Abooohaha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana
Ahahah pazar gunlerınyıyorum sadece artık cok kızdı bana zeynep yasak koydu bıraktımEvet sende de görüyordum yarım simit
Namımız yürüyün yhaaa , öyle yiip de yatmıyoruz yani
Laz presso ne ya
Taşlık kadar olmasada ıyıyız be gülümKız o nasıl taş olmak maşallah düşman çatlatır heee
For exampleHersey yag oranina bagli canim
59 arkadas hala
Ben de ben deeCanımı ölçü almak çektirdinizsabah ben de alcam
Göçüp gidesice meymenetsizhaha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana
Senin de bi ayağın çukurda biz bişey diyoz mu diyememiş benim minnoş kalpli kaptanımAboooçökmüşsün mu dedi..ayy cok fena kaynanan var cokk
Mütevazı olma la taşsın işteTaşlık kadar olmasada ıyıyız be gülümşükür bu hallerımıze
ne yapmış bizde aynını yapalım.For example
For example
Ya He heeeben pazartesi bundan arti gelmissem demek, kaslanmissam demek ondan yaniiiiii
Aboovv niye çukura düştüm kiz..senSenin de bi ayağın çukurda biz bişey diyoz mu diyememiş benim minnoş kalpli kaptanım
Ya He heeesabah kaç farkla yenilecen de bakayım
Ah benim minnoş anneeemmm sana der miyim hiçAboovv niye çukura düştüm kiz..senH3RA_ in kaynanasindan fena çıktın o en azından çökmüşsün demis sen gömdün
Hahahha yenilgiyi kabul etmenin yolunu yapıyorsun, bu da bi taktikyani napayim cok asiri kasli isem yani, benim mi sucum sorarim sizlere
napayim asiri sportif fit bir insansam yani, neden boyle davraniyorsunuz bana
Aslinda bitti gecen cumaKaptanım benim deneme sürem ne zaman bitiyor ayy heyecanlandım
Ha ayy tamam tamam bi an korktum okuduğumu bile anlayamamisimAh benim minnoş anneeemmm sana der miyim hiçkaptanım diyom kaynanasına böyle diyememiş diyom
Hep açlıktan bunlarHa ayy tamam tamam bi an korktum okuduğumu bile anlayamamisim