harikasın canım ayrıldığın kilonun altında geri döndün. yeme içme düzenini biliyorsun karbonhidrat çok az su çok bol. + spor desteği. tekrar hoşgeldin aramızaKullanıcı Adı :erciyes111
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuğum var, oğlum 5,5 kızım 1,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Yozgat
Boyunuz :160
Kilonuz:64.7
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : doğumlar ve tatlı aşkı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlığım için istiyorum. Aynada kendimi beğenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet, önce 8. Gruptaydim. İzne ayrılmıştım. Döndüğümde grup kapatılmıştı. İkinci olarak da 4. Grupta bulundum. Geçen sene bu zamanlar taşınma işleri dolayısıyla izne ayrılmıştım.
ama olmuyor işte o kadar çok ısındı ki vücudum dün gece yürümeden otomatik koşmaya geçiş yaptı ve az önce araştırdım.Hizli tempolu yurumek cok yaktiriyor kiz. Kosma piline dikkat et
Wauwwama olmuyor işte o kadar çok ısındı ki vücudum dün gece yürümeden otomatik koşmaya geçiş yaptı ve az önce araştırdım.
Kalori yakma oranınızı etkileyen faktörlerden biri de adımlarınızın hızıdır. Hızınızı arttırdığınız zaman yürüyüşünüz zayıflatma etkisini de arttırmış olursunuz. Düşük tempoda yürüyüş yapan kişi saatte 250 kalori yakacakken, adım hızını arttırdığı takdirde saatte 350 kalori yakabilir.
Yerinde koşmak tıpkı yürüyüş gibi kilo verdirir çünkü temel kaslar, baldırlar, kalça ve karın kasları çalışır. Kuadriseps Kası, Gluteus Maksimus Kası ve Gastroknemius Kası gibi pek çok kasınızın çalışmasını sağlar. Kalp atış hızını arttırır ve bu da kalori yakımını sağlar.
yok yok 80 kiloya düşünce koşmak var sana öncesinde yürü sadece.Wauww100un altina dusene kadar cok hizli adim atayim sonrada hizli yuruyus-kosmak-hizli yuruyus yapimm
Valla canim yürüyüş ama tempolu ve uzun yürüyüş acayip kilo verdiriyor var ya...bence en cok onu yapmalısın Ben hicnspor yapmıyorumyürüyüş disinda bu kadar hızlı kilo vermem mümkün degildi benim ama oldu ..ha biraz daha sonra başka sporlara ağırlık verebilirsin bence...Wauww100un altina dusene kadar cok hizli adim atayim sonrada hizli yuruyus-kosmak-hizli yuruyus yapimm
Dünkü menü nerede yavrum ?Bu videolardan birini becerebilirsem yapicam bugun
Yazayim miDünkü menü nerede yavrum ?
Sen Ceydos musun?Eki Görüntüle 2873943
@Lusi menün suyun hele sporun harika tebrik ederim.diğer sporları bu hafta boşver adıma odaklan.
@Suzan Avci suzim bebem harikasın ne diyeyim. kırk yılın başı rekor kıracağım dedim olmadı. yarın artık kırmaya çalışacağım.
CEYDOS ceydoş sen fena çoştun yarışma olunca. duydum ki hesap yapmışsın 10 dk ortalama 1144 adım atabiliyormuşsun. hafta için çılgın planlar peşindeymişsin. yavrum yarın o yataktan kalkabilecek misin onu söyle önce.
Senle benden başka kimseler yok bugun kuzum.noldu takima 2 gündürEvet ceydos
Hepsi yürüyüş yapıyor. Sen de bizi Lafa tutuyon. Çakalllll.Senle benden başka kimseler yok bugun kuzum.noldu takima 2 gündür
Hani grup delileri akıllıları hepsi gitti
Benim haftasonum yogun bu hafta. Bugun de 11 de izci kampina gittik. Simdi Eve yuruyoruz. 3 saat Sonrada oglumun sinifi ile piknik varSenle benden başka kimseler yok bugun kuzum.noldu takima 2 gündür
Tabi ki yazmalısın gerçekler şöyle acı acı bi yüzüne vursun ki bi daha yapmazsınYazayim mi
Ben ortalığı toplamaya daldım bir de oğlanı uyuttum. Bi kahve yapayım da sonra adımlamaya geçerim yineSenle benden başka kimseler yok bugun kuzum.noldu takima 2 gündür
Alys bence bugün de 30 u gecebilirsin kactasin su an
evet canım benim. çılgın bir nick değişimi yaptık suzan ile benSen Ceydos musun?
Kısacık bi ziyarettiHepsi yürüyüş yapıyor. Sen de bizi Lafa tutuyon. Çakalllll.