Yok zatenVur masaya yumruğunu benim olduğum yerde başka taş olamaz uleyyynn de
Ben de kaynanayim, bana da ilahi...Tamam lan taşım en taş benım enn taş
Ahhahahaha cok guldum yaa ılahı kaynanalar
1 haşlanmış yumurta, 3-4 biber, 1 dlm peynir, 1 dl ekmek yedim
filtre kahve hc yağ bulamam iş yerinde
evde yapabilirim ancak
Yzmadıgın için ne yedin bilemiyoruz böyle yarış olmaz agabence az yemissin tum gun tok tutmaz bunlar seni,
ama zaten az yiyorsun kahvaltida, psikolojiktir diyelim o yuzden.
biraz dinlen, yorma kendini, aclik duygusu gecer bir sure sonra. enerjin de yerine gelir.
ben dun aksam yemegi yedim, bugun bir sey yemedim, ac degilim.
aksam gomdum tabi ama
Hergün yapsam keske. Belki ozaman Cirpi gibi olur15 km bisiklere rağmen mi
o kadar yolu gidip gelince bile incelmiştir bence
Aynen :))For example
Okey baby, iciniz rahatlayack iseama yanlis olctugune kanaat getirdik de rahatladik
Ouwww hadi bakimBende de ve twister el değmemiş duruyor. Kaç dk ile başlayacaksın ben de başlayam çelınç gibi yaparuk ekşınlı olur
dur geçer belki birazdanbence az yemissin tum gun tok tutmaz bunlar seni,
biraz dinlen, yorma kendini, aclik duygusu gecer bir sure sonra. enerjin de yerine gelir.
aksam gomdum tabi ama
Sadece basenlerin göze çarpıyor canım. Bölgesel incelme konusunda Ergin Kirbac Hoca'yi mutlaka dinle derim.Sabah mezureyi oglum kopartti olculemoyorum ,cok. Heveslenmistim taze fotoğrafla yorum yapin hadi neremi daha cok inceltmeliyim basen? gobek? Ikisi birden erise keskeEki Görüntüle 2872430 Eki Görüntüle 2872430
göbek yok zatenSabah mezureyi oglum kopartti olculemoyorum ,cok. Heveslenmistim taze fotoğrafla yorum yapin hadi neremi daha cok inceltmeliyim basen? gobek? Ikisi birden erise keskeEki Görüntüle 2872430 Eki Görüntüle 2872430
Pantolon ya da tayt olsa daha cok yorum yapabilirdik..ama bence kalça ve basen gibi gorunuyorSabah mezureyi oglum kopartti olculemoyorum ,cok. Heveslenmistim taze fotoğrafla yorum yapin hadi neremi daha cok inceltmeliyim basen? gobek? Ikisi birden erise keskeEki Görüntüle 2872430 Eki Görüntüle 2872430
sen pammık kv lerdensinBen de kaynanayim, bana da ilahi...
Bende hic ac degilimbence az yemissin tum gun tok tutmaz bunlar seni,
aksam gomdum tabi ama
Ehujehe 500 yaptım kaç puan bi bakiim hele iyi puanı varsa daha çok bile yaparım sonra gelsin ince gel gitsin minnoş göbekHergün yapsam keske. Belki ozaman Cirpi gibi olur
Aynen :))
Okey baby, iciniz rahatlayack ise
Ouwww hadi bakim
Bak bakim. Puani yoksa hemmen eklerizEhujehe 500 yaptım kaç puan bi bakiim hele iyi puanı varsa daha çok bile yaparım sonra gelsin ince gel gitsin minnoş göbek
Onu geline ve damada sormak lazım...sen pammık kv lerdensin
Benim de 2 yumurtam kaldi aksama ama hiic canim istemiyor..ama yiyeceğim son yumurta ogunumuBende hic ac degilim
Bugun wc e cikmadigim icin cok mutluyumaksam demir hapi aldim ondan belki
Pek birsey yemedim ama
Sabah 1 cirpilmis yumurta, 1 dilim kasar
Ögle Yarim kase yumurta pudding. 1 yumurta ediyor yarisi20 Gr da mascarpone, 20gr tereyag desem
Aksama 4 yumurta yemeliyim. Gel gör ki hic ac degilimCEYDOS sen nasil yapacaksin aksam yumurtalari?
Herhal anca yumurta kapama yaparsam yerim 4 yumurta yi .4 de cok besimdi pudding in yarisini yersem 3 ile kurtaririm aksami
Agirlik calismam lazim birde. Sonra bacagim sisko derim
Sen ye ben seni izlerimmgönlü zengin arkadaşım benim. ben oraya gelsem beraber gömsek çikolataları daha güzel olur.
Twister yazmıyor bölgesel olarak mı geçiyorBak bakim. Puani yoksa hemmen ekleriz
Sadece basenlerin göze çarpıyor canım. Bölgesel incelme konusunda Ergin Kirbac Hoca'yi mutlaka dinle derim.
Uzun zmaandir kral carbolari yemiyorumki ,yesem nasilda firlar hemengöbek yok zaten
basenlere yönel bence
Pantolon ya da tayt olsa daha cok yorum yapabilirdik..ama bence kalça ve basen gibi gorunuyor