- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Kaptanlari kim yorumlar kizbacım tüm takım benden korkuyor mu ne kimse yorum yapmıyor eee iş başa düşüyor tabi neyleyem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanlari kim yorumlar kizbacım tüm takım benden korkuyor mu ne kimse yorum yapmıyor eee iş başa düşüyor tabi neyleyem.
isteyen herkes şimdi sen bana yorum yapsan sana gıcık mı olurum ki... yok canım nerde pammık gibi kalbim benim.Kaptanlari kim yorumlar kiz
Yorumlancak bisey yok belkide ben kimseyi yorumlamiyomisteyen herkes şimdi sen bana yorum yapsan sana gıcık mı olurum ki... yok canım nerde pammık gibi kalbim benim.
Ellerine sağlık kaptanım cuma dengesiz bir gündü puan kırsan bile hakkındır bende alınmaca kırılmaca yok biliyorsun. İnce düşünüp açıklaman için de çok teşekkür ederimVampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi
Vampirellalar Cuma Cumartesi Spor Puani Adim Sayisi @emell_ / / 1.070 13.192 @_Vera_ / / 930 17.100 @matilda34 / / 480 @caroline84 / / / 744 11.062
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
: Fazla Karbonhidrat telafisi
: Gec Bildirim
: Ödül
: Görselli adim bildirimleri tabloya ekleniyor
@_Vera_ Canim gozunden kacmis olabilir. Cuma karb cok diye degil ama yetersiz geldigi icin o emoji.
@matilda34 cok sanslisin. Yüzme harika bir spor. ustune 1 saat yurusen felaket incelirsin. Menülerini cok begendim hem dün hem bugün. Ketojenik beslenmeninde kesinlikle fydasini göreceksin
@caroline84 dün dondurma ile ödül yaptin canim. Bugun 1 tk ve tek ogun olsada yemeseydin keske. Ama adim sayin 10bin ustu oldugu icin yakmistir onu.
Sagol bebegem...Sabah 7 de kalkabilirsem ki eger..ayaklarim giderse gene yuruyecegimaysunayy harikasin kuzum
sagol canimAyagina saglik canimmm
Hem de ne yakalanmisimAma gizli yap heee aysunayy gibi yakalanma
Canım ben keçiboynuzu unu aldım, kusura bakma geç cevapladım yeni girebildim. Geçmiş yaptım uyuyacam çok yorgunumYa ne kullanıyonuz baanada soyleyın sındırım ve boşaltımla olan seylerı benım en buyuk sorunum bu en son sınamekı içecem ha
Yürü beeeGerekirse bu kadınlar kulübünü satın alırım beeeğğğ
Hoş geldinSüpper süpper kaptan çok iyi geçti ❣
Tamam ben bugun adımlıyım kaptanım
Kuzum üç gün yokum buralarda gezmelerdeyiz
Ah benim minnoş kalpli sultaaaaanımYaparimda olan aedenli cicegime olur
Valla okudum aferin banaSöyleriz ona özet geçeriz ya da bize değilde rakip takımı spamla kuzu en iyisi
Herkese iyi geceler Kızlar
Yarin daha güzel bir gün olsun ceydosumiyi geceler canım sabah kalkınca yürümeye başla saat başı 20 dk yürürsen akşama kadar dünya adımın olur piskopat ben yine hesap kitap peşine düştüm. malum koç hırsı
erciyes111 | 32 | 160 | 23.03.2020 | 74,00 | 58,00 | 66,30 | 7,70 | 8,30 | 10,41% | 679 etap izinde |
yataktan kalktığım an güzel olacak. bu sefer bizim takım alacak maçı.Yarin daha güzel bir gün olsun ceydosum
Insallah yaaaaa cok istiyorum cokkkyataktan kalktığım an güzel olacak. bu sefer bizim takım alacak maçı.
Tabi ki birazdan formu tekrar doldururumMerhaba
Olur Ilk sayfayi tekrar okurmusunuz Ilk postu? Ve katilim formunu tekrar doldurmanizi Rica edecegim
Hoş buldum, teşekkür ederimHosgeldin
@rockandroll sende hosgeldin
Hoş buldum, teşekkür ederim formu birazdan dolduracağim. Yok Kayseri'ye değil Yozgat'a taşındık ama Kayseriliyimerciyes111 hoşgeldin canım. değişen bilgilerin için bize yeniden bir forum doldurursan bilgilerini güncelleyelim. kayseriye göçmüştün son öyle hatırlıyorum nasıl alışabildin mi?
erciyes111 32 160 23.03.2020 74,00 58,00 66,30 7,70 8,30 10,41%679 etap izinde
yapacağız. ama bol adım atmalı herkes dediğim yöntemle olur.Insallah yaaaaa cok istiyorum cokkk
doğru diyorsun bilgiler hemen güncellendi beynimde. zara'dan yozgata göçmüştünüz.Tabi ki birazdan formu tekrar doldururum
Hoş buldum, teşekkür ederim
Hoş buldum, teşekkür ederim formu birazdan dolduracağim. Yok Kayseri'ye değil Yozgat'a taşındık ama Kayseriliyim