onu da geceriz...Takımın rekoru 40 bin bizde
grubu az daha ateşlemek gerek tezahürat mi yapsam ne yapsamdunden beri daha bi sakinlik geldi gruba Ne yapsak ne etsek diyorum...valla rakipler 30 30 geliyor
Masallah sana da canimGeberdim la, cevap yazmaya derman kalmadi.
@Suzan Avci icin dus da aldim, daha ne edem.
Maasallah kiz o kadar adimi nasil yaptim, 30 bin yapacam diye anama kadar agladik
Benim limit 20-25 bin arasiymis ogrenmis oldum
Ilk on kişiyi saymistik oncesinde, simdi de oyle olur diye düşünüyorum.Masallah sana da canim
Cok guzel spor yapiyorsun cok guzel adim sayinyaris varsa 20 bin uzeri olmalı adim sayıları zaten...
yoksa sadece sen yürü ben yürüyeyim olmaz bu is..bir kaç gün bakacagim takim adim sayılarına kaybedecek gibiysek ben de zorlamayacagim daha..
Yaaaa oyle mi oluyor hesaplama...Ilk on kişiyi saymistik oncesinde, simdi de oyle olur diye düşünüyorum.
10 kisi toplasak yeterli
Ilk on kişiyi saymistik oncesinde, simdi de oyle olur diye düşünüyorum.
10 kisi toplasak yeterli
Katilim cok azdi.10 kisi anca zar zor 10bin yapiyordu
Ilk 10 diyebiliriz yine kaptanımKatilim cok azdi.10 kisi anca zar zor 10bin yapiyordu
Zipzip- kaptanim yine 10 kisi mi diyelim? Yoksa tum foto bildirimlerini mi sayalim
Bu videolardan birini becerebilirsem yapicam bugunEvde adım mı olur yaaaa
Çocuklar durmuyor
Vaktim yok benim
Yaaa 10 bin adım çok ben hayatta yapamam öyle şeyler
Temizlik yemek ev derken yoruluyorum !!!
Gibi gibi bahanelere sığınmayın arkadaşlar harekete geçin. Hareket sizin için. Burada her şey sizin kilo vermenize yönelik. Yürüyüş sağlığınız için.
Biz kadınlar istedik mi çok güzel vakit yaratıyoruz.
Bir saatlik videolar önerdim size. İster tek seferde yapın ister parça parça bölün kendinizi ama hareket edin lütfen.
Benim de tabanları zonkluyordu akşam yatarken herife koş gel bi kova su getir minnoş narin ayaklarıma dedim ama ikna olmadıGeberdim la, cevap yazmaya derman kalmadi.
@Suzan Avci icin dus da aldim, daha ne edem.
Maasallah kiz o kadar adimi nasil yaptim, 30 bin yapacam diye anama kadar agladik
Benim limit 20-25 bin arasiymis ogrenmis oldum
Bugun senden harika adimlar bekliyorum ceydosumtünaydın yavrular düşündüğümden daha iyi durumda kalktım. magnezyumun etkisi galiba . azıcık kendime gelip başlıyorum adımlamaya.
bende öyle canım. geceden kalan 344 adımım var üstüne çalışmak içinse 12 saatim.Bugun senden harika adimlar bekliyorum ceydosum
bende 3+ istiyorum. ama bir süre sonra adım kesmiyor koşu temposuna geçiyorum. o zaman pilim daha çabuk bitiyor.
Waaayyyy gercekten mi bebeğem harikasin yaparsin sennn deli spor yapiyorsun zaten hepsini bırak sadece yuru caaannnnsin
Hizli tempolu yurumek cok yaktiriyor kiz. Kosma piline dikkat etbende 3+ istiyorum. ama bir süre sonra adım kesmiyor koşu temposuna geçiyorum. o zaman pilim daha çabuk bitiyor.
Evet bebemWaaayyyy gercekten mi bebeğem harikasin yaparsin sennn deli spor yapiyorsun zaten hepsini bırak sadece yuru caaannnnsin