Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel ellerine sağlık canım da biz diyetteyiz almayalım.. şöyle yogurtlu bi salata yapıp gelsen yerdik ammaAfiyet olsun size getirdimEki Görüntüle 2873617
Kac adimdasiniz gruptan uzaktayken soyle bizden laf cikmazBiz Geldik. Adım yarışında başarılar diliyoruz.
Salatami haftasonu salata gitmezCok guzel ellerine sağlık canım da biz diyetteyiz almayalım.. şöyle yogurtlu bi salata yapıp gelsen yerdik amma
Şşşttt kizlar bu bir tuzak olabilir ellemeyin ha
Zipzip- kac adımdasın burdan laf çıkmıyormuş? E Elif_Eylul sen canım?Kac adimdasiniz gruptan uzaktayken soyle bizden laf cikmaz
Valla elinize sağlık kokusu buraya geldi zalımlık yarışı olsa birincilik madalyası 6. Takımındı vayy zalımlarHeyyy 4.takim sıcak sıcak hadi soğutmayin
10300
Onunda 1.ciligi bizim olur farketmez doyamiyoruz 1.ciligeValla elinize sağlık kokusu buraya geldi zalımlık yarışı olsa birincilik madalyası 6. Takımındı vayy zalımlar
Gider gider sabah oğlen aksam salatayla yasanir biz grupça kabızız simdi poğaça hepimizi kotu yapar salata iyi geliyor bizeSalatami haftasonu salata gitmez
Gerçek mi 10 bin kandirmiyorsun demi yapmazsın sen
Way wayyy yuruyemem falan yermiyim ben onu da yemem10300
Misafirim gelcek bugun yuruyemem
Afiyet olsun size getirdimEki Görüntüle 2873617
Pogca yemiyon bari onu ye ayipWay wayyy yuruyemem falan yermiyim ben onu da yemem
Gider gider sabah oğlen aksam salatayla yasanir biz grupça kabızız simdi poğaça hepimizi kotu yapar salata iyi geliyor bize
Gerçek mi 10 bin kandirmiyorsun demi yapmazsın sen
Afiyet olsun canım hadi kalk simdi yürümeyeBen takim adina aldim kabul ettim,
Mis gibi ev yapimi
Simdi bunlari eritmek icin bir 20 bin daha adimlayayim madem ki
20 bin daha mı?Ben takim adina aldim kabul ettim,
Mis gibi ev yapimi
Simdi bunlari eritmek icin bir 20 bin daha adimlayayim madem ki
Aaa şekerim önce kendi takımına dağıt kalırsa mezun olarak alırım bi taneAfiyet olsun size getirdimEki Görüntüle 2873617
Kaç dk eva yaptınBiz Geldik. Adım yarışında başarılar diliyoruz.
9119 adımda bende var
Tamam tamam bunu yedim inandım kandıramazsın beniPogca yemiyon bari onu ye ayip
80 dakika canım. Nasılda biliyor.Aaa şekerim önce kendi takımına dağıt kalırsa mezun olarak alırım bi tane
Kaç dk eva yaptın