Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

harikasın canım ayrıldığın kilonun altında geri döndün. yeme içme düzenini biliyorsun karbonhidrat çok az su çok bol. + spor desteği. tekrar hoşgeldin aramıza

Hizli tempolu yurumek cok yaktiriyor kiz. Kosma piline dikkat et
ama olmuyor işte o kadar çok ısındı ki vücudum dün gece yürümeden otomatik koşmaya geçiş yaptı ve az önce araştırdım.

Kalori yakma oranınızı etkileyen faktörlerden biri de adımlarınızın hızıdır. Hızınızı arttırdığınız zaman yürüyüşünüz zayıflatma etkisini de arttırmış olursunuz. Düşük tempoda yürüyüş yapan kişi saatte 250 kalori yakacakken, adım hızını arttırdığı takdirde saatte 350 kalori yakabilir.
Yerinde koşmak tıpkı yürüyüş gibi kilo verdirir çünkü temel kaslar, baldırlar, kalça ve karın kasları çalışır. Kuadriseps Kası, Gluteus Maksimus Kası ve Gastroknemius Kası gibi pek çok kasınızın çalışmasını sağlar. Kalp atış hızını arttırır ve bu da kalori yakımını sağlar.

Wauww 100un altina dusene kadar cok hizli adim atayim sonrada hizli yuruyus-kosmak-hizli yuruyus yapimm

Wauww 100un altina dusene kadar cok hizli adim atayim sonrada hizli yuruyus-kosmak-hizli yuruyus yapimm
Valla canim yürüyüş ama tempolu ve uzun yürüyüş acayip kilo verdiriyor var ya...bence en cok onu yapmalısın Ben hicnspor yapmıyorumyürüyüş disinda bu kadar hızlı kilo vermem mümkün degildi benim ama oldu ..ha biraz daha sonra başka sporlara ağırlık verebilirsin bence...

Ozellikle bu hafta hep yuruuu

Sen Ceydos musun?

Senle benden başka kimseler yok bugun kuzum.noldu takima 2 gündür
Hani grup delileri akıllıları hepsi gitti
Benim haftasonum yogun bu hafta. Bugun de 11 de izci kampina gittik. Simdi Eve yuruyoruz. 3 saat Sonrada oglumun sinifi ile piknik var evde biraz yuruyus yapip ardindan hazirlik kismina gececegim.
Ise de dönüyorum yarin. Asker gibi 5de kalkmaca basliyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…