Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydın herkese :KK36:
Bi regl olamadım inadına gecıkıyor namıssız.
artımda daha dusmedı. Cok asırı şişte hıssetmıyorum ama bakalım ınş regl dendır
Gunaydin bebek. Regl den mi dedin. Gittim menülerine baktim.
Su miktarin az
Sutlu kahve, belki gunahkar olabilir. Az ekliyorsun ama yaramiyor olabilir. Azi cogu etki ediyor belki sende
Ödülün tirmaliyor belki hala. 2 gun de karpuz var. Miktar cok degil ama menün dengeli olmaya bilir. Karbonhıdrat cok almissindir

Pazar ve Pazartesi menün yok. neden yok?

Gordun mu artik bnnu bnnu simitci olmus. Her sabah yiyii (2 gun alti ustu 😂😂)

Bu sefer istedigim kiloya ulasacagim. Tabi Senin yardiminla basaracagim
Bugunden basla menülerini yazmaya. Ayri bir konu var artik menu icin. Tarti fotografi da oraya ekliyoruz

Aktif misin? Spor kismi ne durumda? Ve su?

Günaydın kızlaaarrr eriyorum anlıyor musunuz günden güne eriyorum :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
bugün 59.6 çıktım. Yıllaaar sonra ellili takamları yeniden gördüm 😄 esmeriiim esmeriiim sana geldim hatta geçebilirim ona göre :KK14:
:rolleyes: gecersin bu hizla
Simitci 🤭

Son düzenleme:
Challengelerde biraz degisikligi ne dersiniz kizlar :KK66:

CUMARTESI hala ip /jj + Karin videosu

Pazartesi adim /leslie Challenge

Carsamba : Zumba + kol videosu
allblanctv on Instagram: Lean Arms💪🏻✨ Full ver🔻 Tiktok: allblanctv ✔️ Tag your friends and workout together 🎵 #armsworkout #learnontiktok #allblancchallenge

🥳💃🥳💃🥳💃🥳💃

Su miktarin az
Sutlu kahve, belki gunahkar olabilir. Az ekliyorsun ama yaramiyor olabilir. Azi cogu etki ediyor belki sende
Ödülün tirmaliyor belki hala. 2 gun de karpuz var. Miktar cok degil ama menün dengeli olmaya bilir. Karbonhıdrat cok almissindir

Amanın dedektif iş başında 😅😅😅

:rolleyes: gecersiz bu hizla
Simitci 🤭
Aha adım simitçiye çıktı walla :rapci: yürüsün namım🤨

ay hatırladım
A Arrietty_ de uyumamış şansıma
kilom durdu sinir ediyor beni bir şey yapmam lazım

şu yeşilçay süt detoksuna başlayayım diyorum
nette baktım sütün içine yeşil çay, toz zencefil ve toz tarçın atıp demliyor. Sabah akşam iki öğün yemek yiyin. Yemeklerden önce ve öğlen ara öğün olarak bu karışımı bir bardak için diyor
Kür bu haliyle doğru mudur

Canim o detoks öyle değil, evet karışım doğru ama tüm gün iki saat arayla içilecek, başka bir öğün yok gün içinde.

Ben denemedim hic kuzum
CEYDOS CEYDOS de var asil liste
Yumurta orucu care ama yumurta zor yiyorsun
aklımda sen yaptın diye kalmış
biri yapmıştı gruptan o hafta çok kilo vermişti diye kalmış aklımda
kimdi oooo bir parmak kaldırsın kızlar
Valla nasil desem o kadar detox yaptım bu kadar gitmedi:KK73: dusun daha pazartesi cuma ile ayni kilodaydim..2 gunde eritti:KK45: 5 ya da 7 yapabilsem aslinda ama 3 dayanabilecegim..

Simdi gunde en az 6 yumurta
180 gr istedigin peynir ve 90 gr tereyağı hakkin var...istediğin gibi yiyebilirsin..menülerimizi inceleyebilirsin canim🤩
Yumurtayi 6 yedim de diğerlerini göz kararı yiyebildim daha az olmustur ama benim..

Günaydın kızlar 😍
54,6’yı gördüm bu sabah. Tam 1 kilo verdim 2 günde. :halay: ama diğer yımırta daha çok verdiriyor sanırım. Bi ara da onu yapacağım gözüme kestirdim :KK53:
Yumurta sevmiyorum yapamam dedim dedim
ama mezun olabilmem için evren beni yumurta orucunu çağırıyor 🙄

ay hatırladım
A Arrietty_ de uyumamış şansıma
kilom durdu sinir ediyor beni bir şey yapmam lazım

şu yeşilçay süt detoksuna başlayayım diyorum
nette baktım sütün içine yeşil çay, toz zencefil ve toz tarçın atıp demliyor. Sabah akşam iki öğün yemek yiyin. Yemeklerden önce ve öğlen ara öğün olarak bu karışımı bir bardak için diyor
Kür bu haliyle doğru mudur
doğru kür bu kuzum

Asi Matmazel Asi Matmazel di :)))

Sen farkli seyler deneyeceksin ozamsn
Eggloaf mesela yumurta tadi vermiyor
Galiba San Sebastian da yapabilirsin. Peynir ve yumurtadan nede olsa. Ustune keto surup ekleme hakkin var.
Krep veya pudding
Bugun oglene denemis olacagim pudding i
Tadini begenirsem soyleyim.
Bulut ekmek yapip yumurta hakkini oyle kullanip ustune istedigin peyniri ekle

Ya yapılmayacak bir şey değil benimki adına konuşacak olursak. Diğeri gibi 6 yumurta vs yok. Toplam 4 yumurta yiyorsun günde 2 kere. Ben yumurtayı çok sevdiğim için hiç zorlanmadım ama istersen ilk günü dene. Bence yaparsın ama zaten 2 güncük. 😅

Günaydın kızlaaarrr eriyorum anlıyor musunuz günden güne eriyorum :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
bugün 59.6 çıktım. Yıllaaar sonra ellili takamları yeniden gördüm 😄 esmeriiim esmeriiim sana geldim hatta geçebilirim ona göre :KK14:
Kızz masallah bana gel dedysek gec demedık🤣 benım artık gtmıyor yaa🧐
Su miktarin az

Karpuzu bıraktım bıkac gundur. Ve evt bence odül tırmalıyor benım kıçı baska acıklaması yok. Yemeseydım olmezdım ama yedım 😂
Aha adım simitçiye çıktı walla :rapci: yürüsün namım🤨
Benden sonra bırının alması lazımdı o lakabı bana cok yapısmıstı😂😂

Valla nasil desem o kadar detox yaptım bu kadar gitmedi:KK73: dusun daha pazartesi cuma ile ayni kilodaydim..2 gunde eritti:KK45: 5 ya da 7 yapabilsem aslinda ama 3 dayanabilecegim..

Simdi gunde en az 6 yumurta
180 gr istedigin peynir ve 90 gr tereyağı hakkin var...istediğin gibi yiyebilirsin..menülerimizi inceleyebilirsin canim🤩
Yumurtayi 6 yedim de diğerlerini göz kararı yiyebildim daha az olmustur ama benim..
Başka şeyler yenebiliyor mu peki ? Sadece bunlar mı 🙄
Yumurtayı çok çok severim ama 6 yumurta napar beni bilemedim :KK70:

X