- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
kıyamam ben ona. bu akşam çok üzüldü zaten . bir daha yapmaz biliyorum.Furalım mı ceydoş kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıyamam ben ona. bu akşam çok üzüldü zaten . bir daha yapmaz biliyorum.Furalım mı ceydoş kaptanım
Sagol tatlı kaptanımMagnezyum?
Iyı uykular paşayaSağol Ceylanım şimdi daha iyi uyuttum
bu ne kız sende mi korecisin. ben bilmem belki kızım bilir.Lee seungi-gi min mouse
Valla bugün geçmiş bütün sayfalara bakamadım 15 sayfadan sonrası yok noldu bişey mi var kuzu @Suzan Avcikıyamam ben ona. bu akşam çok üzüldü zaten . bir daha yapmaz biliyorum.
Aaaa aşkolsun kuzu hiç öyle şey olaar mıı harf harf konuşacam yarın sen tek tek 199 sayfa oku diyeKızlar yarın cok konusmayjn nolur kutahyaya gıdecez gunluk aktıf olamıcam lütfennnn aklım kalıyo yaa. Iyı geceler sevıyorum sızı
Hastasıyız dedeeeeeebu ne kız sende mi korecisin. ben bilmem belki kızım bilir.
Canım bide şöyle bir durum var Leslie 1 mil 3 puan leslie 4 mil 4 puan tempolu yürüyüş 2.5 puan ben yürüyüş bandında hızı 5.5 ile yürüyorum. Puanlanın degişmesini istiyorum.Bu sonuçtan sunum rahatlıkla söyleyebilirim ki @istanbulin dun bildirim yapmamasına rağmen birinci çıkıyorsa takim bu hafta spor konusunda yerlerde
Bu hafta bende çok kötüydüm kabul ediyorum spor olarak yeni haftada bu işe el atıcam inşeAllahBu sonuçtan sunum rahatlıkla söyleyebilirim ki @istanbulin dun bildirim yapmamasına rağmen birinci çıkıyorsa takim bu hafta spor konusunda yerlerde
Abla oldugunu içinBen niye boyle harika bi ablayim yaw. Kizkardesim gec saate kadar calistigi icin. 2 saat icinde hem temizlik hem alisveris hem 5 cesit yemek yapiverdim. Anam agladi. Gelsinler bakem
Bana zombilik dustu bacitom olsun zombi vampir kardes sayilir yine deSismaniye zombiş im nerdesin aynı klanda da değiliz bak iyice rakip olduk
Hersey tamam.da 10 bin benim omru hayatimda 2 kere gordugum.bi rakamSevgili zombi klan üyeleri @KumraL_KrakeR @Karpuzuncekirdegi Sismaniye
Günde minimum 2.5 lt su mazeret olmaksızın tüketilmeli.
Aksam menülerinde karbonhidrat minimuma çekilmeli
Gunluk adım minimum 10 bin olmalı. Daha azına ceza keseceğim. Bilginize
Tüm bunlar sizi hedefinize yaklaştıracak en önemli maddeler.
Fatsecret gibi uygulamalardan günlük tükettiğiniz makroları hesaplayıp görün. Görünce sizde kendinize inanamayacaksiniz bu yedigimde karbon ne kadar yüksekmiş diye. Günlük karbon miktarını %30 a cekmeye çalışın.
Kaptanım eliptik i çok övüyorlar ben alsammı diye düşünüyorum?Tam fotosunu ceksene
Bendede vardi
Eliptik alinca elden cikardim
Sonra eliptigide cikardim tabii
Kurt kadınım bu hafta ıstırırımBana zombilik dustu bacitom olsun zombi vampir kardes sayilir yine de
Hersey tamam.da 10 bin benim omru hayatimda 2 kere gordugum.bi rakam
Cezalara doymayacagim sanirim. Bu hafta
Canım benim Temmuz da bir kontrolüm var. Onu bi atlatmak istiyorum.Kizlar
Esas listeye ileride tekrar girmeyi dusunuyor musunuz yoksa free mi devam edeceksiniz? Bana haber verirseniz listemi duzenliyecegim
@AKovser (67.9/) 652.Etapda bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü. HK 60
@asena87 (62.6/) 679.Etapda 60.7 ile izne ayrilan üye geri döndü. HK 55
@AppLesma (68/) 722.Etapda 70.9 kg izne ayrilan üye
@Ceydos (70.7/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
@istanbulin (56.1/) 718. Etapda 55.2 ile izne ayrilan üye geri döndü
@matilda34 (84,5/) 681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
caroline84 (92,3/) 681. Etapda bildirimsiz 87.7 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
Sismaniye (67.8/) 722. Etapda 66.9 ile izne ayrilan üye geri döndü
@_Vera_ (66/) 706. Etapda 66.2 ile izne ayrilan üye geri döndü
@Ozlemlerhayallar (68.3) 65.2 kg ile 710. Etapda izne ayrilan üye geri döndü
Ve haftaya Esas listeye girebilecek kisiler :
@Aytac Ugur ne dusunuyorsun bu konuda?
@Tavsannesi senin hedefin 56 kg . Ve az kalmis. Galiba esas listeye gerek yoktur ?
Mehmedali bey in kadin versiyonusun resmenKurt kadınım bu hafta ıstırırım
Nasıl oldu canımKlann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zati yegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
Süper kaptanım
İnşallah canım bide bu hafta adım yarışıda var.