yarına kadar :)) tartı hazırlığı için yaptım...Kaç gün bu şekilde yapacaksın ben 3 gün yapicam bakalım geçen ay 5 gün yapmıştım
Kocadan değil yaw öncelik bebe bebe
evet geçersiz. harikasın . yandım kavruldum işleri bitireceğim diye motor taktım kendime. ama daha bitmediIcim disin yimirta olacak
Iste 2 gun yumurta yapacagim ozmn :))
Sorun degil yapalim. Yarin 1 olsun. Bugun gecersiz
Senin adına çok kızdım kayınvalidene sonuçta evladıyla evlisin ve ona biyerde bakıyorsun ne isterler bu gelinlerden anlamam. Rabbim gerçekten muhtaç etmesin bu kadar şey yaşadıktan sonra insanın içinden gelmez bakmakAmin
hele benim elime hiç düşürmesin, kötülük yapacağımdan değil ama seve isteye bakamam geçmişi hatırladıkça büyük yük gelir bana.
geçmişte iftira, hakaret, oyun dolanda gördüm sevmemenin sebebi tamamen bunlar
şimdiki zamanda ben eskisi gibi sabırlı davranmayınca geri adım atmak zorunda kaldı
tek yapabildiği dün akşamki kadar
bende gülüp geçiyorum bu kadarına
O yaş ve daha önceki Kaynanalarin büyük bir kismi kız çocuğu iken iteklendi. Evlendi kadın oldu, doğurdu ana oldu kocadan değer görmedi. Kaynana olunca statü atladı. Mazlumken zalim oldu. Maalesef olayın özeti bu...Senin adına çok kızdım kayınvalidene sonuçta evladıyla evlisin ve ona biyerde bakıyorsun ne isterler bu gelinlerden anlamam. Rabbim gerçekten muhtaç etmesin bu kadar şey yaşadıktan sonra insanın içinden gelmez bakmak
Değildir o bebeğim kedidir kediAyy ben korkumdan tartilamiyorum . Sanki sis gibiyim
Değildir kaptanımay hatırladım
A Arrietty_ de uyumamış şansıma
kilom durdu sinir ediyor beni bir şey yapmam lazım
şu yeşilçay süt detoksuna başlayayım diyorum
nette baktım sütün içine yeşil çay, toz zencefil ve toz tarçın atıp demliyor. Sabah akşam iki öğün yemek yiyin. Yemeklerden önce ve öğlen ara öğün olarak bu karışımı bir bardak için diyor
Kür bu haliyle doğru mudur
Aynen öyle kaptanım sana gelen bana gelsin dedik daha ne yapalımay gördüm gözüme takıldı
ishal olmuşsun ne güzel
kıskandım seni
takımca manyak olduk ishal olanı tebrik etcez neredeyse
Denicem tatlım sağolasınÇok şey koymussun ondan olabiliryulaf süt kakao 1 ezilmiş muz 1 tk keçiboynuzu özü ile pişirip uztune 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ile deneyebilirsin birde başka versiyon olarak kakao yerine türk kahvesi koyarak deneyebilirsin oda güzel oluyor
Şaka yapıyorum bebeğim Rabbim evlatlamızın eksikliğini göstermesinOnu bulamayanda var deme öyle kız uslanır illa ki
Yaşasın girikoğullaaarıııııCEYDOS
Hahahha patentini al bari
Kaç oldun bebiş 18 ? 19?
Geçmiş olsun canım
Amin kaptanımAsi Matmazel Nice sağlıklı fit yılların olsun.
EriiiyyyooooooootrruuuuuuuummmmmGünaydın kızlaaarrr eriyorum anlıyor musunuz günden güne eriyorum
bugün 59.6 çıktım. Yıllaaar sonra ellili takamları yeniden gördümesmeriiim sana geldim hatta geçebilirim ona göre
Amiiinnnn kuşum Amiiinnnn ye bebişim istediğini yiyebilirsin atış serbestAsi Matmazel yeni yasin hayirli guzel gecsin,
istedigin evden daha guzelini bu yil alip, tasinirken yaninda sadece s bedenlerini gotur
yarin kutlayalim, bugun malum persembe,
senin icin cikolu dondurma yiyeyim mi yarin, ister misin
Aminn ablacım hep birlikteGünaydın kizlar.
Sağlık ve huzurla bu aksama da erme duasıyla...
Asi Matmazel doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle daha nicelerini göresin canım...
Challengelerde biraz degisikligi ne dersiniz kizlar
CUMARTESI hala ip /jj + Karin videosu
Allblanc TV | 올블랑TV on Instagram: "It was dripping sweat after only 1min💦 Tag your friends 🔥🔥 & check our Tiktok🎵 Full ver. ⬇️ Tiktok: allblanctv #absworkout #standingabs #allblancchallenge"
3,471 likes, 20 comments - allblanctv on June 4, 2021: "It was dripping sweat after only 1min💦 Tag your friends 🔥🔥 & check our Tiktok🎵 Full ver. ⬇️ Tiktok: allblanctv #absworkout #standingabs #allblancchallenge".www.instagram.com
Pazartesi adim /leslie Challenge
Carsamba : Zumba + kol videosu
allblanctv on Instagram: Lean ArmsFull ver Tiktok: allblanctv Tag your friends and workout together #armsworkout #learnontiktok #allblancchallenge
Bana da her gören soruyor yemiyorum diyorum spor yapıyorum diyorum aaa hiç bişey kullanmadı mı diyo yahu boğazı tutsan zaten vericennDün bir arkadaşımla görüntülü konuştuk. Kilo vermenin sırrını sordu.
Boğazını tutup, mümkün olduğu kadar hareketli olacaksın dedim.
Off çok zor dedi...
Ne gibi bir sır veya mucize olabilir, ne umuluyor?
Burda bile öyle...
Menüler ya cooook düşük kalorili veya dengesiz.
Hareket ya cooook aşırı yapılıyor veya yok.
Neden bizim ortamiz yok ki?
Ben daha tartılmadım tartıya göre protein atak ya da süper yımırta diyeti düşünüyorum
Ama nette yımırta diyetine ilişkin zilyon çeşitlilikte liste var deyin bakalım sizin mucizevi liste hangisidir bre zalımlar
O dediğini ben yıllar yıllar yaptım hiç Bi faydasını görmedim en sonunda karar verir uzun vadeli ve tabii sürdürülebilir beslenme şeklini öğrendim sonuçGayet söylüyorlar canım. Araştırıp, okuyacağız. Farklı görüşleri harmanlayacagiz, kendi imbigimizden suzecegiz.
Kisa vade, uzun vade değerlendirmesi yapacağız.
Ama yok. Acelemiz var, bir hafta sonra falanca pantolona sigmamiz, o çok begendigimiz bikiniyi giymemiz lazım...
Didin didinKiz dun dinlendimyetmiii mii
Hava cok guzel
Saati sarj edip test olmaya gidecegim, sonra bisiklet ile centrum a incemgeri Eve gel sonra Git okuldan oglani al derken
Centrum a Git gel 15 km, didim mi
Kasli ve sevmiyorumcok da ince degiller
Ben 58 ile siskoyum haleb
10kilo vermeliyim daha
Ayy nispet yapar gibi olmasın ama bende bir bel oyuntusu var akıllara zararEski haline göre baya bi değişim var aslında. Ust bölgen gayet güzel fit duruyor benimki öyle değil bel oyuntusu tam yok lanet olsun kalın bele
Bacaklarında baya toparlamış. Devam dimi spora
Bence artık korumaya geçLpg ıle bolgsel ıncelen cok var. Bende karın bolgesı ıcın arastrmıstım dugunden sonra düşüncem.
bıde bugun elbısemı teslım aldım artık kılo alıp vermesem ıyı olur.giyeım baya ınce duruyorum sankı artık ben korumaya mı gecsem sadece sıkılasma agırlıklı mı gtsem bılemedım. 38 beden abıye daraltıldı
lpg deyince aklıma gazla çalışan arabalar geliyor sadece
o ne kuzum
bence dümdüz 36 yı gör öyle geç korumaya
atsana sende fotii
Herkes farklı söylüyor en güzeli deneyimleyip öğrenmekKizlar su domates konusu şaibeli.
Ben 8 yıl dövüş sporlarıyla uğraştım. Musabakalar ozellikle regl öncesine gelirse bizim antrenörlerimiz tuzsuz domates yememizi veya tuzsuz domates rendesi veya suyu icmemizi isterlerdi.
Mantıken bakınca domatesin büyük bir kısmı su. İçeriği yüksek oranda su içeren her türlü besin, ödem atmaya faydalıdır denir. Neye dayanarak ödem yaptığı söylenmiş ki?
Özel durumlar elbette farklı olabilir.
Ben kavanoz kavanoz ev yapımı domates suyu içerim, eşim de içer, çocuklarım da icer. Üstelik oğlum ve damadım da sporla mesgul. Hiç birimiz böyle bir sorunla karşılaşmadık.
Biz mi yanlış yonlendirildik ki...
Şahanesin beyybeeee
Eki Görüntüle 2872342
kız daha nasıl ispatlıyım
ama düşündümde bel 67 bacağın teki 57
belim kadar bacağım var diye üzüleyimmi
bacağım kadar belim var diye sevineyimmi bilemedim
İlk dikkatimi çeken köprücük kemilikleri zaafım varr arkadaş orayao bile benden ince benimki 99 boyumda 168 cm.
hasedimden 48 kiloya düşeceğim. böyle bütün kemiklerim çıkacak afrikalı gibi. neden derlerse aysun yüzünden diyeceğim.
Eki Görüntüle 2872363
Selam kızlar bugün hastane işleriyle meşkuldum myom sadece 1 cm küçülmüş temmuzda ameliyat olcam inşallah
Ee siz napıyorsunuz bakim.Yarın tartı günü bugün artılarımın hepsini vermiştim yarın da 200 gramda olsa verirsem amenna
Havan batsınAhahah pazar gunlerınyıyorum sadece artık cok kızdı bana zeynep yasak koydu bıraktım
Laz presso ne ya
Taşlık kadar olmasada ıyıyız be gülümşükür bu hallerımıze
Mütevazı olma la taşsın işte
Hiççççben pazartesi bundan arti gelmissem demek, kaslanmissam demek ondan yaniiiiii
Ya He heeesabah kaç farkla yenilecen de bakayım
Allahım ne sevap işledim de bukadar anlayışlı arkadaşlar nasip ettin banayani napayim cok asiri kasli isem yani, benim mi sucum sorarim sizlere
napayim asiri sportif fit bir insansam yani, neden boyle davraniyorsunuz bana
Heyttt beeeeHahahha yenilgiyi kabul etmenin yolunu yapıyorsun, bu da bi taktikama dilimden kurtulamazsınnnn yağ kas yüzdelerimizi de koyalım mı ortaya
Ha ayy tamam tamam bi an korktum okuduğumu bile anlayamamisim
ahhh canım benim
kıskanıyossss ya seni ondandır
şu baklavalarının fotisini atda görelim
çatır çatır çatlayalım orta yerimizden
Ahhh bukadar anlayış bize fazla bebişimmmkiyamam ki size,
atcam uzulceksiniz, kahrolcaksiniz diye,
yok yok yapamam,
arkadasiz surada neticede, kahvenizi icmisligim var, kirk yillik hatriniz var bundan sonra
Ooo kafkada söylenmezsen boydan kaybediyon o ne olacak
Oooooo bu hiç söylenmezzzKaç senin boyun bebişim 1,75 misin
1.57 yim ama dev aynam var
Ahchshhcjd ben niye kaybediyorum la o zaman
Olabilir mümkündüraedenli ben bir ara kendisiyle yarışayım dedim
aynı kilodaydık
hatun beni geçmek için iki gün aç yaşadı
sinsi sinsi su oruçları yaptı
çok bulaşma bence
yarın 50 kg bile çıkabilir
Hasetlendigini saklayamamisherkes 12kilo verip cokebilse keskee ne emekler bar o 12kiloda
H3RA_ kayınvalidene çok güldüm.
Benim k.validem 86 yaşında, seninkinden bir level üstte.
Eşime ne Güzel olmuşsun dedi, bana döndü ama sen aşırı kilo almışsın dedi. O zaman 25 kg falan vermiştim.
Haklısın dedim ben de...
Git git biz rahatsız etmeyelim
bak o zaman kesin gelirim
İşte gerçek yüzü görüyorsunuzTamam lan taşım en taş benım enn taş
Ahhahahaha cok guldum yaa ılahı kaynanalar
VaaayyyyYok zaten
İyi demişsin aferimmAl bı ılahı dahaille begenmeyecek
Benımkıde derdı boyle seyler kılo vermıssın kara sarı olmussun cırkınlesmıssın derdı ama genelde begenır benıetli gelın sevıyor zaar. Bırde hep oğlumu overdı. Köyde evlenmek isteyenı cokmuş falan. Sizin koydekıler cırkın normaldır derdım bozulurdu
Ahh aaa tam benim kafa enişte beyBenim de eşimin içine kaynana kaçmış gibi.Ama asla gelinin veya damadın yanında veya çocuklarımızın yanında demez.
Fotoğraflarına bakar bakar, kesinlikle oğlum gelinden albenili. Damat da kizimin yanında sönük kalıyor der...
Ben de kirpi ve yavrusu der gülerim.
Doğru valla sanki kendileri doğurmuşAy cok komik
Oglum oldu, halalari soyle derdi, hala dereee erkek hala ya benzer
Sonra kiz oldu. Bu sefer ee kiz hala ya benzer
Hic anaya benzeten yok
Ya ne konuşmuşsunuz alti ustu bi markete gittim
Yavvv hee heee sen dua et Oz amn gökten zembille insin yavrucakKocadan değil yaw öncelik bebe bebe
Yapmıs manyaaakDeğildir o bebeğim kedidir kedi
Değildir kaptanım
Aynen öyle kaptanım sana gelen bana gelsin dedik daha ne yapalım
Denicem tatlım sağolasın
Şaka yapıyorum bebeğim Rabbim evlatlamızın eksikliğini göstermesin18den gün aldım bebeğim
Amin kaptanım
Eriiiyyyooooooootrruuuuuuuummmmmkız gaz verme esmeriiim e bu sefer hiç bişey yemeyecek
Amiiinnnn kuşum Amiiinnnn ye bebişim istediğini yiyebilirsin atış serbest
Aminn ablacım hep birlikte
Bana da her gören soruyor yemiyorum diyorum spor yapıyorum diyorum aaa hiç bişey kullanmadı mı diyo yahu boğazı tutsan zaten vericenn
O dediğini ben yıllar yıllar yaptım hiç Bi faydasını görmedim en sonunda karar verir uzun vadeli ve tabii sürdürülebilir beslenme şeklini öğrendim sonuç
Didin didin
Biz netarafa ölüyoruz
Ayy nispet yapar gibi olmasın ama bende bir bel oyuntusu var akıllara zarar
Bence artık korumaya geç
Herkes farklı söylüyor en güzeli deneyimleyip öğrenmek
Sağol canım
Şahanesin beyybeeee
Sen en iyisi sevinnnn
İlk dikkatimi çeken köprücük kemilikleri zaafım varr arkadaş oraya
Havan batsın
Hiçççç
Allahım ne sevap işledim de bukadar anlayışlı arkadaşlar nasip ettin bana
Heyttt beeee
Delüüü
Ahhh bukadar anlayış bize fazla bebişimmm
Ooo kafkada söylenmez
Oooooo bu hiç söylenmezzz
Olabilir mümkündür
Koşş koşş
İşte gerçek yüzü görüyorsunuz
Vaaayyyy
İyi demişsin aferimm
Ahh aaa tam benim kafa enişte bey
Doğru valla sanki kendileri doğurmuş
Yavvv hee heee sen dua et Oz amn gökten zembille insin yavrucak
Oooowwe en sevdiğim yaştasınŞaka yapıyorum bebeğim Rabbim evlatlamızın eksikliğini göstermesin18den gün aldım bebeğim
Meryem ana olcam benYavvv hee heee sen dua et Oz amn gökten zembille insin yavrucak
Üşenmedim saydım tam 50 tane alıntılanmış manyakDeğildir o bebeğim kedidir kedi
Değildir kaptanım
Denicem tatlım sağolasın
Şaka yapıyorum bebeğim Rabbim evlatlamızın eksikliğini göstermesin18den gün aldım bebeğim
Amin kaptanım
Eriiiyyyooooooootrruuuuuuuummmmmkız gaz verme esmeriiim e bu sefer hiç bişey yemeyecek
Bana da her gören soruyor yemiyorum diyorum spor yapıyorum diyorum aaa hiç bişey kullanmadı mı diyo yahu boğazı tutsan zaten vericenn
O dediğini ben yıllar yıllar yaptım hiç Bi faydasını görmedim en sonunda karar verir uzun vadeli ve tabii sürdürülebilir beslenme şeklini öğrendim sonuç
Didin didin
Biz netarafa ölüyoruz
Bence artık korumaya geç
Sağol canım
Şahanesin beyybeeee
Sen en iyisi sevinnnn
Havan batsın
Hiçççç
Heyttt beeee
Delüüü
Ooo kafkada söylenmez
Olabilir mümkündür
Koşş koşş
Vaaayyyy
İyi demişsin aferimm
Kolay gelsin canimKizlar nabersiniz eşim görevden geldi bugün pek bı yoğunumyarın görüşürüz
neden sende yok mu bende şimdi bile var. ama o fotoda ben 48 kiloyum her bir kaburgam ayrı ayrı sayılıyordu.İlk dikkatimi çeken köprücük kemilikleri zaafım varr arkadaş oraya
Alintilama ve cevaplama sabrına hayran kaldım.Değildir o bebeğim kedidir kedi
Değildir kaptanım
Denicem tatlım sağolasın
Amin kaptanım
Didin didin
Biz netarafa ölüyoruz
Bence artık korumaya geç
Sağol canım
Şahanesin beyybeeee
Sen en iyisi sevinnnn
Havan batsın
Hiçççç
Heyttt beeee
Delüüü
Ooo kafkada söylenmez
Olabilir mümkündür
Koşş koşş
Vaaayyyy
İyi demişsin aferimm
magickk canim simdi 14. Takimda 61.4 kilo ile izne ayrilmissin. Genel kural su sekilde. Izin donusu ya ayni kilo veya altinda isen izin cikisi kilonun ozaman hemen listeye girebiliyorsun.
Veya 5% + da isen.
Bu durumda sen 64, 47 (evet 47side var) isen yarin ozmn direk giris yapabiliyorsun.
Yani Kisaca
61.4 veya alti isen esas listeye girebiliyorsun
64,47 isen listeye girebiliyorsun