Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sanki benim hayatımdan kesitmanlatmışsın
Bütün annelerin ortak derdi kuşum ya
Asi Matmazel kremleri kullanıyor musun kuzum? nasıl bir fark gördün mü?
Ben memnun kaldım valla şimdiden
Günaydın kızlar nasılsınız? Az önce tartıldım vee şimdiden hedefi tutturmuşum inşallah cumaya da böyle gider
Eki Görüntüle 2871351
Hiç kıskanmadık ki
Luciden kastın buysa salmasa da olur
Eki Görüntüle 2871355

Adam ne etsin Ceydoşum can evinden vurmuşsun bu daşla
Analar neler doğuruyor
Doğuruyorda bize niye gelmiyor
Alıyor alıyor
geceleri canlanıyormuş.
Yeter zaten
Ooo en sevdiğim

Ayy allah korusunuzak dursun60 lar zor kurtuldum zaten dahada ıstemem gelmesın sen gel yanıma ben zaten senı beklıyorum yoksa artı olmazdım bılerek oldum
Biz ölek o zman
Tabı canım işlev onemli eve bakması yanı
Erkek dediğin işlevsel olacak tabii
İçim fesat tövbe yaaarabbim
Aynen adam olsun da tipi çok da şey deeeel
Yani yanına yakışıyorsa yeter
Sanırım hepimizin içi fesat Kuzu senin için nefes alsın yeter
@Fatma Girik lucifer siparisleri sana mi canim.
Ben de alayim bir tane stokta bulunsun, bahce islerine falan koşarım
Bence sen evdekini bahçe işlerine koş
Bebeği bu doğuruyor
Hiç parasıylan değil mi
o kadar para verme gerek yok
made in turkey lerinde işlevi aynı :)))
gitcek para getircek yaniii :))
Tabii tabbii işlev aynı işlevv
Yaaa sorma o endama hıc yakısmadı o kız
Seni almalıydı oysaki
Aynen yaaa bulayım da herkesten destek alacam bana mentorluk yapın
Kafasına vurma kısmında abartmama sözü veremiyorum

çok vurursan aptala çevirirsin adamı
algılama hızı değişiyo bu defa senin işin zorlaşıyo

yavrum işin sırrı sen vuracaksın o sevdin sanacak denge şart
14 senelik evliliğimde büyük başarı kaydettim kendi çayını kendi bardağına koymayı öğrettim mentorluk benim işim aedenli H3RA_
Selam hatunlar
Luciferiniz bol olsun
Bir saatlik spor maratonum bitti popomdaki seksi ic çamaşırına kadar terledim yıkandım paklandım
Heytt be spor zaten seksili çamaşırla yapılır penye donla spor yapanda nebiliyim
Eşim :Napıyorsun sen o sitede sabah akşam ya.
Ben: hiç canım kadınlarla zayıflıyoruz işte
Çaktırma
hiçte çok konuşmuyormuşuz bizi geçen takım var mesaj sayısında tez vakit 4000 mesaj istiyorum. hadi biz 4000 yapana kadar onlarda 500 yapsın 4500 mesaj acilen. Eki Görüntüle 2871529
Nokta yazıp dursak olur mu

Aynen ben de güzel yapıyorum, bir sey cikiyor, hop o hafta gecince eski duzene dönemiyorum, uzuyor da uzuyor.
Bendeki dert te aynı
Hepbereber sisteme karşıysak demek ki
Sisteme karsiyiz, hep ondan olmuyorsa demek

Sabahtan beri girecem oglan durmuyor. Gecen de nane aldım kurulmalı onu ayitliyorum. Dertsiz başıma dert aldım

Yok yok
Peynir
Tereyagi ve yumurta haric hersey yasak
Benim yakan cayin icinde elma neyim var ya ketom bozulur belki olmas
Valla sabah nıyetlendım 2 yumurta omlet yaptım peynırlı bıtıremedım bir tuhaf oldum. Mğlen ve aksamda yıyemem dıye yapmıycam yumurta şeysi. Aksama haslanmıs tavuk yıcem. Dukan gıbı olsun

Valla sabah nıyetlendım 2 yumurta omlet yaptım peynırlı bıtıremedım bir tuhaf oldum. Mğlen ve aksamda yıyemem dıye yapmıycam yumurta şeysi. Aksama haslanmıs tavuk yıcem. Dukan gıbı olsun
Valla yemesi zormus haklısın ekmek ve tomates olmadan gitmiyor..Ben de zorlanıyorum aslinda da midem oyle bi konuşuyor ki yiyorum

Evet nerden bildin söylemiştim doğru şimdi hatırladım

Okuldan geldim taze fasulye makarna yogurt bide kadayıf sarma yedi millet gözümün önünde yemedim tabiki kahve cay ve bol su içtim ben..
Az önce eve geldim 2 yımırtami daha yedim
İraden cok iyi bende geçen gün iradeye sahip çıktım kurabiyeler pogcalar hiçbirine dokunmadım

Neyimi ss aldin kizzz sensin meneli
Pattis wcde bebegim yer yemez vedalastim

Selam kızlar 3 gündür hastayım eklemlerim kopuyor resmen birde boğaz ağrısı evet covit oldum sanırım gidip test yaptirmakda istemiyorum eşim 4 kere falan yaptırdı burnum kopuyodu resmen dedi o yüzden gitmek istemedim pazartesi çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim işimi gücümü yapıyorum ama kendimi yormuyorum bol bitki çayı sebze yiyiyorum spor yapmak istiyorum ama güvenemiyorum acaba daha mı kötü olurum diye öf ne zaman diyetisyene başlasam hastalaniyorum ya bu nedir napayim hafif spor yapayimmi bi akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…