- 30 Haziran 2020
- 933
- 4.703
Bu sefer istedigim kiloya ulasacagim. Tabi Senin yardiminla basaracagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer istedigim kiloya ulasacagim. Tabi Senin yardiminla basaracagim
Gunaydin bebek. Regl den mi dedin. Gittim menülerine baktim.Gunaydın herkese
Bi regl olamadım inadına gecıkıyor namıssız.
artımda daha dusmedı. Cok asırı şişte hıssetmıyorum ama bakalım ınş regl dendır
Bugunden basla menülerini yazmaya. Ayri bir konu var artik menu icin. Tarti fotografi da oraya ekliyoruzBu sefer istedigim kiloya ulasacagim. Tabi Senin yardiminla basaracagim
gecersin bu hizlaGünaydın kızlaaarrr eriyorum anlıyor musunuz günden güne eriyorum
bugün 59.6 çıktım. Yıllaaar sonra ellili takamları yeniden gördüm esmeriiim sana geldim hatta geçebilirim ona göre
Bize demiyon demi eriyoruz bak bizGünaydın kızlar
Bu hafta takımda pek iç açıcı menüler ve sporlar yok. Özellikle adım sayısında ve harekette düşüş var.
Sebebi nedir ? Hepiniz anlaştınız mı ? Sonuncu mu olalım bu hafta ?
Muhtesemmmmm TebriklerrrrrrGünaydın kızlaaarrr eriyorum anlıyor musunuz günden güne eriyorum
bugün 59.6 çıktım. Yıllaaar sonra ellili takamları yeniden gördüm esmeriiim sana geldim hatta geçebilirim ona göre
Amanın dedektif iş başındaGunaydin bebek. Regl den mi dedin. Gittim menülerine baktim.
Su miktarin az
Sutlu kahve, belki gunahkar olabilir. Az ekliyorsun ama yaramiyor olabilir. Azi cogu etki ediyor belki sende
Ödülün tirmaliyor belki hala. 2 gun de karpuz var. Miktar cok degil ama menün dengeli olmaya bilir. Karbonhıdrat cok almissindir
Pazar ve Pazartesi menün yok. neden yok?
Gordun mu artik bnnu simitci olmus. Her sabah yiyii (2 gun alti ustu )
Aha adım simitçiye çıktı walla yürüsün namımgecersiz bu hizla
Simitci
ay hatırladım
A Arrietty_ de uyumamış şansıma
kilom durdu sinir ediyor beni bir şey yapmam lazım
şu yeşilçay süt detoksuna başlayayım diyorum
nette baktım sütün içine yeşil çay, toz zencefil ve toz tarçın atıp demliyor. Sabah akşam iki öğün yemek yiyin. Yemeklerden önce ve öğlen ara öğün olarak bu karışımı bir bardak için diyor
Kür bu haliyle doğru mudur
aklımda sen yaptın diye kalmış
Valla nasil desem o kadar detox yaptım bu kadar gitmedi dusun daha pazartesi cuma ile ayni kilodaydim..2 gunde eritti 5 ya da 7 yapabilsem aslinda ama 3 dayanabilecegim..
Simdi gunde en az 6 yumurta
180 gr istedigin peynir ve 90 gr tereyağı hakkin var...istediğin gibi yiyebilirsin..menülerimizi inceleyebilirsin canim
Yumurtayi 6 yedim de diğerlerini göz kararı yiyebildim daha az olmustur ama benim..
Yumurta sevmiyorum yapamam dedim dedimGünaydın kızlar
54,6’yı gördüm bu sabah. Tam 1 kilo verdim 2 günde. ama diğer yımırta daha çok verdiriyor sanırım. Bi ara da onu yapacağım gözüme kestirdim
doğru kür bu kuzumay hatırladım
A Arrietty_ de uyumamış şansıma
kilom durdu sinir ediyor beni bir şey yapmam lazım
şu yeşilçay süt detoksuna başlayayım diyorum
nette baktım sütün içine yeşil çay, toz zencefil ve toz tarçın atıp demliyor. Sabah akşam iki öğün yemek yiyin. Yemeklerden önce ve öğlen ara öğün olarak bu karışımı bir bardak için diyor
Kür bu haliyle doğru mudur
Asi Matmazel di :)))aklımda sen yaptın diye kalmış
biri yapmıştı gruptan o hafta çok kilo vermişti diye kalmış aklımda
kimdi oooo bir parmak kaldırsın kızlar
Yumurta sevmiyorum yapamam dedim dedim
ama mezun olabilmem için evren beni yumurta orucunu çağırıyor
Ya yapılmayacak bir şey değil benimki adına konuşacak olursak. Diğeri gibi 6 yumurta vs yok. Toplam 4 yumurta yiyorsun günde 2 kere. Ben yumurtayı çok sevdiğim için hiç zorlanmadım ama istersen ilk günü dene. Bence yaparsın ama zaten 2 güncük.aklımda sen yaptın diye kalmış
biri yapmıştı gruptan o hafta çok kilo vermişti diye kalmış aklımda
kimdi oooo bir parmak kaldırsın kızlar
Yumurta sevmiyorum yapamam dedim dedim
ama mezun olabilmem için evren beni yumurta orucunu çağırıyor
Kızz masallah bana gel dedysek gec demedık benım artık gtmıyor yaaGünaydın kızlaaarrr eriyorum anlıyor musunuz günden güne eriyorum
Karpuzu bıraktım bıkac gundur. Ve evt bence odül tırmalıyor benım kıçı baska acıklaması yok. Yemeseydım olmezdım ama yedımGunaydin bebek. Regl den mi dedin. Gittim menülerine baktim.
Su miktarin az
Sutlu kahve, belki gunahkar olabilir. Az ekliyorsun ama yaramiyor olabilir. Azi cogu etki ediyor belki sende
Ödülün tirmaliyor belki hala. 2 gun de karpuz var. Miktar cok degil ama menün dengeli olmaya bilir. Karbonhıdrat cok almissindir
Pazar ve Pazartesi menün yok. neden yok?
Gordun mu artik bnnu simitci olmus. Her sabah yiyii (2 gun alti ustu )
Benden sonra bırının alması lazımdı o lakabı bana cok yapısmıstıAha adım simitçiye çıktı walla yürüsün namım
Başka şeyler yenebiliyor mu peki ? Sadece bunlar mıValla nasil desem o kadar detox yaptım bu kadar gitmedi dusun daha pazartesi cuma ile ayni kilodaydim..2 gunde eritti 5 ya da 7 yapabilsem aslinda ama 3 dayanabilecegim..
Simdi gunde en az 6 yumurta
180 gr istedigin peynir ve 90 gr tereyağı hakkin var...istediğin gibi yiyebilirsin..menülerimizi inceleyebilirsin canim
Yumurtayi 6 yedim de diğerlerini göz kararı yiyebildim daha az olmustur ama benim..