- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Bende yaptım haftalar önce kaptanım ilk gün yeşilçay demleyip sütle karıştırıp 2 saatte bir tüketiyorsunaklımda sen yaptın diye kalmış
biri yapmıştı gruptan o hafta çok kilo vermişti diye kalmış aklımda
kimdi oooo bir parmak kaldırsın kızlar
Yumurta sevmiyorum yapamam dedim dedim
ama mezun olabilmem için evren beni yumurta orucunu çağırıyor
Bu gülüş uyuz beline...üşenmedim bende kalkıp ölçündüm. bugün :
100,5 olan göğsüm 99,8 cm'e
90 cm olan belim 91 cm'e artmış uyuz.
109 olan göbeğim 107 cm'e
59 cm olan bacak 58 cm'e düşmüş kalan yerlerim aynı. yarın haftalık ölçümde net olur hepsi.
Ahhahaha manyakLlpg deyince aklıma gazla çalışan arabalar geliyor sadece
o ne kuzum
bence dümdüz 36 yı gör öyle geç korumaya
atsana sende fotii
Senınde bacak ınce. Senın bel ı ınceltmen lazımüşenmedim bende kalkıp ölçündüm. bugün :
100,5 olan göğsüm 99,8 cm'e
90 cm olan belim 91 cm'e artmış uyuz.
109 olan göbeğim 107 cm'e
59 cm olan bacak 58 cm'e düşmüş kalan yerlerim aynı. yarın haftalık ölçümde net olur hepsi.
Hosgeldin canım nasılsın toparladın mi ? Zor bir süreç atlattığını öğrendikÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bol bol eksiler diliyorum rabbim kimseye dusmanima bile yasadigim şeyleri göstermesin gerçekten!şunu çok iyi anladım ki herşeyin başı sağlık sağlık..herkese geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim eltim söyledi allah bin kere razı olsun kendimi topladım tabi bu sur3cte dikkat edemedim .ama yarından itibaren başlamak istiyorum tabi kaptanlarım da uygun ve müsaade görürse A Arrietty_sedulu H3RA_ CEYDOS
Bende yaptım haftalar önce kaptanım ilk gün yeşilçay demleyip sütle karıştırıp 2 saatte bir tüketiyorsun
2.gün 2 saatte bir 2 yumurta salatalık ve avokado yiyorsun 5 6 yumurta oluyor toplam 3.gün yine yeşilçay süt karışımı
çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindirÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bol bol eksiler diliyorum rabbim kimseye dusmanima bile yasadigim şeyleri göstermesin gerçekten!şunu çok iyi anladım ki herşeyin başı sağlık sağlık..herkese geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim eltim söyledi allah bin kere razı olsun kendimi topladım tabi bu sur3cte dikkat edemedim .ama yarından itibaren başlamak istiyorum tabi kaptanlarım da uygun ve müsaade görürse A Arrietty_sedulu H3RA_ CEYDOS
Ben de merak ettim siz alınca
Dizin 1 karis ustu 55
kalçanın altı 60 cm..
Bence de sen yanlış olcuyorsuncanim bi de kot pantolon da kalın cikarir
Iyiyim toparlandim yumurtaları dondurduk transferi kendimi topladıktan sonra yapacaklar sizinle beraber daha iyi olacağıma inaniyorumHosgeldin canım nasılsın toparladın mi ? Zor bir süreç atlattığını öğrendikAsi Matmazel den daha iyi misin ?
Hoş geldin kuzucum nasılsınÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bol bol eksiler diliyorum rabbim kimseye dusmanima bile yasadigim şeyleri göstermesin gerçekten!şunu çok iyi anladım ki herşeyin başı sağlık sağlık..herkese geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim eltim söyledi allah bin kere razı olsun kendimi topladım tabi bu sur3cte dikkat edemedim .ama yarından itibaren başlamak istiyorum tabi kaptanlarım da uygun ve müsaade görürse A Arrietty_sedulu H3RA_ CEYDOS
sen korumaya geç artık bence on nurama beş yıldız olmuşsun
La yürü git bu sayfadan siskoyum diye geliyor bir de
Ooo tamam o zaman ama gtmıcemtamamdir, mezuniyete hak kazandiniz
Aha bende ordan olcunce 56Eki Görüntüle 2872342
kız daha nasıl ispatlıyım
ama düşündümde bel 67 bacağın teki 57
belim kadar bacağım var diye üzüleyimmi
bacağım kadar belim var diye sevineyimmi bilemedim
Kız yok valla aynı sen gıbı olctum 56 diz ustu 42sen korumaya geç artık bence on nurama beş yıldız olmuşsun
ama senin bacak ölçüsüde 56 olamaz 40 lı bişidir kesin
Yaaa kovma vallaha gtmıcem ben burası olmadan yasayamamLa yürü git bu sayfadan siskoyum diye geliyor bir de
hoşgeldin canımIyiyim toparlandim yumurtaları dondurduk transferi kendimi topladıktan sonra yapacaklar sizinle beraber daha iyi olacağıma inaniyorum
Ah bak benimde bel kalın kesinlikle ince bel büyük avantaj.H3RA_ valla sen şanslısın bebegım ıncecık belın var benım bel zorla 73 e dustü. Harıka belın bence onemlı olan belın unce olması fıt gosterıyor
Benim yaptığım da Taylan kümelinindi kaptanım gayet güzel verrdirdiattığın taylan kümeli videosunda yeşilçay/yumurta/yeşilçay diyor 3 gün boyunca