Ben de öyle Didim canımmmm gitmiyorum inşllah bu hafta izinimsi bişey olacak kilomu koruyup hafta mezun olurum diye düşünüyorum bakalımaedenli tebrikler canım mezun olmadan ayrılma ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Diploman olsun kapı gibi kız
Benim büyük oğlum bundan kötü darbeler aldı alnında kocaman kesik izi kaldı krem sürmedim salak gibiKumraL_KrakeR gecmis olsun. Yara muhtemelen çabuk toparlar. Benim oğlumda çarpıp dudağın üst kısmını baya açtırmıştı. Madecassol vermişti kızarıklık alsın diye bi de hyperinol kullanmıştım iz kalmasın diye
Çok vahşi bir karısınız hanımefendiOyy kuzummm
Tam vahsi karilar klani olmusuz
Ya kremler çok işe yarıyor bu konuda evde bulundurmaya çalışıyorum bende kendim için de kullanıyorumBenim büyük oğlum bundan kötü darbeler aldı alnında kocaman kesik izi kaldı krem sürmedim salak gibiBunda da Küçükte olsa İz kalıcak muhtemelen.kremi not edeyim alıp kullanıyım bak aklıma yine almak gelmemişti Teşekkür ederim
Ben baya bulantı yaşadım dün ama geçti şükür oldu yine akşambeni dün akşam üstü vurdu geçti
akşam hc yağlı filtre kahve ve tarçınlı su içtim açlık hissetmedim bir daha
100%ama çok kötü olmuş aklıma geldikçe içim kalkıyor. hemKumraL_KrakeR in bebişi hem yeğenin yeminle nazara geldi takım. A Arrietty_ 4. takım konu başlığğına bir nazar boncuğu oturt kız. bak nazar var çok fena
bu hafta ezip geçeriz diye tahmin ediyorum herkesi.
Yoğurda denedim, sevmedim. Suyla karıştırıyorum canım..Vardır ya ben gittiğim ilk aktarda buldum ama kokusu ağır geldi sütle yaptımYiyemedim bakışıyoruz
CanTorun abla sen suya mı karıştırıyorsun
Cok gecmis olsun canim yaaSelam kızlar bugün yine hastanelerdeydim gelemedim hiç ama tüm geçmişi okudum:)
Küçük oğlum koşarken betona yapıştı alnı açıldı biraz..kurtlu durmuyor yerinde hiçama neyseki tomografisi temiz çıktı şükür.
Yine klan sonuncusu olmuşum bu beni üzdü
Yeni klanımı göremedim nerde paylaşıldı?
Teşekkürleeeer sabah öyle deneyeyim bakalımYoğurda denedim, sevmedim. Suyla karıştırıyorum canım..
Sagol bitanemm
Aktarlarda var tabi ki. Ben sakatlığım yüzünden cikamadigim için internetten sipariş veriyorum.Sindirim sıkıntısi bende de var aslında bulabilir miyim acaba baksam aktarlara
Mezuniyet için son 1 ödevim kaldı ona bakarım ama adım yarışına varım yürüyüşümü sporumu yaparım kaptanım eğer spor için sorduysan
Caliskan kuzumMezuniyet için son 1 ödevim kaldı ona bakarım ama adım yarışına varım yürüyüşümü sporumu yaparım kaptanım eğer spor için sorduysan
Ya ne kullanıyonuz baanada soyleyın sındırım ve boşaltımla olan seylerı benım en buyuk sorunum buVardır ya ben gittiğim ilk aktarda buldum ama kokusu ağır geldi sütle yaptımYiyemedim bakışıyoruz
CanTorun abla sen suya mı karıştırıyorsun
Küçülmezmiydi acaba ameliyat olmadan?Amin inşallah canım
Benim izin kullanma hakkım ne zaman ?
Magnezyum?Ya ne kullanıyonuz baanada soyleyın sındırım ve boşaltımla olan seylerı benım en buyuk sorunum buen son sınamekı içecem ha
Selammmm
Kahvalti
Domatrs.biber salatalik roka
Peynir
Zeytin
1 dl ekmek
Oglen
Karpuz
Aksam
Kofte
Salata
Domates çorbası