ahhh canım benimyani napayim cok asiri kasli isem yani, benim mi sucum sorarim sizlere
napayim asiri sportif fit bir insansam yani, neden boyle davraniyorsunuz bana
Valla oyle bugun artik zor geçiyor..yarin olsa da azcik yesemHep açlıktan bunlar
ahhh canım benim
kıskanıyossss ya seni ondandır
şu baklavalarının fotisini atda görelim
çatır çatır çatlayalım orta yerimizden
TomatiiiiiiiiisssValla oyle bugun artik zor geçiyor..yarin olsa da azcik yesem
Hahahha yenilgiyi kabul etmenin yolunu yapıyorsun, bu da bi taktikama dilimden kurtulamazsınnnn yağ kas yüzdelerimizi de koyalım mı ortaya
Yiiiaaa ne kaaaa minnoşsun seeeeennn keşkem herkeşler sen gibinn düşünceli olsa ama nerdeeeeekiyamam ki size,
atcam uzulceksiniz, kahrolcaksiniz diye,
yok yok yapamam,
arkadasiz surada neticede, kahvenizi icmisligim var, kirk yilin hatriniz var bundan sonra
Kaç senin boyun bebişim 1,75 misinsen boydan kaybediyon o ne olacak
Kaç senin boyun bebişim 1,75 misin
Ahchshhcjd ben niye kaybediyorum la o zaman1.57 yim ama dev aynam var
Ahchshhcjd ben niye kaybediyorum la o zaman
Bende de ve twister el değmemiş duruyor. Kaç dk ile başlayacaksın ben de başlayam çelınç gibi yaparuk ekşınlı olurkadın haklı makul ölçülerde inceldiğine kendimde şahit oldum. hep genetik yapım değişmez diyordum. aileme bakınca erkek kadın hepimizde bacaklar aynı. umutsuzdum. ama beklentim dışında inceldi. takıldığım tek bir nokta var o da vücut ölçülerim evlenmeden önce 83-61-91 idi göğüs ve kalçada çok yakın ölçüyü yakalayabiliyorum ama bele gelince 70 altına inmiyor. deliriciiim. gerçi onada daha çok yolum var ama twisterım geldi sabah başladım yapmaya bakalım fayda edecek mi?
En çok sen kazan bebeğimben hep kazaniyom cunku
napim bu da benim bi ozelligim, oyle yani
aedenli ben bir ara kendisiyle yarışayım dedimAhchshhcjd ben niye kaybediyorum la o zaman
Ondan mı korkacam gıaedenli ben bir ara kendisiyle yarışayım dedim
aynı kilodaydık
hatun beni geçmek için iki gün aç yaşadı
sinsi sinsi su oruçları yaptı
çok bulaşma bence
yarın 50 kg bile çıkabilir
günde 3 tur yapacağım.100x 100 x100 şeklinde olsun istiyorum. yani bir gittin geldin 1 olacakBende de ve twister el değmemiş duruyor. Kaç dk ile başlayacaksın ben de başlayam çelınç gibi yaparuk ekşınlı olur
Isyankar degil kaptanim realist@Suzan Avci pek bi isyankar gördüm senileslie ile tanistiriyorlar diyor ya
Fatmammm buranin cikolatasi meshur ondan. Dr bekliyoz yaw. Bu havada sahilde olmalisin@Suzan Avci suzim belçika nasıl? ilk aklıma gelen neden acaba??? çikolata oluyor.
haha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana
sahili kim kaybetmiş ben bulacağım sen buldun mu?Isyankar degil kaptanim realist
Fatmammm buranin cikolatasi meshur ondan. Dr bekliyoz yaw. Bu havada sahilde olmalisin