Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

🧛‍♀️Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi 🧛‍♀️
VampirellalarCumaCumartesiSpor PuaniAdim Sayisi
@emell_💪 / 💧💪 / 💧1.07013.192
@_Vera_🦾 / 💧💪 / 💧93017.100
@matilda34💪 / 💧💪 / 💧480
@caroline84✨/💪 / 💧💪 / 💧74411.062

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
💧 : Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
💥: Fazla Karbonhidrat telafisi
💀 : Gec Bildirim
✨: Ödül

⛔ : Görselli adim bildirimleri tabloya ekleniyor

@_Vera_ Canim gozunden kacmis olabilir. Cuma karb cok diye degil ama yetersiz geldigi icin o emoji.
@matilda34 cok sanslisin. Yüzme harika bir spor. ustune 1 saat yurusen felaket incelirsin. Menülerini cok begendim hem dün hem bugün. Ketojenik beslenmeninde kesinlikle fydasini göreceksin
@caroline84 dün dondurma ile ödül yaptin canim. Bugun 1 tk ve tek ogun olsada yemeseydin keske. Ama adim sayin 10bin ustu oldugu icin yakmistir onu.​
Ellerine sağlık kaptanım cuma dengesiz bir gündü puan kırsan bile hakkındır bende alınmaca kırılmaca yok biliyorsun. İnce düşünüp açıklaman için de çok teşekkür ederim

Ya ne kullanıyonuz baanada soyleyın sındırım ve boşaltımla olan seylerı benım en buyuk sorunum bu🙄 en son sınamekı içecem ha
Canım ben keçiboynuzu unu aldım, kusura bakma geç cevapladım yeni girebildim. Geçmiş yaptım uyuyacam çok yorgunum🤨
Gerekirse bu kadınlar kulübünü satın alırım beeeğğğ:KK70:
Yürü beee🥰
Süpper süpper kaptan çok iyi geçti ❣
Tamam ben bugun adımlıyım kaptanım 😁
Hoş geldin🥰
Kuzum üç gün yokum buralarda gezmelerdeyiz🤣
yine de meraktan çatladım geçmiş yapmadan uyumadım😳 böyle okudum gözlerim kapanmasın diye 🤣🤣

Yaparimda olan aedenli aedenli cicegime olur
Ah benim minnoş kalpli sultaaaaanım🥰🥰
Söyleriz ona özet geçeriz 😜😜😜ya da bize değilde rakip takımı spamla kuzu en iyisi 🤪🤪
Valla okudum aferin bana🤣🤣

Merhaba
Olur ☺️ Ilk sayfayi tekrar okurmusunuz Ilk postu? Ve katilim formunu tekrar doldurmanizi Rica edecegim ☺️
Tabi ki birazdan formu tekrar doldururum😊
Hosgeldin☺️🌸
@rockandroll sende hosgeldin☺️🌸
Hoş buldum, teşekkür ederim 😊
erciyes111 erciyes111 hoşgeldin canım. değişen bilgilerin için bize yeniden bir forum doldurursan bilgilerini güncelleyelim. kayseriye göçmüştün son öyle hatırlıyorum nasıl alışabildin mi?
erciyes111 erciyes111 3216023.03.2020
74,00​
58,00​
66,30​
7,70​
8,30​
10,41%​
679 etap izinde
Hoş buldum, teşekkür ederim 😊 formu birazdan dolduracağim. Yok Kayseri'ye değil Yozgat'a taşındık ama Kayseriliyim😊

Kullanıcı Adı :erciyes111
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuğum var, oğlum 5,5 kızım 1,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Yozgat
Boyunuz :160
Kilonuz:64.7
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : doğumlar ve tatlı aşkı 🥰
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlığım için istiyorum. Aynada kendimi beğenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet, önce 8. Gruptaydim. İzne ayrılmıştım. Döndüğümde grup kapatılmıştı. İkinci olarak da 4. Grupta bulundum. Geçen sene bu zamanlar taşınma işleri dolayısıyla izne ayrılmıştım.

X