- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Yurumekten baska hayatim kalmadı yaw
arada calisiyorum ben de iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yurumekten baska hayatim kalmadı yaw
7cm di iğne oldum canım 1 cm küçülmüş.Şu an 6cm ,çok kanamam oluyor diye gitmiştim.alıcaklar bakalım inşallah
Bugin iyisin demi hedef yuksek miarada calisiyorum ben de iste
Bugin iyisin demi hedef yuksek mi
Bennde yuruyemem diyordum bi guc geldi
Periler | Cuma Menü | Cuma Spor | Cumartesi Menü | Cumartesi Spor | Pazar Menü | Pazar Spor |
tavsannesi | 483 | 727 | 825 | |||
aysunayy | 820 | 1.430 | 2.145 | |||
H3RA_ | 539 | 559 | 334 |
Beni niye çıkardın zalımkızlar bugün fotoğraflı kontrol kilosu günü tartılıp 15:00 a kadar paylaşım yapmayı unutmayın.
@_Vera_ @AKovser @AppLesma @asena87 @Asi Matmazel aysunayy @Aytac Ugur @bnnu @caroline84 @emell_ @Fatma Girik @Karpuzuncekirdegi @klbk33 KumraL_KrakeR Alys @Lusi @magickk @Mahi57 @Nalyeccc H3RA_ @Ozlemlerhayallar
@pisi pisi kopatim @Suzan Avci tavsannesi @Yzgt66
Benim bugün misafirim var birazdan gelecek erken kalkarsa tepineceğimYurumekten baska hayatim kalmadı yaw
Bende bıktım vala ama araştırma hastanesi işte sıra olayı var temmuzda halletceklermişyeter da, alsinlar artik da kurtul su dertten.
Sen niye etiket yapmıyon benikızlar yürüyüşe çıkıyorum
adım paylaşmayan varsa halletsin hemen
gelince tablo yapıcam
fotoğraflı olacak mutlaka unutmayın
@_Vera_ @AKovser
@AppLesma @asena87 @Asi Matmazel aysunayy @Aytac Ugur @bnnu @caroline84 @emell_ @Fatma Girik @Karpuzuncekirdegi @klbk33 KumraL_KrakeR Alys @Lusi @magickk @Mahi57 @Nalyeccc H3RA_ @Ozlemlerhayallar
@pisi pisi kopatim @Suzan Avci tavsannesi @Yzgt66
@esmeriiim
Gitmezse de onunla tepin..Benim bugün misafirim var birazdan gelecek erken kalkarsa tepineceğim
Bende bıktım vala ama araştırma hastanesi işte sıra olayı var temmuzda halletceklermiş
Yettim minnoş anneeeeYetti yetti Valla guzel gaz veriyon ha..
Sabah aksam 2 saat yürüdüm esimi markete gönderecektim yürüyerek Ben gittim geldim evde yürüdüm ama takimda ayni hirsi göremezsem bu motivem söner balon gibi
Ben yoktum ondan hazaaarSenle benden başka kimseler yok bugun kuzum.noldu takima 2 gündür
Hani grup delileri akıllıları hepsi gitti
Geldim geldim sakinMaç tek başına kazanılmaz kizlar evet savunmaya adam lazimyok mu kimse maçı bırakmıyoruz demi
Aynen başganvay vay vay içinden ne cevherler çıktı. aedenli nin dediği gibi bize meydan okunmaya görsün dağları deler .ferhatı şirine kavuştururuz. sen yapamazsın bizim lugatımızda yokkkk
Kiz gun olmus pazartesi 2 gunu gecti gitti geldin de kac adim yaparsin ki gunde... tezahürat yap bariYettim minnoş anneeee
Ben yoktum ondan hazaaar
Geldim geldim sakin
Aynen başgan
Selam Kızlar ben geldim
Nörürsünüz
Bugün adım challenge vardı dimi
E hadi madem
Tartıda süper artı çıktım yüss puyaaan bana
Halledicez ama
Akşam görürsün kaç adım yaptığımıKiz gun olmus pazartesi 2 gunu gecti gitti geldin de kac adim yaparsin ki gunde... tezahürat yap bari
Eyvallah pampa vakvakvakkkkkHalledersin guveniyoz sana,
Hafi tabana kuvvet
Bebeleri pistten alalımKiz gun olmus pazartesi 2 gunu gecti gitti geldin de kac adim yaparsin ki gunde... tezahürat yap bari
Kiz gun olmus pazartesi 2 gunu gecti gitti geldin de kac adim yaparsin ki gunde... tezahürat yap bari
Ne hayirli bir kardesmissin ya abla. Sayende ablanda saglikli yasamaya basladiKizlar ablamın yaşı 64.
Boy: 1.50
Kilo: 64.5 idi.
1600 kalorilik geniş yelpazeli bir beslenme planı çıkardık.
Suyu en fazla 1 lt iciyormus. Geçtiğimiz hafta 2 lt içmeye çalıştı ve başarılı oldu.
20 dk ile yürüyüşe başlangıç yaptı, hafta içinde 40 dk'ya çıkardı.
(Bu hafta 1 saate çıkarmayı planlıyoruz.)
Veee bugün tartıda 62.5 kg'i gördü.
Hedef: 54