Tmm linc edilmeden once tmm hepiniz yollayin. Sizede yollim
Artık çok geçTmm linc edilmeden once tmm hepiniz yollayin. Sizede yollim
Tek ona yolla senTmm linc edilmeden once tmm hepiniz yollayin. Sizede yollim
gönlü zengin arkadaşım benim. ben oraya gelsem beraber gömsek çikolataları daha güzel olur.
Git git biz rahatsız etmeyelimgönlü zengin arkadaşım benim. ben oraya gelsem beraber gömsek çikolataları daha güzel olur.
toplanıp gidelim. benim arabaya atlarız. 3200 km imiş. günlük 1200 km gidebiliyorum. 3 günde oradayız. vize var mı oraya? vize yokmuşGit git biz rahatsız etmeyelim
Okeyto anlaştıkgünde 3 tur yapacağım.100x 100 x100 şeklinde olsun istiyorum. yani bir gittin geldin 1 olacak
Bak yaaa nasıl da gönlümü aldın çıkıp çıkıp gidelimtoplanıp gidelim. benim arabaya atlarız. 3200 km imiş. günlük 1200 km gidebiliyorum. 3 günde oradayız. vize var mı oraya? vize yokmuş
ne diye gözlerini pörtlettin yaparsın ya sayı çok az.Okeyto anlaştık
gidelim kız belki ecnebi koca buluruz sanaBak yaaa nasıl da gönlümü aldın çıkıp çıkıp gidelim
Evet başladım bile belki fazla bile yaparımne diye gözlerini pörtlettin yaparsın ya sayı çok az.
gidelim kız belki ecnebi koca buluruz sana
sabah kahvaltıdan sonra 24 saatlik açlığa başladım
şu anda midem gurulduyor
keşke öğlen yemek yiyip tek öğünde bıraksaydım
normalde acıkmam bu kadar
günde iki öğün yaparım zaten
niye böyle oldum psikolojik mi(
Tamam lan taşım en taş benım enn taşMütevazı olma la taşsın işte
Ahhahahaha cok guldum yaa ılahı kaynanalarH3RA_ kayınvalidene çok güldüm.
Benim k.validem 86 yaşında, seninkinden bir level üstte.
Eşime ne Güzel olmuşsun dedi, bana döndü ama sen aşırı kilo almışsın dedi. O zaman 25 kg falan vermiştim.
Haklısın dedim ben de...
Tek öğünü neden sabah yaptın kız. Ayy zor tek oğün ama saat 14:00 gıbı yapsaydın daha eahat gecerdi bencesabah kahvaltıdan sonra 24 saatlik açlığa başladım
şu anda midem gurulduyor
keşke öğlen yemek yiyip tek öğünde bıraksaydım
normalde acıkmam bu kadar
günde iki öğün yaparım zaten
niye böyle oldum psikolojik mi(
Vur masaya yumruğunu benim olduğum yerde başka taş olamaz uleyyynn deTamam lan taşım en taş benım enn taş
1 haşlanmış yumurta, 3-4 biber, 1 dlm peynir, 1 dl ekmek yedimne yedin canim? tek ogun yapacaksan bol bol protein yag tuketmen lazim acikmamak icin,
hc yagi ile kahve icebilirsin su anda.