Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim de eşimin içine kaynana kaçmış gibi.😁 Ama asla gelinin veya damadın yanında veya çocuklarımızın yanında demez.
Fotoğraflarına bakar bakar, kesinlikle oğlum gelinden albenili. Damat da kizimin yanında sönük kalıyor der...😂
Ben de kirpi ve yavrusu der gülerim. 😂😂
Haa bu arada torun da ya anasına, ya dayısına benziyordur. Anası kadar zeki ve dayısı kadar efendidir. 😂😂

Haa bu arada torun da ya anasına, ya dayısına benziyordur. Anası kadar zeki ve dayısı kadar efendidir. 😂😂
Ay cok komik 😂😂
Oglum oldu, halalari soyle derdi, hala der 😂😂 eee erkek hala ya benzer
Sonra kiz oldu. Bu sefer ee kiz hala ya benzer
Hic anaya benzeten yok 😂

haha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana :KK70:
Allahım ya 😂😂😂otobüs durağında kahkaha attım 🤣🤣kıskanç kaynana

haha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana :KK70:
Ay ne fena senin kaynana 😱

hemde ne fena
eskiden yerdim kendimi niye böyle bana karşı diye
şimdi hiç takmıyorum
sevmiyor demek ki sevmek zorunda da değil
aynı şey benim içinde geçerli
Bunlar gerçekten gulunup geçilecek ve için için eglenilecek şeyler.
Eşimin annesi beni sever, hissederim. Ama oğlunu daha çok sevdiğini fırsat buldukça hatırlatır. Canları sağolsun, Allah elden ayaktan düşürmesin. Çok amin...🤲

aysunayy aysunayy 60 ları görürüz inşallah coook güzel vermişsin ben kesin aldım sabah tartılıp tekrardan başlıcam inşallah 😏
Canimm hosgeldin 🤩🤩
Iyi olmana çok sevindim..benim de 2 3 günüm kaldı adetime gidecegim inşallah 69 u ucundan göreydim.. verirsin senn cok guzel yuruyus ve spor yapiyorsun

Bunlar gerçekten gulunup geçilecek ve için için eglenilecek şeyler.
Eşimin annesi beni sever, hissederim. Ama oğlunu daha çok sevdiğini fırsat buldukça hatırlatır. Canları sağolsun, Allah elden ayaktan düşürmesin. Çok amin...🤲
Amin :dua:
hele benim elime hiç düşürmesin, kötülük yapacağımdan değil ama seve isteye bakamam geçmişi hatırladıkça büyük yük gelir bana.
geçmişte iftira, hakaret, oyun dolanda gördüm sevmemenin sebebi tamamen bunlar
şimdiki zamanda ben eskisi gibi sabırlı davranmayınca geri adım atmak zorunda kaldı
tek yapabildiği dün akşamki kadar
bende gülüp geçiyorum bu kadarına

Canimm hosgeldin 🤩🤩
Iyi olmana çok sevindim..benim de 2 3 günüm kaldı adetime gidecegim inşallah 69 u ucundan göreydim.. verirsin senn cok guzel yuruyus ve spor yapiyorsun
Inşallah canım benim yarın başlıyorum inşallah 2 ayim var transfere kadar insallah bende 60 ları görürsem coooook mutlu olurum 😍😍😍😍

magickk magickk canim simdi 14. Takimda 61.4 kilo ile izne ayrilmissin. Genel kural su sekilde. Izin donusu ya ayni kilo veya altinda isen izin cikisi kilonun ozaman hemen listeye girebiliyorsun.
Veya 5% + da isen.
Bu durumda sen 64, 47 (evet 47side var 😂) isen yarin ozmn direk giris yapabiliyorsun.

Yani Kisaca
61.4 veya alti isen esas listeye girebiliyorsun
64,47 isen listeye girebiliyorsun

X