Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aedenli aedenli tebrikler canım mezun olmadan ayrılma ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Diploman olsun kapı gibi kız :KK68:
Ben de öyle Didim canımmmm gitmiyorum inşllah bu hafta izinimsi bişey olacak kilomu koruyup hafta mezun olurum diye düşünüyorum bakalım🤣
Diploma önemli ağa🤣

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR gecmis olsun. Yara muhtemelen çabuk toparlar. Benim oğlumda çarpıp dudağın üst kısmını baya açtırmıştı. Madecassol vermişti kızarıklık alsın diye bi de hyperinol kullanmıştım iz kalmasın diye
Benim büyük oğlum bundan kötü darbeler aldı alnında kocaman kesik izi kaldı krem sürmedim salak gibi 😒 Bunda da Küçükte olsa İz kalıcak muhtemelen.kremi not edeyim alıp kullanıyım bak aklıma yine almak gelmemişti Teşekkür ederim😘

Benim büyük oğlum bundan kötü darbeler aldı alnında kocaman kesik izi kaldı krem sürmedim salak gibi 😒 Bunda da Küçükte olsa İz kalıcak muhtemelen.kremi not edeyim alıp kullanıyım bak aklıma yine almak gelmemişti Teşekkür ederim😘
Ya kremler çok işe yarıyor bu konuda evde bulundurmaya çalışıyorum bende kendim için de kullanıyorum

Selam kızlar bugün yine hastanelerdeydim gelemedim hiç ama tüm geçmişi okudum:)

Küçük oğlum koşarken betona yapıştı alnı açıldı biraz..kurtlu durmuyor yerinde hiç 🙄ama neyseki tomografisi temiz çıktı şükür.

Yine klan sonuncusu olmuşum bu beni üzdü😵‍💫😵‍💫

Yeni klanımı göremedim nerde paylaşıldı?
Cok gecmis olsun canim yaa :KK43:
@Suzan Avci canim cok gecmis olsun

Selammmm

Kahvalti
Domatrs.biber salatalik roka
Peynir
Zeytin
1 dl ekmek

Oglen
Karpuz

Aksam
Kofte
Salata
Domates çorbası

2.lt su bugun biraz az oldu yatmadan 2.5 yaparim
Cay
1 sade.kahve

19 300 adim 570 puan
100 dk tempolu yürüyüş 250 puan
Toplam 820 puan

@neutral @Tavsannesi

Eki Görüntüle 2873398

Afiyet olsun canim ,adimlarina diycek soz yok😍etiket baskasina gitmis ama ben anladim😅

X