Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy kuzummmEki Görüntüle 2873369
Geçmiş olsun dilekleriniz için Teşekkür ederim Ellerinizden öperim teyzelerim
Tam vahsi karilar klani olmusuzKurt Kadınlarım
bu hafta menülerinizi saat 24:00 olmadan paylaşmanızı, menülerinizde yok gerçi ama uyarımı yapayım karbonhidrattan uzak durmanızı , suyu 2,5 lt üstü tüketmenizi ve spor yapmaya özen göstermenizi istiyorum. zafer hepimizin olsun.
@Suzan Avci
Lusi
Dikmeye gerek duymadı ama kremde yazmadı evde bepantholum var sürerim hemenAyy canim pansumanin alti acik mi
Boyle carpalar icin bepanthol iyi geliyor kardesim gozunu tam vurmustu kapiya sabaha kadar 2ser saatte surerek kapnmasini engelleyebilmistik belki isinize yarar ,acik yaraya ne kullanilir acaba benimde aklim cikiyo dustukleri zaman
Anladım free kalayım benYani, Sporsuz olmaz
Esas liste obur takimlar ile yarisma olan liste.
Enee 3 kişimiyiz sadece
Oldu olmaz mı bi de dövseydin daha acıklayıcı olurduHayır canım değil
Esas liste cuma yarışma sonuç listelerine girmen demek
Sorumluluk demek
Artı gelemezsin 2 ay izin kullanamazsn bildirim yapmazsan yandın
Daha bir çok şey başına gelebilir
Ama en güzeli de o listede adın olduğu için istesende sağlıksız beslenemiyorsun kursağında kalıyor
Açıklayıcı oldu mu
Geçmiş olsun canımGeçti şükür kaptanım sağol
ama çok kötü olmuş aklıma geldikçe içim kalkıyor. hem KumraL_KrakeR in bebişi hem yeğenin yeminle nazara geldi takım. A Arrietty_ 4. takım konu başlığğına bir nazar boncuğu oturt kız. bak nazar var çok fenaSipam cok iyi sukurr morali yerindee
bu hafta ezip geçeriz diye tahmin ediyorum herkesi.Oyy kuzummm
Tam vahsi karilar klani olmusuz
Dikmeye gerek duymadı ama kremde yazmadı evde bepantholum var sürerim hemen
kantaron yağı yara izi kalmaz sıkça sür. anlımı yarmıştım ben 2016 yılında saçma sapan bir şekilde önce hemen acık yaranın uçlarını bantla sıkıca birleştirdim ertesi gün açıp kantorona başladım. incecik bir iz kaldı anlımda o kadar.Dikmeye gerek duymadı ama kremde yazmadı evde bepantholum var sürerim hemen
Çok yoğun bir gündü bu nedenle yeni girebildim kaptanım ben A Arrietty_ kaptanımın klanında olmak istiyorum vampirellalar eğer uygunsa
Teşekkürler kaptanımmmmaedenli tebrikler Kuzu
Kaptanım ben bir hafta daha free olmak istiyorum haftaya esas listeye girmek istiyorum şu 66yı bir hakkıyla kırayım da takımı etkilemiyimKizlar
Esas listeye ileride tekrar girmeyi dusunuyor musunuz yoksa free mi devam edeceksiniz? Bana haber verirseniz listemi duzenliyecegim
@AKovser (67.9/) 652.Etapda bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü. HK 60
@asena87 (62.6/) 679.Etapda 60.7 ile izne ayrilan üye geri döndü. HK 55
@AppLesma (68/) 722.Etapda 70.9 kg izne ayrilan üye
@Ceydos (70.7/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
@istanbulin (56.1/) 718. Etapda 55.2 ile izne ayrilan üye geri döndü
@matilda34 (84,5/) 681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
@caroline84 (92,3/) 681. Etapda bildirimsiz 87.7 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
Sismaniye (67.8/) 722. Etapda 66.9 ile izne ayrilan üye geri döndü
@_Vera_ (66/) 706. Etapda 66.2 ile izne ayrilan üye geri döndü
@Ozlemlerhayallar (68.3) 65.2 kg ile 710. Etapda izne ayrilan üye geri döndü
Ve haftaya Esas listeye girebilecek kisiler :
@Aytac Ugur ne dusunuyorsun bu konuda?
tavsannesi senin hedefin 56 kg . Ve az kalmis. Galiba esas listeye gerek yoktur ?
Tel cebimden cikmicak anlasilanAhey ahey
Vardır ya ben gittiğim ilk aktarda buldum ama kokusu ağır geldi sütle yaptım Yiyemedim bakışıyoruzSindirim sıkıntısi bende de var aslında bulabilir miyim acaba baksam aktarlara
Geçmiş olsun canım yaa kıyamamSipam cok iyi sukurr morali yerindee