan biri de benim.
11.30
2 haslanmis yumurta
2 kofte
Salata
Peynir
Zeytin
Bir avuc kadar yer fistigi
Ben de bisiklete binecegim biraz da yuruyus yapacagim.
Aksam hepsini atarim.
Afiyet olsun. Olduu Hadi sana iyi uykular
Afiyet olsunMenu
Sabah (8.30)
Salata (2 haslanmis yumurtanin beyazi, cecil, yesil zeytin, domates, salatalik, ceviz) ve cay
Ara
Sutlu nescafe
Aksam (17.00)
Salata (firin cupra, marul, mor lahana, domates, kapya, sogan, avokado)
Su: 3 litre
Adim: 20 bin
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2900460
Afiyet olsun. Guzel bir ornek omad dahaTek öğün 10:50'de bitti.
Yarım tabak sebzeli tavuk sote
Sarımsaklı köz patlıcan yoğurtlaması
Yarım kuru soğan
1 domates
1 salatalık
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 avuç taze nane
1 avuç taze fındık
Su 2 litre anca olmuştur
Ara olarak 1 şişe maden suyu ve sade Türk kahvesi
Adım: 7018
A Arrietty_
Pis onlar zati,bosver cikolati neyiMenülerimi yazayım diye geldim ancak menü demeye şahit ister hastalıktan bir tokluk geldi bana gerçi gözüm çikolataya böreğe oynadı ama elleşemedim
Saat 9.3
1.5 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 14
Sütlü kahve
Saat 15.3
100 Gr tavuk actifry da yağsız pişti
1.5 bardak ayran
Saat 21
Sütlü kahve
Pro gibi yaptım bugün ama yulaf kepeği kullanmadım fırsatım olmadı diyeyim.
Su epey oldu da spor neyim yok şu kız iyileşseydi Allah'ım ya nazından niyazından gebertiyor insanı
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsunSelam
Kahvalti oncesi limonlu kahve
Kahvalti 9:10=1yumurta az yağda pismis
4zeytin
2 çatal cokelek
1tk helva
1dlm çavdar ekmeği
Ara=13:30 gibi =3minik kırmızı erik 1minik elma amasya elmasi gibi ufak bahceden bu meyveler daha yeni buyuyo o yüzden ufaklar yani
Aksam=17:00=yarim kabak yuvarlak dilimleyim yagsiz pisirdim
3yk yesil mercimekli bulgur pilavi
Su 2.5oldu anca
Spor yokmalesef aksama kadr temizlik yaptim malum karantinanin bitmesine az zmn kaldi temizligimi yapip karantina sonrasi anneme damlicam aradan ciksin istedim
Herseyi ile mukemmelKAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli kuru meyve marmelati, 400 ml limonlu su
KAHVALTI
250 Gr lor peynirli yumurta, marul, salatalik, yeşil ve kapya biber, 150 Gr kavun
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
250 ml yeşil smoothie
OGLEN:
150 Gr dana biftek, 100 Gr ızgara köfte, 200 ml kefir, bol karışık yeşil salata
AKSAM
300 Gr z.yagli semiz otu yemeği, 200 Gr ev yoğurdu
200 ml süt+bir tatlı kaşığı tahin
3.5 lt su
Eki Görüntüle 2900582
Afiyet olsun