Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar. Simdi isten geldim. Bugun adimsayari taktim hergun en az bukadar adim bosa gidiyordu.
Madem oyle niye takmiyoon
Bizde yasak. Bel cantasi aldim icine attim. Telefonda sayiyor. Adim sayar cantada iken pek guvenmiyorum.
Bir bakayim dedim.
2 saat sonra cikiyorum uzun zaman olunca cok yoruldum. Cikinca direk cocuklari alacagim. Sonra malum sabah yazdigim seyler iste
Kontrol tarti menu vs gelince bakacagim

Sanki artilar cik
Cuma icimden canavar cikmasin nolur

Akşam görürsün kaç adım yaptığımı
Hadi bakalim merakla bekliyorum bebegem sasirt beni
Bebeleri pistten alalım
bebe dediğin kaç adım atar beeeeğğğ

Selam kizlar. Simdi isten geldim. Bugun adimsayari taktim hergun en az bukadar adim bosa gidiyordu.
Anammmm bosa giden adıma bak bugün acayip geliyorsun demek ki harikasin canimmmm

Bizdede yasak biliyorum ama emin degilim. Smartwatch degil sonucta. Ama iste kopeklerden korkuyom yasaksa havliyo it
Hergun takacam tabi kiz. En az 10bin adimim bosa gitmezz Alys

Cuma:64.7
Bugün:64.3
Fark: -400 Gr ama fotoğraf yükleyemiyorum dosya ekle diyorum ama herhangi bir şey olmuyor A Arrietty_ sedulu CEYDOS
cuma için öngördüğün hedef kilon nedir? tartı fotografın çok büyüktür bende de öyle olunca eklenmiyor. onu foto düzenleyici ile kırpıp küçültüyorum öyle ekleniyor.

Cok güzel, cok begendim gercekten.
Ara ogun ihtiyaci duymuyorsan o da iyi

Haftaya baska bir plana mi gececeksin, son haftam deyince?
Haftaya Sıfır un, sıfır şeker olmayacak ama dikkat edeceğim tabii. Ara öğün yapmamayı tercih ediyorum başta acıktım tabii ama alıştım şimdi
Teşekkür ederim, hoş buldum. Evet biraz fazla oldu ama ben hiç ekmek yemiyorum. Sadece bulgur var uyguladığım diyette. Haftaya daha farklı olacak. Yorumunuz için teşekkür ederim
Ceydos ben ne zaman girerim listeye?

cuma için öngördüğün hedef kilon nedir? tartı fotografın çok büyüktür bende de öyle olunca eklenmiyor. onu foto düzenleyici ile kırpıp küçültüyorum öyle ekleniyor.
Tamam deneyeyim. Büyük olunca uyarı veriyordu şimdi hicbir şey olmuyor. İnşallah yapacağım cumaya hedefim 63.7

bunun detaylarını A Arrietty_ kaptanım daha kolay cevaplar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…