- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
İşe daldım atmayı unuttum attım Ceydoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşe daldım atmayı unuttum attım Ceydoşum
Sanmam ne alican merak ediyombende az daha kilo bildirimi bekleyip kendimi sokaklara vuracağım suzicim. alışveriş yapmadan dönebilmeyi diliyorum.
kız bu ne bu ???? takım battı bu hafta toparlayın kendinizi hemen oooo çok kötü.
ay ne bileyim gözüme kestirip beden bile bakmadan dolduruyorum evi ben. nasılsa birimize olur diyerek. hoş dışarı çıkmama gerek yok benim. sabah sabah elbise aldım kendime.Sanmam ne alican merak ediyom
Bende zayifladikca alisverisi sevmeye basladim
Aynen yaw. Bosuna takim degiliz demikız bu ne bu ???? takım battı bu hafta toparlayın kendinizi hemen oooo çok kötü.
gençler yaz rehavetine kapılmaya başladı. sanki tüm kilolar gittide...Aynen yaw. Bosuna takim degiliz demi
bizde fazla hirs var sizede verekmi bebelerim
Waaawwwww harikaay ne bileyim gözüme kestirip beden bile bakmadan dolduruyorum evi ben. nasılsa birimize olur diyerek. hoş dışarı çıkmama gerek yok benim. sabah sabah elbise aldım kendime.
Eki Görüntüle 2874739 Eki Görüntüle 2874742
Hem de deli gibi adim gelir çarşıda 7 8 bin atsan..yuruyuste de 10....30 olur kizOgle yemegimi yiyp carsiya gidecem. Aksamda komsumla cikicam yuruyusee. Guzel adim olur sankim
Bana bunlarla gelin bebegim hah şöyle hareketlenelim hadi bakemAkşam görürsün kaç adım yaptığımı
Senin gibi Zeki birine sayı yazmak hakaret olur aşkoooeh hadi öyle kabul edelim o zaman. hedef sayısal olur genelde ama
Süpaaaneke dinimiz aminbende az daha kilo bildirimi bekleyip kendimi sokaklara vuracağım suzicim. alışveriş yapmadan dönebilmeyi diliyorum.
Uuu beybi havalısın30 -40bin
Sana her türlü gelirim sen işte bebişBana bunlarla gelin bebegim hah şöyle hareketlenelim hadi bakem
Yok kiz deliyim de o kadar da değil..Uuu beybi havalısın
Ama ben geldim havan sönmesin dikkat et
Bu gazla 50 yaparsın
Ortalamayı arşa çıkar
Piskopata bagladi bu bide ben kendime gazla calisir derdimUuu beybi havalısın
Ama ben geldim havan sönmesin dikkat et
Bu gazla 50 yaparsın
Ortalamayı arşa çıkar
Hepimiz gazliyiz anlasildiPiskopata bagladi bu bide ben kendime gazla calisir derdim
Aynen kaptanim. Cok arti var yaSelam yavrular
Kontrol kilolari hiç içimi açmadı
verilerimin tescilli olmasını isterim. açık uçlu soru cevabı gibi sabit kalmayı amaçlıyorum cümlesi bana tatminkar gelmiyor. mümkün olsa altına imzanızı atın diyeceğim ama olmuyor ne yazık. şimdi sen özel sektörde çalışsan birine fax yollasan ileti raporunu almayıp gitsen sonra karşı taraf bana gelmedi dese ne yapacaksın. delilin yok. işte bu nedenden dolayı hedefim 53,8 benim için şarttır.Senin gibi Zeki birine sayı yazmak hakaret olur aşkooo