Kişisel alanına saygın varsa zaten sorunda yokturOnu geline ve damada sormak lazım...
Ama herkesin kişisel alanına ve kurdukları yeni ailenin mahremiyetine çok dikkat ederim.
Benim de 2 yumurtam kaldi aksama ama hiic canim istemiyor..ama yiyeceğim son yumurta ogunumuve en az 3 4 gun belki 1 hafta yumurta yemeyecegim
bugün yeşilçayla geçiriyorum günü. yarın yeniden yumurta yapacağım. belkide bundan sonra birgün yeşil birgün yumurta ile yaşarım. başka bişey yemem hayatım boyunca. aysunayy benden daha ince çünkü.Bende hic ac degilim
Bugun wc e cikmadigim icin cok mutluyumaksam demir hapi aldim ondan belki
Pek birsey yemedim ama
Sabah 1 cirpilmis yumurta, 1 dilim kasar
Ögle Yarim kase yumurta pudding. 1 yumurta ediyor yarisi20 Gr da mascarpone, 20gr tereyag desem
Aksama 4 yumurta yemeliyim. Gel gör ki hic ac degilimCEYDOS sen nasil yapacaksin aksam yumurtalari?
Herhal anca yumurta kapama yaparsam yerim 4 yumurta yi .4 de cok besimdi pudding in yarisini yersem 3 ile kurtaririm aksami
Agirlik calismam lazim birde. Sonra bacagim sisko derim
Senın ilahi denecek bıseyın olduguna ınanmamBen de kaynanayim, bana da ilahi...
ailemin oturduğu evi gezmek için gittiğimizde ben küçüğüm tabi. arabada kalmışım arka kapı açık kuçağımda devasa bir çikolata. komşular anlatıyor sonradan. annemler evi gezip gelene kadar ben o çikolatayı bitirip. yenisine başlamışım.Sen ye ben seni izlerimm
haha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana
Ögle pudding oncesi eksideydimBenim de 2 yumurtam kaldi aksama ama hiic canim istemiyor..ama yiyeceğim son yumurta ogunumuve en az 3 4 gun belki 1 hafta yumurta yemeyecegim
Al bı ılahı dahahaha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana
Ya harika o zamanAslinda bitti gecen cuma
Eve gelince bakayim emin olmak icin
Benim de eşimin içine kaynana kaçmış gibi.Al bı ılahı dahaille begenmeyecek
Benımkıde derdı boyle seyler kılo vermıssın kara sarı olmussun cırkınlesmıssın derdı ama genelde begenır benıetli gelın sevıyor zaar. Bırde hep oğlumu overdı. Köyde evlenmek isteyenı cokmuş falan. Sizin koydekıler cırkın normaldır derdım bozulurdu
Bence öyle açlık yapacaksan öğle saatlerinde ye ben genelde 3 gibi yerim öyle durumlarda omad yaparım sağlam yerim ama tikabasa ve kesinlikle etsabah kahvaltıdan sonra 24 saatlik açlığa başladım
şu anda midem gurulduyor
keşke öğlen yemek yiyip tek öğünde bıraksaydım
normalde acıkmam bu kadar
günde iki öğün yaparım zaten
niye böyle oldum psikolojik mi(
Çok az yemişsin ya1 haşlanmış yumurta, 3-4 biber, 1 dlm peynir, 1 dl ekmek yedim
filtre kahve hc yağ bulamam iş yerinde
evde yapabilirim ancak
bu resmen benim babamBenim de eşimin içine kaynana kaçmış gibi.Ama asla gelinin veya damadın yanında veya çocuklarımızın yanında demez.
Fotoğraflarına bakar bakar, kesinlikle oğlum gelinden albenili. Damat da kizimin yanında sönük kalıyor der...
Ben de kirpi ve yavrusu der gülerim.
hayır yarını say 1. gün gene beraber başlamış olalım.Ögle pudding oncesi eksideydim
Ben 5 gun diye niyetlendim bakalim
Bugunu bastan 1. Gün diye saydim
listelere hemen geçirdim seni yavrum. tekrar hoşgeldin.aysunayy 60 ları görürüz inşallah coook güzel vermişsin ben kesin aldım sabah tartılıp tekrardan başlıcam inşallah
Ahhaha. Oğlunuda begenıyor gelınınıde toz kondurmuyor desene. Sizde ıkısındende var ha maşallah. Ben sadece gelın kaynanası olcam yaBenim de eşimin içine kaynana kaçmış gibi.Ama asla gelinin veya damadın yanında veya çocuklarımızın yanında demez.
Fotoğraflarına bakar bakar, kesinlikle oğlum gelinden albenili. Damat da kizimin yanında sönük kalıyor der...
Ben de kirpi ve yavrusu der gülerim.