Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

grubu az daha ateşlemek gerek tezahürat mi yapsam ne yapsam dunden beri daha bi sakinlik geldi gruba Ne yapsak ne etsek diyorum...valla rakipler 30 30 geliyor

Geberdim la, cevap yazmaya derman kalmadi.
@Suzan Avci icin dus da aldim, daha ne edem.
Maasallah kiz o kadar adimi nasil yaptim, 30 bin yapacam diye anama kadar agladik
Benim limit 20-25 bin arasiymis ogrenmis oldum

Maasallah kiz o kadar adimi nasil yaptim, 30 bin yapacam diye anama kadar agladik
Masallah sana da canim
Cok guzel spor yapiyorsun cok guzel adim sayin yaris varsa 20 bin uzeri olmalı adim sayıları zaten...
yoksa sadece sen yürü ben yürüyeyim olmaz bu is..bir kaç gün bakacagim takim adim sayılarına kaybedecek gibiysek ben de zorlamayacagim daha..

Ilk on kişiyi saymistik oncesinde, simdi de oyle olur diye düşünüyorum.
10 kisi toplasak yeterli

10 kisi toplasak yeterli
Yaaaa oyle mi oluyor hesaplama...

Ben de takimda kac kisi varsa toplam adim sayısını kisi sayısına bülüyoruz gibi düşünmüştüm..senin dediğin gibi ise tam gaz devam...
Gercekten hesaplama nasil oluyor A Arrietty_ sedulu

10 kisi toplasak yeterli
Katilim cok azdi.10 kisi anca zar zor 10bin yapiyordu
Zipzip- kaptanim yine 10 kisi mi diyelim? Yoksa tum foto bildirimlerini mi sayalim

Bu videolardan birini becerebilirsem yapicam bugun

Benim de tabanları zonkluyordu akşam yatarken herife koş gel bi kova su getir minnoş narin ayaklarıma dedim ama ikna olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…